- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam gündüz iki dilim kek götürüp nasılsıniz, yorgun olabilirsiniz, desteğe ihtiyacınız vardır belki diye düşündüm derdim. Ki gerçekten sürekli ağlayan bir bebeğin ebeveynleri yorgundur. Desteğe ihtiyaçları vardır. Bu destek illaki bebeğe birinin bakması anlamında değil. Birileri tarafından dusunulmek, anlaşılmakta olabilir. Karşı tarafi gerçekten önemseyip, hissettirdiğiniz zaman aksi bir durumla karşılaşmazsınız büyük ihtimalle.1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Şuanda da feryat figan ağlıyor çocuk, off kalbim parçalanıyor.
Katılacak artık ağlamaktan başıma ağrılar girdi Allahım sen koru.
Not: dövmüyorlardır muhtemelen de (inşallah yani) ben olayı ifade edebilmek için böyle yazdım. Çocuk son ses çığlık atıyor, canı yanan çocuğun ağlaması gibi![]()
1.5 yil 6 da uyandim. Oğlum sabaha kadar uyanır aglardi. Alt kat komsum rahatsiz olmasin diye salona götürürdüm. Uyutmaya calisirdim. Emin olun annesi sizden daha cok istiyordur uyumasını. Gecen hastalandi, gece 1 saat agladi. Alt kat komsuya ertesi gun kusura bakmayin vs dedim. Salona aldim dedim. Biz duymadik ama duysak da halden anlariz ikiz buyutmus insanim dedi..1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Not: dövmüyorlardır muhtemelen de (inşallah yani) ben olayı ifade edebilmek için böyle yazdım. Çocuk son ses çığlık atıyor, canı yanan çocuğun ağlaması gibi![]()
Kolik olabilir Allah yardımcıları olsun1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Bazı bebekler kolık oluyo .Rabbım esirgesın .Bebek dövuyolarsa rabbım gorsun .İçim kotu oldu kız .1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Beni anladın değil miBazı bebekler kolık oluyo .Rabbım esirgesın .Bebek dövuyolarsa rabbım gorsun .İçim kotu oldu kız .
Evet gunduz bır gıt bakalım .Meraba de bence kolıktır .Yıllarca ugrasıp bebegı olmayanlar var .Allahım sen cocukları koruBeni anladın değil mio ihtimal o his çok kötü Allah korusun
Böyle bir şüphem olsa başka bir bahane ile ben kesin kapıya giderdim. Sonuçta birçok kadın çalışıyor bebekler bakıcıda. Aileden düşünmem ama bakıcı konusunda çok şüpheciyim. Gecesi gündüzü sürekli ağlıyorsa ya bir rahatsızlıkla doğmuştur ya da huysuzdur. Çok huysuz bir yeğenim var annesinin tuvalete girmesi bile çocuk için kabus :) Onun sesini duyan da etini koparıyorlar heralde diye düşünür .Böyle çocuklar da var yani. Ben bizzat şahidim :) Ama yine de gidilebilir bizim banyodan su akıyor sizde de var mı aynı sorun deyin mesela. O ara tanışır bakıcı mı anne mi öğrenirsiniz.1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Gece terörü/ uyku terörü olabilir. Şahsen ben bebeklikten ergenliğe kadar yaşadım. Hiçbir şey hatırlamıyorum tabi ki bana hep başkaları anlattı. Ki o anda çocuğu uyandırmaları vs de sağlıklı değil. Beni çok psikoloğa, uyku merkezine götürmüşlerdi herhangi bir çözümü yok bunun bir şey de değişmedi açıkçası ergenlik dönemi bitince kendiliğinden bitti gitti. Stres- büyüme evrelerinde atak artıyor sadece. Bazen hiç olmuyor vs vs. Doğduğu günden beri benim bebeğimde de uyku bozukluğu var, doktor kontrolünde devam ediyoruz, büyüme ataklarında artıyor, ağlayınca (ki uykuda ağlıyor uyanmıyor) alıp sakinleştiriyorum, uyandırınca hiç bi şey yokmuş gibi şok olarak uyanıyor. Onun da muhtemelen ergenlik bitince bitecektir diye düşünüyorum.1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Ayrıca yanlış anlamayın ama döven insanlar sadece gece mi döverler gündüz de sesleri duymanız gerekli. Kaldı ki şiddette eşya atma, ne bileyim bağırtı bir şey olur. Türkiye’de sorun biraz da insanların hadleri olmayan şeylere karışması bence. Bu yaptığınız yüzünden muhtemelen çocuğun annesi daha çok stres olacaktır. Kaldı ki bakıcıya sormuşsunuz muhtemelen çocuğun annesine söylemiştir. Kadın belli ki umursamamış, umursasaydı gelip kapınızı çalar söylerdi.İçimdeki diğer ses bütün bu dediklerinizi söylüyor. Kadını rencide etmek asla istemiyorum bu başlı başına bir stres sebebi.
Öyle tabi ama mesela bir tabak götürsem bu vesileyle sorsam yeter ki çocuk iyi olsun biz uyur dururuz diyerek, yine de kabalık olur mu
Çok doğru söylüyorsunuz ama zaten konuda belirttiğim gibi sesin şiddetini belirtmek için öyle söyledim ifade edebilmek için yani.Ayrıca yanlış anlamayın ama döven insanlar sadece gece mi döverler gündüz de sesleri duymanız gerekli. Kaldı ki şiddette eşya atma, ne bileyim bağırtı bir şey olur. Türkiye’de sorun biraz da insanların hadleri olmayan şeylere karışması bence. Bu yaptığınız yüzünden muhtemelen çocuğun annesi daha çok stres olacaktır. Kaldı ki bakıcıya sormuşsunuz muhtemelen çocuğun annesine söylemiştir. Kadın belli ki umursamamış, umursasaydı gelip kapınızı çalar söylerdi.