- 18 Nisan 2018
- 194
- 219
- 103
- Konu Sahibi En buyuk kk
Sizin öğrenci olduğunuz belli arkadaşlarınız gelip gittiği belliymiş. Evde olmadığınız halde gürültüden suçlanmanız filan önyargıdan kaynaklanmış. Klasik erkekli kızlı kalıyorlar yaftası. Kötü bir deneyim olmuş, ayıp etmişler. Ama diğer konuda ben konu sahibine hak verdim. Öğrenci olsa ya da bekar yaşayan bir kadın olsa arkadaşı sevgilisi gidip geliyor olsa bu kadar dikkat etmezlerdi diye düşünüyorum. Ama bahsettiği şüphelerinde haklı olma payı var. Tanıdığımızın apartmanında 2 bekar kadın kiracı idi. Eve her gece farklı kişiler gelip çıkıyormuş. Eşi sevgilisi olsa simaya alışır apartman.Apartmanın çevresinde bir hareketlilik diyor,o kadar insan yaşıyor apartmanda her gün birinin misafiri elbet denk gelir ama bu öyle değil diyorlar gelen giden farklı farklı şüpheli tipler. Kadınlar da bir tuhaf. Polise ihbar edilmiş çıkmışlar. Gerçekmiş şüphe yani. Biz hatta evlenirken o evi kiralayacaktık içine bir girdik ki salon kırmızı saten boya ile boyanmış, şömine etrafında mum tortuları.. Ben de çok mum yakarım, salon rengi de zevktir bana ne dicem ama bütün olaylar üst üste gelince anlıyorsunuz bir tuhaflık var. Nitekim haklılarmış şüphelerinde.