• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun Gelini Bana Sosyal Medyadan Kaynını Takip Ettiriyor?Nerede, Ne yapmış vs... ?

Evet bak akrabamız ama çocuğun annesi demişki benimle nişanlayacakmış bu gelinde bunu bana watsaptan yazıyor. Dedim yuh yani ben o kaynına abi diyorum onun . Neyse o konu kapanndı ama benimde midem bulandı artık
Ya acaba senin aklina girsin, hoslan falan diye yapiyor olabilir mi?

Birde bana ne sorsa beğenirsiniz : Hani ben sana böyle takip ettiriyorum ya sende artık alışkanlık oldumu her akşam profiline bakmak diyor
Bence ayarlamaya calisiyor 😂😂
Geçen lunaparkta evli çiftle tanışan da siz değil miydiniz??
Konuyu paylasirmisin diyecektim paylasmissiniz saol
Çok mu safsin kuzum sen ya da aşırı dürtüsel ? lunapark konun üstüne bunu okuyunca dedim Nerede insanın ağzının tadını kacirabilecek ,başına iş acabilecek lüzumsuz iş var bizim kız orada:KK43:
Ayy bende o yaslarda her denilene inaniyordum benden 3 4 yas kucuk kizin desigini yapiyordum
benim eski halim böyleydi o yuzden inanıyorum bu arkadaşa.
rezilliktir resmen ya saf saf.
ne salaklıklar saflıklar yaptığımı anlatsam böbrek mafyasıyla, ya da kötu insanlarla denk gelmemen çok buyuk bir şans dersin. şu an doğal seleksiyona göre ben yaşamamalıydım o saflıkla. Allah konu sahibini korusun valla.
Verilmis sadakasi varmis
Bu da bir önceki konunuz(?)
Tesekkurler
Evet bak akrabamız ama çocuğun annesi demişki benimle nişanlayacakmış bu gelinde bunu bana watsaptan yazıyor. Dedim yuh yani ben o kaynına abi diyorum onun . Neyse o konu kapanndı ama benimde midem bulandı artık
E yuh daha fark etmemissen ne diyim annenin hesabi ise annem takipten cikmis de kapat konuyu

Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Siz niye bu tür olaylara karisiyorsunuz ki? Sizin başınıza aynı şey gelse memnun olur musunuz? Belki aralarinda bisey gecti çünkü anlattiginiz seyler normal degil. Sizin baska ugrasiniz mi yok. Komsunuza söyleyin ben takibi biraktim bu konuda konusmayalim nicin takip ettiginize de anlam veremedim diyip kestirip atin. Bu sekilde hayat mi olur yahu

Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Yok yok gelmez canim gelmez.
Annen zor bir dogummu yapti acaba,hani forseps kasik cengel filan mi kullandilar sen dogarkeno_O
Lunaparkta amcalara tel verirsin,faceni paylasirsin,bunlardan basina birsey gelmezse bundan hic gelmez korkma:KK51:
Ha balik yaginin portakallisi kokmuyor,hani dusunursen:işsiz:

valla ağlanacak halime güldüm şu yorumunla ya inanki ben niye hayır diyemiyorum kendimi kesicem ya :KK43: kadın bana her gün soruyor bende cevaplıyorum bu nasıl işş offfff:KK43:
Aha bu mesajda dedim ki bunu yazan erkek. mi deseeeeem,bisey demedim mune sesli dusunuyorum:D

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-10-13-15-02.webp
    Screenshot_2020-08-10-13-15-02.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 223
bu kadın senelerdir dilinde .Kaynı mutlaka anlamıştır. Birde mesaj attığı saatler hep gece ya eşi yanında olmuyor mu bu kadının anlam veremiyorum artık
Verme sen verme kuzum.Uni sinavin nasil gecti,bak kazanamadikca bize aksiyon cikariyorsun,yapma etme sicakta fena oluyoruz:confused:

2 ihtimal var.
Ya kaynına deli gibi aşık yada sizi kaynına düşünüyor.
1. İhtimal daha kuvvetli.
Biz de birilerini sevmiyoruz ama manyak gibi takipçisi artmış azalmış diye takip etmiyoruz.
Nerde görsem tanırım bal gibi eski sevgili tepkisi bu.
kesinlikle kaynına karşı bir şey hissediyor olabilir bunlar ne iğrenç ilişkiler ya :(

Saçmalamış yengem gibi güzel bi Kadın meselesi de uydurma bence. Resmen kaynına göz koymuş. Yuh diyorum. Alet olmayın

Ya bizimle dalga geçiyorsun ya da kusura bakma aptallık derecesinde safsın.
Birincisi kayınından nefret eden takip filan etmez. Nefret ettiği insana kız ayarlamaya çalışmaz ki acaba seni mi ayarlamaya çalışıyor diye merak edenler olmuş.
İkincisi fake hesapla gayette kendi de takip edebilir. Sana ihtiyacı yok. Bir şey olursa diye sana takip ettirip işin içinden sıyrılacak kadar da sinsi gördüm yengeyi.
Üçüncüsü genç adam neden İnstagramda annenizle takipleşiyor. Komşu teyze ne alaka.

Eşiniz yanlış anlasa nasıl bı açıklama yapcaksiniz aşırı saçma bı işin içine girmissiniz. Bı insanla ne kadar samimi olursanız olun bı cizginiz olsun. Ne demek elalamin kayninin her attığı adıma bakmak falan. Kendi pisliğinde bogulsun varsa öyle bişey.:sinirli::KK20:

Bu gelin hanim kizimiz cok saglikli degil
Zaten okb demissiniz
Sinir oluyor takip ediyor ne alaka gercekten kaynina takmış
Bu ask falan degil adi üstünde takıntı!
Siz de takip etmeyin insan sevgilisini bu kadar sık takip etmez
Ve hatta gerekirse bundan sonra takip edemem sevgilim gördü annem gördü vs diyin ya da takip etmek istemiyorum bir kaç kez hatrin için baktim ama bu biraz fazla ben tanımadığım etmedigim insanı ne diye takip edeyim sıkıldım diyin birakin
Bakın bana da instagramda cok takilan bir akrabam devamli biseyler gönderir onu da yap şu astrolog böyle demiş aman dikkat et vs çok takar ve herkes uygulasın ister. Bunu iyi niyetle yapar ama ben cogu zaman "ben o kadar kafa yoramam sagol" diyip gecerim 😃
Gerçekten de kafa yormam :)
Zorla birşeyleri yapmak zorunda değilsiniz

Başınıza çok büyük işler gelir.
Her an iftiraya uğrayabilirsiniz.
Takibi hemen bırakın.
Kadının yazdıklarına da cevap vermeyin.

Bırak kendi işini kendi halletsin..sonra kabak senin başına patlar..yanlışla sildim de

Back
X