Komşunun Çocuğu :(

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Burada çoğunuz benden büyük olduğunuz için"abla" demek istiyorum ve soyliceklerime başlıyorum :(
Ablalarim beni 3 senedir seven bir çocuk var gerçekten sevgisine inanıyorum ama ben sevemiyorum bazen onu gördüğümde sinir olmaya başlıyorum sevmeyi deniyorum olmuyor sürekli birlikte vakit geçiriyoruz ama bazen o kadar çok yüksek sesle konuşuyor ki beni deli ediyor bana sinirleniyo hıncını başka insanlardan alıyor. Bizim ailelerimizde çok yakın onlar gelir bız gideriz annesi ve babası bile bana gelinim diye hitap ediyor artık ya ben daha 19 yaşındayım! Beni seven çocukta sürekli sevgiliymisiz gibi davranıyor herseyime karışiyor bana aşkım diyor falan :( benden uzaklassin diye çok kötü davrandığım bile oldu hani görseniz insan insana bunu yapmaz dersiniz o derece ama yok yinede vazgeçmedi. Aileler falan komşu olduğu için bazen gelebiliyor yani kovsamda gitmiyor artık ben hala eski sevgilimi unutamadım ee böylede olunca onunla konuşamıyorum o üzülsün de istemiyorum konuşsam umutlaniyor konuşmasam hemen üzülmeye başlıyor ben napicam :(

Al karşına konuş
Eski manitami unutamadim de
Net ol

Bu kadar yüz bulmuş ise gitmez ki. Annesi bile gelinim diyor ise uzaklaştırmak pek kolay olmaz dkye düşünüyorum. Ailenize söyleyin bu durumdan rahatsız olduğunuzu onlar konuşsun. Sizi dikkate alacağını düşünmüyorum..

Bu kadar yüz bulmuş ise gitmez ki. Annesi bile gelinim diyor ise uzaklaştırmak pek kolay olmaz dkye düşünüyorum. Ailenize söyleyin bu durumdan rahatsız olduğunuzu onlar konuşsun. Sizi dikkate alacağını düşünmüyorum..
Ya hiç yüz vermedimde ben ona hep bir arkadaş olarak yaklaştım ama o bunu bile umut vermek olarak algilamis :( üzmekte istemiyorum eski iliskimden dolayı psikolojim de bozuk millete patlıyacak yer arıyorum onu üzucem biliyorum onada söylüyorum ama anlamıyor artık

Od
O zaman ailen konussun. Bu çocuk kaç yaşında.
Oda 18 yaşında falan ya ailemde konuşuyor tabi açık açık değil ama gerektigi yerde alttan alttan söylüyor ama anlamıyor kendini bizim aileden biri olarak görüyor artık onu arkadaş olarak seviyorum ama ben ona her iyi davrandığım da farklı noktalara getirip umutlanmaya başlıyor anlasın diye dovdum küfür ettim evden kovdum ama yok vazgeçmiyor. Kendimede kızıyorum neden sevemiyorum diye çünkü çocuk 4/4luk çok karakterli bir insan ailesi olsun kendisi olsun falan ama olmayınca olmuyor işte

Çocukla bu konu hakkında konuşma.

Git ailesine de ki sizinle bir sıkıntım yok ama eğer oğlunuz bir daha evime gelir, bana mesaj atar veya ararsa polise şikayet edeceğim.Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de.
Eğer devam ederse git savcılığa.
Hiç sevmem arsız insanları:sinirli:

Bu yüzü benden almadı heralde, babası bile gelinim diyor sürekli vakit geçiriyormuşsunuz daha ne olucaktı
Ya haklısınız da ben ona hep arkadaş niyeti ile yaklaştım ona umut verecek hiç bir harekette bulunmadım hep aramızda bı mesafe oldu vazgeçsin diye eski sevgilimle fotoğraflarımı gösterdim hep ama çocuk takmış kafaya vazgeçmiyor kararsızım işte görüşsem umutlaniyor görüşmesem üzülüyor ne yapacağımı bilmiyorum iki turlude vicdan azabı çekiyorum

Git ailesine de ki sizinle bir sıkıntım yok ama eğer oğlunuz bir daha evime gelir, bana mesaj atar veya ararsa polise şikayet edeceğim.Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de.
Yok ya öyle polis falanfazla olur benden uzak durmasını sağlayacak bişey istiyorum

Yazıcaktım yapmaz bunu diye çünkü çokda şikayetçi değil bence ;)

Yazıcaktım yapmaz bunu diye çünkü çokda şikayetçi değil bence :KK66:
Yav sanırım senin empati kurma gibi biseyin yok yada sende vicdan denen bir duygu yok. 3 senedir çocuk benim için ağladı benden vazgeçsin diye herşeyi yaptım her yolu denedim kötü davrandım başka erkeklerle fotoğrafımi attım sırf benden uzak dursun üzülmesin ama vazgeçmiyor bende mecbur görüşmeye devam Edip kendimden soğutmaya çalışıyorum artık ben değil o benden sogusun ki uzulmesn diye sen hala şikayetçi değil diyorsun?

Yav sanırım senin empati kurma gibi biseyin yok yada sende vicdan denen bir duygu yok. 3 senedir çocuk benim için ağladı benden vazgeçsin diye herşeyi yaptım her yolu denedim kötü davrandım başka erkeklerle fotoğrafımi attım sırf benden uzak dursun üzülmesin diye sen hala şikayetçi değil diyorsun?
Siz diyeceksin yavrucum 35 yaşında kadın var karşında :KK14: tamam hadi dediğin gibi olsun :KK51:

Back
X