Komsunun cocugu =(

Heh iyi yapmışsın. Trip atsın boşver. Bu arada seni batıl ile kandırmasına izin verme bu kadının. Sana oğlun ile sınanma korkusu yaşatıp kızını incitmesinler.

Evdesiniz sanırım. Şimdi ikinci çocuk gelince kızınızın iç dünyası tamamen karışacak. Çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi kitapları alıp kızınıza bu yeni dönemde nasıl destek olacağınız ile ilgili araştırma yapabilirsiniz.

Bu konuda arastirmisligim okumuslugum var ama pratikte hersey bambaska oluyor. Kendimi kiskancliga hazirliyorum, normal bir tepki olacagini biliyorum. Simdiden evin düzeni belli, ben ilgilenemedigim zamanlarda babasi ilgilenecek hep ya da bebegi benden alip ben kizimla ilgilenecegim.
Akilli bir kiz simdi, kiskancligi olmadi, paylasmayi bilir. Kardesi olacagini ilk günden beridir anlatiyorum. Göbegimi öpüyor, sorumluluk da verecegim. Ama en cok sabirli olup onlarla ilgileneyim istiyorum.
Ben cocugumu incitmekten zaten cok korkarim. Bakalim. Kardesi gelince kendi derdimize düseriz ama bu sekilde yetistiremem. Esim de cok kizdi, sinirlendi bu yaptiklarina zaten. Kardesi de bu yüzden istiyordum. Kardesiyle oynasin, bu dönemleri evde kavga etmeden benim gözetimimde. Baskasinin cocuklariyla gercekten ugrasamiyorum. Analari saliyor bir kere de basinda durani görmedim

sıze mesela 10 kere gelıyorsa 1-2 kere gelmesını saglayın sonra yavas yavas gorusmenız bıter
musaıt degılım ısım var deyıp gecıstırın
nerde nasıl davranması gerektıgını bılmeyen sozlerıne dıkkat etmeyen kısılerle gorusmeme taraftarıyım kım olursa olsun
canınızı sıktıgınıza degmez
bana da senınde cocugun olsun gorurum dıyenler sımdı mort oldular
terbıye aılede baslar...
dogru bulmadıgınız sey basımıza gelmez endıselenmeyın

Back