Merhaba hanimlar, cok stres yapmaya başladım bu duruma ,nerdeyse taşınmayi düşünüyorum . Yan komşum ile yatak odalarımiz yan yana , cift daire karı koca yaşlar 50 . Eğitimciler aynı zamanda. 3 yıldır aynı bina da oturuyorum . Arada karsilasiyoruz evden çıkarken ayak üstü sohbet ediyoruz 5 dk , kahve İçmeye gelmedi çok şükür .10 aylık bebeğim var , bebeğim doğmadan önce ben komşumun yatak odası sesini duymazdim. Normal sohbet ve ayak sesini illa duyuyorum ,.onlar da bizim duyuyodur. Bina da ses yalitimi yok malesef. Gel gelelim canıma yetti artık ,sevisirken kadının inlemeleri beni cildirtiyor. Yani gece 2 , 3 farketmez ayda 3 kere oluyor . Bağıriyor yani , ve ses geldiğinide biliyor . Bu yüzden daha çok kızıyorum . Biliyor ses geliyor neden bağırıyor çıldıricam yani . Bebeğim biraz büyüsün taşınmayi bile düşünüyorum . nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum. Bunlar böyle değildi , bebeğim doğduktan sonra böyle oldu . Benim bebeğin gece uyanıyor onun sesinden rahatsız oldukları için mi yapıyorlar bilmiyorum. Çok sinirim bozuldu .
Bebeğim ilk doğduğunda kapıda karsilasmistik, ben geceleri bebeğim ağlıyor siz ise gidiyosunuz babası da ise gidiyor sesi geliyomu ben başka odaya geciyorum demiştim. Kadında rahat ol ya keyfine bak sorun yok demişti . Yani ses gidip geliyor , kızlar öyle böyle değil , bağıra bağıra inliyor ya ..