- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
yemin ederim aslında mesajları ekran alıp kopyalamak istiyorum ama ya o kişide burada denk gelirse diye çekiniyorum inankiii
birde benim kendi hesabım yok annemden bakıyorum birde üstelik . Bunu ona söyledim ya bir dakikanı almaz diye yalvarıyor adeta
bu kadın senelerdir dilinde .Kaynı mutlaka anlamıştır. Birde mesaj attığı saatler hep gece ya eşi yanında olmuyor mu bu kadının anlam veremiyorum artıkAgizlarinin tadi kacacak gibi....kuzum sen kimseyi takip etme sana patlar sonra gelin kizimiza da soyle takip etmesin seni de karistirmasin sende cik takipten cevap vermemezlik kurtulus degil konus bence ciddi bir mesele bu.
Çok mu safsin kuzum sen ya da aşırı dürtüsel ? lunapark konun üstüne bunu okuyunca dedim Nerede insanın ağzının tadını kacirabilecek ,başına iş acabilecek lüzumsuz iş var bizim kız orada
Bu da bir önceki konunuz(?)Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım
Gerçekten aslında bende yazarken ya da geriye dönüp baktığımda o kadar saçma buluyorum ki. Ama inanın kimsenin vaktini almak istemem ben düşünemediğim için buraya konuları yazıyorum. Hepte uçuk şeyler farkındayım ama gerçekSon iki konunuz da gerçekten mantık dışı. Ya siz mantığınızla hareket edemiyorsunuz ya da sahte konular açıyorsunuz.
Bence kesinlikle hemen takipten çıkın sizin üzerinize de iftira atabikir benim ilgim yok o takipte diye böyle insnlardan belli olmaz. Büyük ihtimal aralarında bişeyler yaşandı ve kaynı bunu artık istemiyor o da kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmışKomşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Gerçekten aslında bende yazarken ya da geriye dönüp baktığımda o kadar saçma buluyorum ki. Ama inanın kimsenin vaktini almak istemem ben düşünemediğim için buraya konuları yazıyorum. Hepte uçuk şeyler farkındayım ama gerçek
Eğer gerçekse bu anlattıklarınızGerçekten aslında bende yazarken ya da geriye dönüp baktığımda o kadar saçma buluyorum ki. Ama inanın kimsenin vaktini almak istemem ben düşünemediğim için buraya konuları yazıyorum. Hepte uçuk şeyler farkındayım ama gerçek
Evet bak akrabamız ama çocuğun annesi demişki benimle nişanlayacakmış bu gelinde bunu bana watsaptan yazıyor. Dedim yuh yani ben o kaynına abi diyorum onun . Neyse o konu kapanndı ama benimde midem bulandı artıkWp den attiysan mesajlari herkesten sil yapip temizleme takip makip bunlar bos is dikkat et kayni ile sen evleniverirsin
tam kendime kabul ettirmem gereken 3 cümleyi benim için özetlemişsin. Bunun için psikoloji dersi satın aldım inşallah başaracağım sınırlarımı çizeceğim sınırlar eğitimi aldım umarım işe başladığımda bunu başarabilirim teşekkür ederimben sana inanıyorum canım 22-23 yaşına kadar ben de öyleydim aynısı diyebilirim. başıma buyuk belalar almama ramak kalıyordu hep.
keşke kendi kendine karar alsan böyle şeyleri artık hiç hiç yapmıcam diye, insanlara numaramı vermicem, kimseye bişey anlatmıcam, gereksiz yere kimseyle samimi olmıcam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?