• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun evli bir adamla adı çıkmış

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
kızlar size şöle özetleyeyim bi komşumuz taşındı buraya başta sessiz sakin iyi biri dedik öle duruyodu zaten oturdugumz yer küçük biyerdir ve girişinden taşınmıştı kadınında orda evli bi erkekle adı çıkmış tabi biz bilemeyiz gözümüzle görmedik dedik ama insanın tüyleride ülpermiyo degil hani adamda taşınmış zaten bizde bunları bilmeden önce annem samimi oldu ben çekimserimdir çokta samimi olmadım sonra evimize çıkıp girdi tabi biz hala bilmiyoruz bu kadının adının çıktıgını artık aileden biri gibi davranıyo bi gün biz ögrendik bu arada adının çıktıgını o evli adamla gezip tozdugunu görmedik bilemeyiz dedik babamda kadın saf iftira falan dedi bir gün telini bizde unuttu ve annemle ona geçtiler msj geldi bakmıcaktım ama baktım kandildi ve kandil msjıydı aynı numarada çagrı atınca acaba kim dedim o an telefondan ögrendim msjla hattın kime ait oldugunu adı çıktıgı adaamındı şimdi içim içimi yiyo kocasıda garibim okadar iyiki ben kocassını salak yerine koyup bizede ahlaktan bahsetmesi beni deli ediyo:47::47::47:

bence kesinlikle yavaş yavaş uzaklaştırmalısın, günahını almayalım tabi ama ateş olmayan yerden de duman çıkmazmış dertsiz başına dert olur bu kadın :47:

bence kesinlikle yavaş yavaş uzaklaştırmalısın, günahını almayalım tabi ama ateş olmayan yerden de duman çıkmazmış dertsiz başına dert olur bu kadın :47:

öle uzaklaştırılcak bi kadın degil olan oldu zaten ailemi birada olsa dagıttı normal bi elin evli barklı adamı kandil msjı atıyo konuşuyo kocasına acıyorum cidden

öle uzaklaştırılcak bi kadın degil olan oldu zaten ailemi birada olsa dagıttı normal bi elin evli barklı adamı kandil msjı atıyo konuşuyo kocasına acıyorum cidden

Bahsettiğiniz kadının eşine neden acıyorsunuz anlamadım..?

Aldatıldığını düşündüğünüz içinse bu çok saçma..

İhanet kişisel bir durumdur..

Zeki,güzel yakışıklı vb vb. tanımaz..

Acıyorum diyince aşağılamış oluyorsunuz çünkü bunada hakkınız yok.

Ayrıca ben sizin yazdıklarınızdan anlamadım pek birşey..

Durumu anlatamamışsınız bile daha..neyi yakalamışsınız nasıl yakalamışsınız falan?

Hiçbirşey bilmeden insanları suçlamayın heleki sağdan soldan edindiğiniz dedikodularla hiç.

Son düzenleme:
kadınada dedimki seni bi erkek ardı diye yüzü degişti rengi attı hemen yani bilmiyorum onun günahınıda almak istemem bananede sizce normal mi bi evli adamın kandil msjı atması araması defalarca ve bu kadın yaşadıklarından hiç ders almıyo cidden bu kadını anlamıyorum :47:

Ne Olursa Olsun, Telefonuna Bakmamalıydınız..
Şimdi Karşısına Dikilip Senin Mesajını Okudum Biliyorum mu Diyeceksiniz..

Hem Ne Halt Yerse Yesin, Herkesin Özel Hayatı..
Zaten Artık O Kadar Çok Var ki Bunun Gibiler, Sanıyorlar ki Öbür Tarafta Bulaşık Yıkayacaklar..
Bence Bu Kadar İçine Girmemeliydiniz..

Araya Mesafe Koyar, Geliş Gidişi Seyrekleştirebilirdiniz..

