Komşumun yatak odası gürültüsü

yok ironi yapmadım ciddiydim. Atalarımızdan getirdiğimiz bir dürtü bence de.Hatta yapılan araştırmalarda, çığlık atarak sevişen dişi maymunların partner bulmada diğerlerinden daha önde olduğu bulunmuş.Çığlık atmanın geçmişi de buradan geliyor olabilir.

haha şimdi sana maymundan mı geliyoruz derler

cinsellik gırgıra en müsait konulardan :)
burada cinsellikte birde gırgır muhabeti vardı
kulakları çınlasın gırgırcının

hadi ya :) bilmiyordum belgeselde falan mı var?

olabilir de artık primat değiliz yani prefrontal kortex bu gibi şeyler için var.

hoş az önce komşumun inleme sesini duydum yine. adam da mesaidedir heralde. belki başka partner bulmuştur çığlık atarak ay ne gülerim neyse :)

50 yaşında da bilemiyorum yani ya çocuk doğduktan sonra olduysa gıcıklığına yapıyor demekten başka çare gelmiyor. Birazcık arsız tarafınız varsa birdaha karşılaştığınızda alay edin kadınla. Ben direk çarpardım yüzüne çünkü. Bu yaşta çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz ablacım biraz geç kaldınız derdim yani. Ayıp denen birşey var

a
cok hossunuz

Aynı konuyu geçen hafta bende açmıştım
Yalnız benimkiler sizinkilerden farklı olarak yeni evli ve gençler
Yeni evli olmalarına veriyorum bağırışlarını
Yeni tasındık binaya hepimiz 2-3 ay oldu
Ayyyy ayyyh diye sesleri duydukca ,
Kelebek herhalde bu kadın benim için, üstteki hem bekar hem de yalnız bunun da canı çeksin diye bu denli çığlık atıyor diye düşünmeden edemiyorum
Ama evli olmuş olsam uyarırdım sanırım
Mesela ileride annemle babam tasınınca annem ben söylerim onları mı dinlycem diyor
Bende kendi adıma konusayım ammann onlar utanmıyorsa ben mi utancam diyorum artık çok alıştım seslerini duymaya
Sizin durumunuz benden farklı olarak evlisiniz
Eşinizle birlikte onları dinlemek hoş değil
Söyleyin gitsin
Dediğim gibi onlar bağırırken utanmıyor da siz mi söyleynce utanacaksınız

ahaha canı çeksin diye bağırdığını sanmıyorum ya.

"belki herkes ne kadar iyi seviştiğimi bilsin ben onlardan iyiyim" kafası olabilir.

ha onlar cozutup uyardıktan sonra daha da abartıyorlarsa benim komşular gibi inadına olabilir bişey diyemem.

ama bu kadınlar da bekar olsa yalnız olduğundan evli olsa kocasıyla kötü olduğundan kıskanıyor oluyor hemen. dua etsinler kadınız erkeklerin bir kısmı bekar evli dinlemez o seslerle mastürbasyon yapar. belki de amaçları budur kimbilir? bana biraz öyle geliyor açıkçası. ya da erkek tarafı etrafa kendini ispatlamak için kadını bağırmaya teşvik ediyor olabilir bilirsiniz erkekler seks konusunda reklam yapmaya bayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…