Komşunun Çocuğu :(

Yav sanırım senin empati kurma gibi biseyin yok yada sende vicdan denen bir duygu yok. 3 senedir çocuk benim için ağladı benden vazgeçsin diye herşeyi yaptım her yolu denedim kötü davrandım başka erkeklerle fotoğrafımi attım sırf benden uzak dursun üzülmesin ama vazgeçmiyor bende mecbur görüşmeye devam Edip kendimden soğutmaya çalışıyorum artık ben değil o benden sogusun ki uzulmesn diye sen hala şikayetçi değil diyorsun?
senin annen baban nw bicin insanlar biraz agir oldu ama ortada fol yok yumurta yokken ve siz istemiyorken ve bence yasinda kucuk adamin biri gelinim kadinda ayni oglanin biri vantuz gibi yapismis size baban tepki göstermiyor mu hop ne oluyo diye benim babam olsa evden kovae bir daha muhatap olmaz valla boyle komsularla.
kusura bakma agir konustum annen babanla ilgili kusura bakma artik.

Ya hiç yüz vermedimde ben ona hep bir arkadaş olarak yaklaştım ama o bunu bile umut vermek olarak algilamis :KK43: üzmekte istemiyorum eski iliskimden dolayı psikolojim de bozuk millete patlıyacak yer arıyorum onu üzucem biliyorum onada söylüyorum ama anlamıyor artık
Bazı insanlar oyledir; selam verirsin aa beden hoşlanıyor der. O üzülecek diye düşünüp geri adım atma. Ve evet anlamaz zaten onunla konuşup zaman harcama hic. Ilerde is daha ciddiye falan biber kotu olur yani.

Komşunun çocuğu diyince bi gülme tuttu:deli:
Öhm,neyse.

Madem sen uzak tutamıyorsun, babanı devreye sok. Bir çok kişi bunu demiş zaten. Yaptın mı bu şekilde merak ettim? Arkadaş, dost olarak bile görme ki umut etmesin çocukcağız.

ne yap et onlemini al valla sonradan isler arap saci olmasin. biz sana gelin dedik sende oglumuza yuz verdin ne simdi bu ayaklar durumu olmasin.

Burada çoğunuz benden büyük olduğunuz için"abla" demek istiyorum ve soyliceklerime başlıyorum :KK43:
Ablalarim beni 3 senedir seven bir çocuk var gerçekten sevgisine inanıyorum ama ben sevemiyorum bazen onu gördüğümde sinir olmaya başlıyorum sevmeyi deniyorum olmuyor sürekli birlikte vakit geçiriyoruz ama bazen o kadar çok yüksek sesle konuşuyor ki beni deli ediyor bana sinirleniyo hıncını başka insanlardan alıyor. Bizim ailelerimizde çok yakın onlar gelir bız gideriz annesi ve babası bile bana gelinim diye hitap ediyor artık ya ben daha 19 yaşındayım! Beni seven çocukta sürekli sevgiliymisiz gibi davranıyor herseyime karışiyor bana aşkım diyor falan :KK43: benden uzaklassin diye çok kötü davrandığım bile oldu hani görseniz insan insana bunu yapmaz dersiniz o derece ama yok yinede vazgeçmedi. Aileler falan komşu olduğu için bazen gelebiliyor yani kovsamda gitmiyor artık ben hala eski sevgilimi unutamadım ee böylede olunca onunla konuşamıyorum o üzülsün de istemiyorum konuşsam umutlaniyor konuşmasam hemen üzülmeye başlıyor ben napicam :KK43:
Sen sevmeye başlamışsın bile haberin yok.:))))

Çocukla bu konu hakkında konuşma.

Git ailesine de ki sizinle bir sıkıntım yok ama eğer oğlunuz bir daha evime gelir, bana mesaj atar veya ararsa polise şikayet edeceğim.Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de.
Eğer devam ederse git savcılığa.
Hiç sevmem arsız insanları:sinirli:
Konu sahibesi bu durumdan sizin gibi hissetseydi bu denli komşu çocuğu için dört dörtlük çok iyi yada bu yaklaşımlarını hoş görmezdi.:mapus:

Ayrılman gerekiyor diyorum ve sessizce uzaklaşıyorum.

ailenle konuş eve almasınlar komşuyu da çağırmasınlar

ortam iyice laçka olmuş gelinim muhabbetine ailen tepki vermedi mi

ne yap et onlemini al valla sonradan isler arap saci olmasin. biz sana gelin dedik sende oglumuza yuz verdin ne simdi bu ayaklar durumu olmasin.
bu isin sonu kiz yarin baska birini sevdigi zaman. o aile bu kiz bizim oglanla sozlu gibiydi der cikar isin icinden. o aile diyordur sagda solda allah bilir bu kiz bize sozlu diye.

senin annen baban nw bicin insanlar biraz agir oldu ama ortada fol yok yumurta yokken ve siz istemiyorken ve bence yasinda kucuk adamin biri gelinim kadinda ayni oglanin biri vantuz gibi yapismis size baban tepki göstermiyor mu hop ne oluyo diye benim babam olsa evden kovae bir daha muhatap olmaz valla boyle komsularla.
kusura bakma agir konustum annen babanla ilgili kusura bakma artik.
Ön yargı işte sizinkisi ailem zaten tepki vermişti o günden beri deniyorlar ve görüşmeleri az çok kisalttilar

Yahu nesi onyargi. Anlatmissin iste hata sende. Hadi cocuk asik anasi babasi sana ne yuzle, ne cesaretle gelinim diyo? Ben nerden sizin gelininiz oluyorum? demiyo musun? Ki bence demiyosun, aksine begenilmek hosuna gidiyo.
Eger gercekten rahatsiz olsaydin emin ol coktan bu isi halletmistin.
Komsunun oglu beni buralarda konu acacak kadar bogacak, ailesi de goz yumacak babam valla ne yapar adami.
Senin anlatis tarzin hosuna gider gibi, cocuk ilgiyi cekse uzuleceksin bile belki. Egonu devre disi yaptiginda emin ol kurtulursun.

Yahu nesi onyargi. Anlatmissin iste hata sende. Hadi cocuk asik anasi babasi sana ne yuzle, ne cesaretle gelinim diyo? Ben nerden sizin gelininiz oluyorum? demiyo musun? Ki bence demiyosun, aksine begenilmek hosuna gidiyo.
Eger gercekten rahatsiz olsaydin emin ol coktan bu isi halletmistin.
Komsunun oglu beni buralarda konu acacak kadar bogacak, ailesi de goz yumacak babam valla ne yapar adami.
Senin anlatis tarzin hosuna gider gibi, cocuk ilgiyi cekse uzuleceksin bile belki. Egonu devre disi yaptiginda emin ol kurtulursun.
+1
cok sagol. agzina saglik

Back
X