kızlar size şöle özetleyeyim bi komşumuz taşındı buraya başta sessiz sakin iyi biri dedik öle duruyodu zaten oturdugumz yer küçük biyerdir ve girişinden taşınmıştı kadınında orda evli bi erkekle adı çıkmış tabi biz bilemeyiz gözümüzle görmedik dedik ama insanın tüyleride ülpermiyo degil hani adamda taşınmış zaten bizde bunları bilmeden önce annem samimi oldu ben çekimserimdir çokta samimi olmadım sonra evimize çıkıp girdi tabi biz hala bilmiyoruz bu kadının adının çıktıgını artık aileden biri gibi davranıyo bi gün biz ögrendik bu arada adının çıktıgını o evli adamla gezip tozdugunu görmedik bilemeyiz dedik babamda kadın saf iftira falan dedi bir gün telini bizde unuttu ve annemle ona geçtiler msj geldi bakmıcaktım ama baktım kandildi ve kandil msjıydı aynı numarada çagrı atınca acaba kim dedim o an telefondan ögrendim msjla hattın kime ait oldugunu adı çıktıgı adaamındı şimdi içim içimi yiyo kocasıda garibim okadar iyiki ben kocassını salak yerine koyup bizede ahlaktan bahsetmesi beni deli ediyo