Komşumuzun Gelini Bana Sosyal Medyadan Kaynını Takip Ettiriyor?Nerede, Ne yapmış vs... ?

Yalnizlikca gerçekten bu kadar saf mısın?
Bi gün kimvurduya gideceksin bu saflikla ya
valla ağlanacak halime güldüm şu yorumunla ya inanki ben niye hayır diyemiyorum kendimi kesicem ya kadın bana her gün soruyor bende cevaplıyorum bu nasıl işş offfff

Beni anlayabileceğini inanın sanmıyorum . Psikolojik tedavi alıyor okb tedavisi . Ama öyle inat bir insan gibi düşünüyorum

ooo okbli hem de adamı takıntı haline getirmiştir adam ondan silmiştir belki.
bu işin sonu iyi bitmez.
haberdar et burayı çunku çok civcivler çıkacak gibi.

Tüm konularınız ayrı saçma tesadüflerle dolu. Hep siz saf ve mağdursunuz. Bence eğlenmek için konu açıyorsunuz. Hiçbiri gerçek değil.
yemin ederim aslında mesajları ekran alıp kopyalamak istiyorum ama ya o kişide burada denk gelirse diye çekiniyorum inankiii

valla ağlanacak halime güldüm şu yorumunla ya inanki ben niye hayır diyemiyorum kendimi kesicem ya kadın bana her gün soruyor bende cevaplıyorum bu nasıl işş offfff

Bilmiyorum ki her konunda böyle. Müge anlı aç izle ne diyeyim. Böyle bir tavsiye vereceğim de aklıma gelmezdi

Birde bana ne sorsa beğenirsiniz : Hani ben sana böyle takip ettiriyorum ya sende artık alışkanlık oldumu her akşam profiline bakmak diyor
Evet sanirim hoslanmaya basladim de bi daha baktirmaz.

Isin sakasi bir yana adam ondan hoslandigini falan dusunecek. Her hikayesine bakiyorsun. Bir de boyle bir seye alet olmayin carpik bir durum var ortada. Nefret etse yuzunu dahi gormek istemez ne takip ettirmesi.

Nefret eden bu kadar takip edermi? Iğrenç kokular geliyor burnuma. Annenle felan paylaş ve karışma bence
annemle paylaştım annem ne dese beğenirsiniz . O onu başkası için takip ettiriyordur . Tabiki kendi için bakıyor her takip ettiği kıza ayy o çirkin bu çirkin diyor ya

Bilmiyorum ki her konunda böyle. Müge anlı aç izle ne diyeyim. Böyle bir tavsiye vereceğim de aklıma gelmezdi
aslında bende çok takip ederim mügeyi. Sanırım tedirgin olduğum konuları paylaşıyorum ya sadece artık bana kimse inanmıyor . Ama vallaha doğru diyorum

annemle paylaştım annem ne dese beğenirsiniz . O onu başkası için takip ettiriyordur . Tabiki kendi için bakıyor her takip ettiği kıza ayy o çirkin bu çirkin diyor ya
Annende çok iyi niyetli . Annene çekmişsin sende sanirim

birde benim kendi hesabım yok annemden bakıyorum birde üstelik . Bunu ona söyledim ya bir dakikanı almaz diye yalvarıyor adeta

Kız sanane ne rapor veriyorsun valla seninde başını belaya sokar manyak mı ne ben eski kocama bakmıyorum onun baktığı kadar takıntı falan değil direk aşık utanmaz ya kullandırma kendini takip etmeyi bırak yanlışlıkla takipten çıkmışım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…