komşumun unutkanlığı

Bizde ortak internet kullanıyoruz en samimi olduğumuz komşularımızla. Fatura gelince onlar faturanın bir kopyasını bize verirler, yaa da kapımızı çalıp bize "fatura şu kadar geldi, burda yazıyor" diye gösterirler. Bizde öderiz en kısa zamanda. Siz de boyle yapabilirsiniz. Ama uğraşmaya gerek yok derseniz interneti kapattırırsınız, karar sizin =))

fazla samimiyet iyi değil derler ya gerçektende doğru..büyük bi ders aldım saolsun..sanırım neti kesicem..allahım hayırlı kişilerle karşılaştırsın..gerçekten kaynar sular dökmüştü kadın..bu dünyada kimseye güvenmicekmişsin..çok şey öğretti bana

Ben olsam "ayy ikimizde hatırlamıyoruz neyse Allah görüyo yukarda ben neti kesiyorum bu iş böyle olmayacak" derim.
Taş çatlasa kişi başına 30 düşüyodur int.parası ayıp yani.
Bence çok iyi niyetlisin, ben ne dindar takılanlar gördüm alttan alttan götüren

belki de parayı alırken çok sarhoştunuz hatırlamıyorsunuzdur. kimseyle ortak iş yapılmaz. bu devirde babana bile güvenmeyeceksin sözü bence çok değerli bir filozofun sözü olmalı. :)) interneti tamamen kapatın hiç kullanmayın bu stresi yaşamaktan daha iyidir.

nasıl böyle olunuyor çok merak edıyorum
insanın hiç mi yüzü kızarmaz ve nasıl bu kadar iddialı olabilir

eşimde aynısını dedi..senin iyi niyetii suistimal ediyo dedi..bende çok utangacım kadına direkt öyle gidip kesiyorum o zamn dersem ne der diye düşünürüm..poff..rabbim sabır ver..

benim yaptığıma ne denir biliyor musunuz..bile bile ladese girmek..aldım boyumun ölçüsünü..ahh ahh keşke dememem gerekirdi..interneti tamamen kapatamam eşimde kapamaz zaten..

eşimde aynısını dedi..senin iyi niyetii suistimal ediyo dedi..bende çok utangacım kadına direkt öyle gidip kesiyorum o zamn dersem ne der diye düşünürüm..poff..rabbim sabır ver..

Ben de tam tersi kendimden eminsem yerin dibine sokarım, hele o öyle karşımda pişkin pişkin konuşuyosa feci haz alarak yaparım
O yüzden annem bana senin tersin çok pis der, napayım kendimi mi ezdireyim, damarıma basılmazsa melek gibiyim ama

Bence okkalı bi'lafı hakediyor. Bak benim annem dehşet unutkandır mesela geçen Türk bayrağı vardı yıkadı onu astı, sonra katlayıp kaybolmasın diye kitabın arasına koymuş tam 1 ay onu aradımKilit noktası annem aldığını hatırlar ama nereye koyduğunu unutur. Feci unutkan olmasına rağmen emaneti asla unutmaz. Sizinkinin işine gelmemiş. Siz yüzüne interneti kesiyorum tatlım böyle ortak olmuyor hem çok yavaşlıyo internet deseniz bile çok afedersiniz saf değil ya alacaktır mesajı

benim yaptığıma ne denir biliyor musunuz..bile bile ladese girmek..aldım boyumun ölçüsünü..ahh ahh keşke dememem gerekirdi..interneti tamamen kapatamam eşimde kapamaz zaten..

elbette bende kapat diye söylemedim. onun yüzünden kendi ihtiyaçlarınızı kısıtlayacak değilsiniz ya. bir insanla ortak internet kullanmaktansa hiç kullanmamak daha iyidir anlamında söyledim. utanılacak bir şey yok bunda. böyle çok karışıklık oluyor en iyisi biz internetleri ayıralım diyin bitsin gitsin. yaptığı gerçekten yüzsüzlük.

kendisi de aslında parayı zamanında ödemediğini kabul ediyor. neymiş sadece 3 ay vermemiş. pardon ama 3 ay vermemek normal bir şey mi? siz faturayı her ay ödüyorsunuz. bir de geç ödeyip sizi suçlu çıkarmış artık zamanında vereyim de başıma bela olmasın gibisinden. zaten yapması gereken şey baştan zamanında vermekti.

bence de interneti kesin. zaten bildiğim kadarıyla bu yasal da değil her internet kendi evinin kullanımı için değil mi? bu nedenle tüm kablosuz internetler şifrelenmişti zamanında.

Bi komsu zede daha...
Bekarken annemin komsusunun evinde mevlut gibi bisi vardi bize geldi kirlentleri istedi bildigin koltuk kirlentini 4 tane goturdu annem birakti. Mevlut bitince annem eve geldi kirlentler yok ertesi gun 3 tane getirdi komsu annemde 4 tane vermistim dedi komsuda ay yok sen 3 tane getirdin dedi annem soktan bisi diyemedi.
Ama bende annemde emin 4 tane goturdu neyse bekliyoruz hala kirlentin 1 ini yok aradan bi ay gibi zaman gecti annem hala getirmesini bekliyor bu zamanda evine hic gitmedi ben bi gidiyim dedim oylesine oturma ayagina gittim baktim cidden yok tuhaftir kirlenti daha sonra yani aradan 2 ay gectikten sonra komsu getirdi bize fatma hanim oturmustu mevlutte diye
Hayda bu kadin 2 3 aydir sizde mi yasiyo kirlentten hic kalkmafimi dedi annem komsu yuzsuz guldu gitti annem bi daha hic birseyini vermedi tabi
Kimseye hic birseyini vermiycen hemen inkar hemen suclama insanin en cok da salak yerine konmasi zoruna gidiyor tabi.
Kesin baglantiyi bitsin. Insanin aklini oynattiriryorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…