- 20 Ağustos 2014
- 3.410
- 9.377
- 358
- Konu Sahibi Linabasel34
-
yok ironi yapmadım ciddiydim. Atalarımızdan getirdiğimiz bir dürtü bence de.Hatta yapılan araştırmalarda, çığlık atarak sevişen dişi maymunların partner bulmada diğerlerinden daha önde olduğu bulunmuş.Çığlık atmanın geçmişi de buradan geliyor olabilir.tamam ben ironi yaptınız sandım o kadar yorum içinde.. ciddiymişsiniz. :)
ya komşum sağolsun bol bol düşünüyorum neden iğrendiğimi yani ben kısıtlamacı biri değilim ondan rahatsız etme sebebini bunu buldum aslında. muhtemelen içgüdüsel bir şey yakın akrabalarımızı cinsiyetsiz düşünmek istemememiz de aynı sebepten gibi sanki
haha şimdi sana maymundan mı geliyoruz derleryok ironi yapmadım ciddiydim. Atalarımızdan getirdiğimiz bir dürtü bence de.Hatta yapılan araştırmalarda, çığlık atarak sevişen dişi maymunların partner bulmada diğerlerinden daha önde olduğu bulunmuş.Çığlık atmanın geçmişi de buradan geliyor olabilir.
doğru söylüyorsunuz o bölümü hiç hesap etmedim :)haha şimdi sana maymundan mı geliyoruz derler
cinsellik gırgıra en müsait konulardan :)gına geldi.güzel yorumlar arada kaynamış.
sorun çözülmekten ve tavsiyeden çok gırgıra dönmüş.milletin ayıbını ortaya dökerek sorun hal olmuyor,dalga geçerek de. biraz olgunluk olsa keşke de konu sahibine bir fayda olsa.abartmamak lazım.yaptın bir yorum tamam gül-geç.
velhasıl komşuluk yerde idare edilmeli bence .tuvaletten bile çiş sesi geliyorsa bunun sorumlusu ne ağlayan bebekli anne ,nede sevişen komşu...düzgün adam gibi bina yapsalar.malzemeden çalmasalar bu sorun ortaya çıkmaz.bütün evler kağıt gibi.ne yapsan duyuluyor malesefki
Üzülmeyin , iyi bir çocuk olursanız siz de bir gün şirinleri görebilirsiniz.Tatlım sen ne yasiyosun bilmiyorum ama hayal dünyan çok genişmiş orası kesin. Aç tavuk kendini darı ambarında sanar misali
yok ironi yapmadım ciddiydim. Atalarımızdan getirdiğimiz bir dürtü bence de.Hatta yapılan araştırmalarda, çığlık atarak sevişen dişi maymunların partner bulmada diğerlerinden daha önde olduğu bulunmuş.Çığlık atmanın geçmişi de buradan geliyor olabilir.
cok hossunuzahahahah
ay ayda 3 kez canıma minnet.
benim tepemde gece gündüz hiaaaaaa diye çığlık atıyolar birlikte. adam da bağrıyo şaplaklarını duyuyorum falan
geçen gün olmuyo acıyooooo diye bağırıyodu kadın. artık kendimi sapık gibi hissediyorum sanki odalarına dalıp dinliyomuşum gibi. psikoloji falan kalmadı bende de. insanlar sevişsin mutlu olsun lafım yok ama ben şahit olmak istemiyorum yaaa :)
sen yapma bir zahmet baci amann deyim:)Teyzeyle amcaya özendim bak .
Bizde 2 haftadır tık yok
bir kac uyede okumus:) yanliz degilsinBaşlığı "Komşumun yatak odası görüntüsü" diye okuyan bir tek fesat ben miyim?
3 ay yasaksen yapma bir zahmet baci amann deyim:)
İyi bari sevindimbir kac uyede okumus:) yanliz degilsin
Aynı konuyu geçen hafta bende açmıştımMerhaba hanimlar, cok stres yapmaya başladım bu duruma ,nerdeyse taşınmayi düşünüyorum . Yan komşum ile yatak odalarımiz yan yana , cift daire karı koca yaşlar 50 . Eğitimciler aynı zamanda. 3 yıldır aynı bina da oturuyorum . Arada karsilasiyoruz evden çıkarken ayak üstü sohbet ediyoruz 5 dk , kahve İçmeye gelmedi çok şükür .10 aylık bebeğim var , bebeğim doğmadan önce ben komşumun yatak odası sesini duymazdim. Normal sohbet ve ayak sesini illa duyuyorum ,.onlar da bizim duyuyodur. Bina da ses yalitimi yok malesef. Gel gelelim canıma yetti artık ,sevisirken kadının inlemeleri beni cildirtiyor. Yani gece 2 , 3 farketmez ayda 3 kere oluyor . Bağıriyor yani , ve ses geldiğinide biliyor . Bu yüzden daha çok kızıyorum . Biliyor ses geliyor neden bağırıyor çıldıricam yani . Bebeğim biraz büyüsün taşınmayi bile düşünüyorum . nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum. Bunlar böyle değildi , bebeğim doğduktan sonra böyle oldu . Benim bebeğin gece uyanıyor onun sesinden rahatsız oldukları için mi yapıyorlar bilmiyorum. Çok sinirim bozuldu .
Bebeğim ilk doğduğunda kapıda karsilasmistik, ben geceleri bebeğim ağlıyor siz ise gidiyosunuz babası da ise gidiyor sesi geliyomu ben başka odaya geciyorum demiştim. Kadında rahat ol ya keyfine bak sorun yok demişti . Yani ses gidip geliyor , kızlar öyle böyle değil , bağıra bağıra inliyor ya ..
keske herkes girgirci olsa:cinsellik gırgıra en müsait konulardan :)
burada cinsellikte birde gırgır muhabeti vardı
kulakları çınlasın gırgırcının
misal beni dusun. bazen 9 ay:) lousasi suyu buyu derken hoppp gene bebiss3 ay yasak
3 aydan sonra nolur bılmıyorum
a
cok hossunuz
Ay kızzz eşin iyi dayanıyormisal beni dusun. bazen 9 ay:) lousasi suyu buyu derken hoppp gene bebiss
dayanir benim kociss sabir tasi mubarekAy kızzz eşin iyi dayanıyor
Aynı konuyu geçen hafta bende açmıştım
Yalnız benimkiler sizinkilerden farklı olarak yeni evli ve gençler
Yeni evli olmalarına veriyorum bağırışlarını
Yeni tasındık binaya hepimiz 2-3 ay oldu
Ayyyy ayyyh diye sesleri duydukca ,
Kelebek herhalde bu kadın benim için, üstteki hem bekar hem de yalnız bunun da canı çeksin diye bu denli çığlık atıyor diye düşünmeden edemiyorum
Ama evli olmuş olsam uyarırdım sanırım
Mesela ileride annemle babam tasınınca annem ben söylerim onları mı dinlycem diyor
Bende kendi adıma konusayım ammann onlar utanmıyorsa ben mi utancam diyorum artık çok alıştım seslerini duymaya
Sizin durumunuz benden farklı olarak evlisiniz
Eşinizle birlikte onları dinlemek hoş değil
Söyleyin gitsin
Dediğim gibi onlar bağırırken utanmıyor da siz mi söyleynce utanacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?