Komşumuzun Gelini Bana Sosyal Medyadan Kaynını Takip Ettiriyor?Nerede, Ne yapmış vs... ?

Agizlarinin tadi kacacak gibi....kuzum sen kimseyi takip etme sana patlar sonra gelin kizimiza da soyle takip etmesin seni de karistirmasin sende cik takipten cevap vermemezlik kurtulus degil konus bence ciddi bir mesele bu.
bu kadın senelerdir dilinde .Kaynı mutlaka anlamıştır. Birde mesaj attığı saatler hep gece ya eşi yanında olmuyor mu bu kadının anlam veremiyorum artık

Çok mu safsin kuzum sen ya da aşırı dürtüsel ? lunapark konun üstüne bunu okuyunca dedim Nerede insanın ağzının tadını kacirabilecek ,başına iş acabilecek lüzumsuz iş var bizim kız orada

benim eski halim böyleydi o yuzden inanıyorum bu arkadaşa.
rezilliktir resmen ya saf saf.
ne salaklıklar saflıklar yaptığımı anlatsam böbrek mafyasıyla, ya da kötu insanlarla denk gelmemen çok buyuk bir şans dersin. şu an doğal seleksiyona göre ben yaşamamalıydım o saflıkla. Allah konu sahibini korusun valla.

Bu da bir önceki konunuz(?)

Ay hakkaten ama, şu küçük çocuğu parka götürüp, elalemin adamına telefon nosunu veren de senmişsin.

Bu konular gerçekse, sosyal medyadan uzak durmalı, belli bir olgunluğa gelmeden tek sokağa bile çıkmamalısın bence,

Yaş kaçtı? Yine bir ihtimal doğrudur bunlar belki diye, acil "hayır " demeyi öğrenmen lazım diyorum. Canın yanar sonraa.

Eğleniyorsan, boş işler bunlar evladım, eğlenmenin, daha kolay, hatta daha verimli formatları da var

Son iki konunuz da gerçekten mantık dışı. Ya siz mantığınızla hareket edemiyorsunuz ya da sahte konular açıyorsunuz.
Gerçekten aslında bende yazarken ya da geriye dönüp baktığımda o kadar saçma buluyorum ki. Ama inanın kimsenin vaktini almak istemem ben düşünemediğim için buraya konuları yazıyorum. Hepte uçuk şeyler farkındayım ama gerçek

Bence kesinlikle hemen takipten çıkın sizin üzerinize de iftira atabikir benim ilgim yok o takipte diye böyle insnlardan belli olmaz. Büyük ihtimal aralarında bişeyler yaşandı ve kaynı bunu artık istemiyor o da kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış

ben sana inanıyorum canım 22-23 yaşına kadar ben de öyleydim aynısı diyebilirim. başıma buyuk belalar almama ramak kalıyordu hep.
keşke kendi kendine karar alsan böyle şeyleri artık hiç hiç yapmıcam diye, insanlara numaramı vermicem, kimseye bişey anlatmıcam, gereksiz yere kimseyle samimi olmıcam diye.

Eğer gerçekse bu anlattıklarınız Samsonn hanımefendinin yazdıklarını dikkate alın derim.

Wp den attiysan mesajlari herkesten sil yapip temizleme takip makip bunlar bos is dikkat et kayni ile sen evleniverirsin
Evet bak akrabamız ama çocuğun annesi demişki benimle nişanlayacakmış bu gelinde bunu bana watsaptan yazıyor. Dedim yuh yani ben o kaynına abi diyorum onun . Neyse o konu kapanndı ama benimde midem bulandı artık

Neden bu kadar edilgensiniz?

Her konunuzda birisi size bir sey yapmanizi soyluyor, siz de sorgulamadan etmeden uyguluyorsunuz.

Buradan bakinca “Kismetin nereden gelecegi belli olmaz” cumlesini dustur edinmis gibi gozunuyorsunuz. Bir an once kendinizi toparlamalisiniz.

Lutfen ipleri elinize alin artik. Konularinizi okudukca nefesim kesilir oldu.

tam kendime kabul ettirmem gereken 3 cümleyi benim için özetlemişsin. Bunun için psikoloji dersi satın aldım inşallah başaracağım sınırlarımı çizeceğim sınırlar eğitimi aldım umarım işe başladığımda bunu başarabilirim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…