• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun unutkanlığı

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
arkadaşlar nerden başlıcam bilmedim..komşumla altlı üstlü oturuyoruz.eve net bağlattık ortaklaşa ödüyoruz parasınıda.1. aydan beri vermedi parasını bana.geçen hesap kitap yapmaya gittim bana sadece 3 aylık borcu olduğunu diğer ayların borcunu ödediğini söyledi..ama ben almadım insan aldığı parayı unutur mu..?hadi 1 ay unuttu 2 ay unuttu 4 5 ay nasıl unuturum ya..vede kesinlikle eminimde almadğıma..suçlu duruma düştüm resmen ya..bide bana dediki eşine deki ''bana parayı verdi ben unutmuşum de'' dedi..onada anlam veremedim..bide şey dedi ''bundan sonra her ay veriyim sen unutuyosun'' dedi..komşumum bana yanlış yapıcağı aklıma gelmez öle biri değil çünkü.allah korkusu olan biri..çokta severdim sürekli gidip gelirdim evine ama şuan çok soğudum.napmam lazım arada kaldım..uyuyamıyorum resmen ya..

sen almadığından eminsin, o da verdiğinden :D
2 seçenek var; gerçekten unutuyor ( bir değil iki değil )
ya da, parayı gerçekten vermeyip, senin parayı almış olduğunu savunup, seni unutkan olmakla suçluyor :D

kısacası; bence ayak yapıyor, insan bir şeyi kaç defa unutabılır ki :)
ayrıca unutkan olsa bu kadar kesin ve net konusmazdı sana, ''canım cidden vermedim mi, hiç emin değilim '' falan der insan.

sen almadığından eminsin, o da verdiğinden :D
2 seçenek var; gerçekten unutuyor ( bir değil iki değil )
ya da, parayı gerçekten vermeyip, senin parayı almış olduğunu savunup, seni unutkan olmakla suçluyor :D

kısacası; bence ayak yapıyor, insan bir şeyi kaç defa unutabılır ki :)
ayrıca unutkan olsa bu kadar kesin ve net konusmazdı sana, ''canım cidden vermedim mi, hiç emin değilim '' falan der insan.

kafam karıştı benimde..uyuyamaz oldum..hatunun yüzünü görmek istemiyorum..bi insan 5 ay nasıl unutur dimi aldığı parayı..ve zaman para zamanıyken..rabbim görüyo şu ramazan gününde bi şekilde çıkarsın ya..almadığımdan adım kadar eminim..

Modem sizin evinizdeyse ona giden bağlantıyı kesin derim,ortaklık öküzden başka buzağı yeğdir diye bir atasözümüz var:34:

İnsan cebinden çıkan parayı unutmaz..
Bence de size yutturmaya çalışıyor..

bu zamanda kimseyle ortak olmayacaksın. ortak malın derdi çok olur.

ona giden interneti kesin. kapattırdık diyin olsun bitsin. arkadaşın cevabı süper zaten :)

hem neti kullansın sizin hızınızı kessin. kotayı doldursun hem de parayı ödemesin üstüne de ödedim ayağına yatsın. oh maşallah nerde böyle bolluk.

herkesi de kendiniz gibi iyi niyetli zannetmeyin. neler var neler.

ALLAH korkusu olan biri gibi görünüyor olabilir, ama gerçekten öyle mi bilemezsiniz :)
İnterneti kapatın. Ve açıkça söyleyin; böyle böyle diye...

sordunuz mu peki ne ara aldım sen mi getirdin ben mi aldım hangi gün falan diye..ne sinir bozucu bi durum yaa bu ne pişkinlik..bence de bağlantısını kesin.. ama mutlaka paranızın peşine düşün size gelip sorduğunda tekrar konuşun ama daha sert

pişman oldum zaten..bu ay geçsin ayın sonunda çekicem fişini..söylerse neden kapadınız bende o cvbı veririm..allahm hayırlı kişlerle karşılaştır..insanlara güvenim iyice kayboldu..

sordunuz mu peki ne ara aldım sen mi getirdin ben mi aldım hangi gün falan diye..ne sinir bozucu bi durum yaa bu ne pişkinlik..bence de bağlantısını kesin.. ama mutlaka paranızın peşine düşün size gelip sorduğunda tekrar konuşun ama daha sert

sordum tabi sormaz mıyım..kirasını vermeye gelirken vermiş..benim kapımı hiç bi zaman para için çalmadı..verse bi kere ben unutsam eve aldığım parayı eşime derim bak verdi felan..konusu açılıncada sürekli dicem zaten..aklım almıyo kadında hafıza geriliği var sanırım..

kafam karıştı benimde..uyuyamaz oldum..hatunun yüzünü görmek istemiyorum..bi insan 5 ay nasıl unutur dimi aldığı parayı..ve zaman para zamanıyken..rabbim görüyo şu ramazan gününde bi şekilde çıkarsın ya..almadığımdan adım kadar eminim..

garip çelişkilerde yok değil hani.
''eşine verdiğimi ve senınde bunu unuttuğunu söyle'' ne demek yahu?

Benim komşumda kendi evime çektiğim nete sonradan ortak olmak istedi.kesinlikle kabul etmedim.keşke sizde baştan kabul etmeseydiniz.ama madem olan oldu bundan sonra neti kapattırın.en azından tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamayın.eğer inatla unuttuğunu kabul etmiyorsa bence neti kapattırmaktan başka çareniz yok.

Son düzenleme:
Back
X