Neyse Olan Olmuş, İçinde Tutup Ona Söyleyememek Şimdi Yer Bitirir Sizi..

Uzak Durun Bari..

Allah Herkesin Kızını, Karısını Islah Etsin..

Bahsettiğiniz kadının eşine neden acıyorsunuz anlamadım..?

Aldatıldığını düşündüğünüz içinse bu çok saçma..

İhanet kişisel bir durumdur..

Zeki,güzel yakışıklı vb vb. tanımaz..

Acıyorum diyince aşağılamış oluyorsunuz çünkü bunada hakkınız yok.

Ayrıca ben sizin yazdıklarınızdan anlamadım pek birşey..

Durumu anlatamamışsınız bile daha..neyi yakalamışsınız nasıl yakalamışsınız falan?

Hiçbirşey bilmeden insanları suçlamayın heleki sağdan soldan edindiğiniz dedikodularla hiç.
/SIZE]

ihanetin kişiselligimi kalmış ki kocasına sorumlulugu var kadının hiç kusura bakmasın ama giyinip süslenip erkelerin önünden geçmekle olmuyo adam telefonuna msj atıyo arıyo telefonu çaldıgında yanımızdaysa direkt evine gidiyo sonra geliyo banane acıyorum demekteki kastım üzülmek ne aşalıcam oda insan bende başımıza ne gelecegini bilemeyiz

kadınada dedimki seni bi erkek ardı diye yüzü degişti rengi attı hemen yani bilmiyorum onun günahınıda almak istemem bananede sizce normal mi bi evli adamın kandil msjı atması araması defalarca ve bu kadın yaşadıklarından hiç ders almıyo cidden bu kadını anlamıyorum :47:

Neden anormal olsunki?

Benim bidünya evli arkadaşım var kadın/erkek kandilerlde bayramlarda vb. ortak mesaj atıyorum hepsine..

Altına adımı soy adımıda ilave edip..

İnsanlar ayırt edemiyor şunu,kadın erkek tabiki arkadaş olabilir..

Kandilde özel bir günde bir konuda danışmak için vb. birbirine mesajda atar ararda..Görüşürde

Bunlar insani durumlardır..

Herkez haddini sınırını bildiği sürece her erkek ve her kadın potansiyel ''eş/sevgili vb'' adayı değildir.

Son düzenleme:

Zaten Artık O Kadar Çok Var ki Bunun Gibiler, Sanıyorlar ki Öbür Tarafta Bulaşık Yıkayacaklar..

Uzak Durun Bari..

uzak duramıyorum malesef öle bi lüksümüz yok babam hep kadını savunuyo halada aynı evimize girip çıkıyo ama

Neden anormal olsunki?

Benim bidünya evli arkadaşım var kadın/erkek kandilerlde bayramlarda vb. ortak mesaj atıyorum hepsine..

Altına adımı soy adımıda ilave edip..

İnsanlar ayırt edemiyor şunu,kadın erkek tabiki arkadaş olabilir..

Kandilde özel bir günde bir konuda danışmak için vb. birbirine mesajda atar ararda..Görüşürde

Bunlar insani durumlardır..

Herkez haddini sınırını bildiği sürece her erkek ve her kadın potansiyel ''eş/sevgili vb'' adayı değildir.
banane ben atmasın demiiyorum zatende anormal olan adının çıktıgı adam olması neden o başkası degilde

Uzak Durun Bari..

herkesin özel hayatıda bizede bulaştırıyo kedi içinde yaşasın ama benim ailemide dagıtıyo

ihanetin kişiselligimi kalmış ki kocasına sorumlulugu var kadının hiç kusura bakmasın ama giyinip süslenip erkelerin önünden geçmekle olmuyo adam telefonuna msj atıyo arıyo telefonu çaldıgında yanımızdaysa direkt evine gidiyo sonra geliyo banane acıyorum demekteki kastım üzülmek ne aşalıcam oda insan bende başımıza ne gelecegini bilemeyiz

İhanet kişiseldir'' demişim..

Altındada neden böyle söylediğimi açıklamışım..

Tabiki örneğin bir adam karısını aldattığında, bu durumdan sadece kendisi değil

eşi varsa çocukları ailesi vb vb birçok kişi bir şekilde etkileniyor..

Benim kişiseldir demekteki amacım anlatmak istediğim ''gayet açık''

Son düzenleme:
uzak duramıyorum malesef öle bi lüksümüz yok babam hep kadını savunuyo halada aynı evimize girip çıkıyo ama

Bir Evli Erkek veya Evli Bayanın Erkek Arkadaşı Her Zaman Olabilir..
Bende Evliyim, Benimde Erkek Arkadaşlarım Kandilde Bayramda Mesaj Atarlar..
İşyerinden, Üniversiteden v.s.
Bir Yerde İşe Başlarken Fikir Danışmak için veya Ne Bilim Herşey İçin Ararlar İstedikleri Zaman..
Bunun Hiç Bir Sakıncası Yok, Biraz Perdelerini Kaldır ve Geniş Düşün..

Canım Birde Artık Şu Kadının Telefonlarına Bakma, İçine Sürekli Şüphe Düşüyor..:27:
Boşver Arkadaşım Günahı Boynuna Sanane ki..:19:
Ne Yoruyorsun Böyle Şeylere Kafanı..:27:

Çok Öptüm Seni Hoşçakal..:70:

herkesin özel hayatıda bizede bulaştırıyo kedi içinde yaşasın ama benim ailemide dagıtıyo

Canımıniçi Pislik İnsanın İçindedir, Niyetindedir..
Senin Aileni Hiç Bir Kuvvet Dağıtamaz..
Lütfen Böyle Düşünüp, Kendi Canını da Sıkma..:70:
Çok Takmışsın Sen Bu Olaya..:27:

Bir Evli Erkek veya Evli Bayanın Erkek Arkadaşı Her Zaman Olabilir..
Bende Evliyim, Benimde Erkek Arkadaşlarım Kandilde Bayramda Mesaj Atarlar..
İşyerinden, Üniversiteden v.s.
Bir Yerde İşe Başlarken Fikir Danışmak için veya Ne Bilim Herşey İçin Ararlar İstedikleri Zaman..
Bunun Hiç Bir Sakıncası Yok, Biraz Perdelerini Kaldır ve Geniş Düşün..

Canım Birde Artık Şu Kadının Telefonlarına Bakma, İçine Sürekli Şüphe Düşüyor..:27:
Boşver Arkadaşım Günahı Boynuna Sanane ki..:19:
Ne Yoruyorsun Böyle Şeylere Kafanı..:27:

Çok Öptüm Seni Hoşçakal..:70:

teşekür ettm canım bakmadım zaten başka bananede çok sinir bozuluyo napıyım:)

bana tuhaf gelen
kadına mesaj gelmiş bakmışsınız tamam bunu geçtim
bu zaten hiç hoş değil
birde üstüne numaranın sahibini öğrenmek için operatör e mesaj atıyorsunuz
bu meraktan öte başkasının özeline müdehaledir
yaptğınız hareket hoş değil,
ayrıca bir kandil mesajı için bunu yapıyorsunuz

Canımıniçi Pislik İnsanın İçindedir, Niyetindedir..
Senin Aileni Hiç Bir Kuvvet Dağıtamaz..
Lütfen Böyle Düşünüp, Kendi Canını da Sıkma..:70:
Çok Takmışsın Sen Bu Olaya..:27:

yok o kadın yüzünden bi dönem annemle babam ayrılma eşigine bile geldi şimdi şükür iyiler bizde kadınla iyiyiz ondan

normalde öle bi huyum yok banane telinden falanda o ana öle meraktan yaptım özeli falanda bilmem yaptım işte

Back
X