Komşunun fuhuş şikayeti

Kocasi ucgenler, yakisiklilar bastan asagi yalan zaten kuzgun/anka yani:olamaz:
Sokakta yakisikli adam yok ki, eee o zaman burdakilerin yakisikli kocalari nerde yasiyor da biz gormuyoruz:KK53:
Haydi tip tartisilir ama Turk erkegi oyle cok sportif falan degil yani kasli, fizigi duzgun, fit diyen cikarsa yalan diyorum

. :KK70: Fizigi duzgun, fit diyince insanin aklinda fitness modeli erkekler canlaniyor bence ama fit olmak demek sadece buyuk kaslar ve baklava dilimleri anlamina gelmiyor. Fit olmak zor bisey degil. Normal boy ve kilo orantisi(yag orani) olan, vucudunda goze batan bir orantisizlik olmayan ki bu da sart degil ama genelde fitligin dogal getirisi olabiliyor.
Kosabilen, kas direnci ,kas kuvveti olan, gunluk aktiviteleri rahat yapan insan fittir. Gunumuzde obezlik Turkiye disinda da cok yayginlasti tabi artik.

Fuhus olayina gelince. Yasanilan yeri iyi secmek lazim. Olmaz diye bsiey yok ama daha az ihtimal olur.

. :KK70: Fizigi duzgun, fit diyince insanin aklinda fitness modeli erkekler canlaniyor bence ama fit olmak demek sadece buyuk kaslar ve baklava dilimleri anlamina gelmiyor. Fit olmak zor bisey degil. Normal boy ve kilo orantisi(yag orani) olan, vucudunda goze batan bir orantisizlik olmayan ki bu da sart degil ama genelde fitligin dogal getirisi olabiliyor.
Kosabilen, kas direnci ,kas kuvveti olan, gunluk aktiviteleri rahat yapan insan fittir. Gunumuzde obezlik Turkiye disinda da cok yayginlasti tabi artik.

Fuhus olayina gelince. Yasanilan yeri iyi secmek lazim. Olmaz diye bsiey yok ama daha az ihtimal olur.

Eee ben de onu diyorum zaten. Kasli, vucut gelistirici degil normal sekilde fit bir erkek nerde sokakta goren var mi? Jogging yapan erkekler nerde mesela? Klasik Turk erkegi ise gidiyor, isten gelip karisinin yaptigi yemegi yiyip telefonu/kumandayi eline aliyor hayat stili bu. Saglikli beslenme veya duzenli spor var mi ki sadece erkeklerde degil tabi insanlarimizda genel olarak. Kadinlar da hamur isi yapip onlari yiyor sonra sadece 5 kilo fazlam var cnm:bicak:

Muhteşem bir hukukçu olabilirsiniz ama daha forum yasaklarına bile uymuyorsunuz. Bir konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak. Her kapanan konunun ardından aklımıza gelenler ile ilgili yeni konu mu açalım, kendimizi mi övelim, neyin hırsı bu?

Evet farkındayım konum kapanacak ve ben de banlanacagim. Pişman mıyım
genelde kendini öven insanları sevmem ki sizinki övgü gibi gelmedi bana ... malesef kıskanılmışsınız... başarılarınızı tebrik eder devamını dilerim :KK19: ... ama o gün kapıya dayanıp hesap sormamanızda olmamış.. hukukçu olarak en çok sizin hak hukuk aramada öncü olmanız gerekir

Ya biliyor musunuz ben de kendimi cok itici buluyorum. Hatta bunlari yazdığım icin utanıyorum bile. Normal hayatımda yuksek sesle dile getiremeyecegim, zihnimin derinliklerinde sakli, zehir gibi dusunceler bunlar.

Ulkede hakim vasatliga, aptalliga, acik acik vasatlik ve aptallik demek istiyorum. Kuralları ve ahlakı aptalca gormek, aptalca bilmek aptalca anlamak. Hakim olan genel anlayışin içi boş rezil ve aptalca. Bu olay başıma gelen ilk olay da değildi. Neyin hırsı demissiniz ya işte bunun hırsı. Belki bir savunma olarak büyüklük hissine kapıldim. Ve bu itici biliyorum. Ve sizi haklı buluyorum. İçimdeki zehri akitiyorum sadece saldiriya uğramış bir akrep gibi.

Sikayet etmedim cunku aslinda 21 yaşında her yetiskini hakli gören, çatışmadan kacan hanim hanimcik cici bir kızdım. Şimdi belki de içimde birikti bu öfke bu yuzden. Simdi olsa ederdim.

Arkadaşlar evet kendimi ovdum çünkü benim kisisel bir anlatım. Bu kadar üst duzey hakim kararları okurken bu kadar çiğ ve vasat bir ahlak anlayışı ve her seyi kendinde hak gören bir cahillik ile boğuşmak beni sinir ediyor.

İtici bulabilirsiniz. Ben de kendimi itici buluyorum bazen.

Ben hicbir kuralı ihlal etmedim. Hala burafa bana gelip kurallardan bahseden kadinlari kiniyirum. Ay hangi kuralı ihlal etmisim lütfen bana da söyleyin çok merak ettim. Tamamen konudan saptırılmış yorumlar bunlar. Yok kurallari ihlal edemezsin yok bunu yapan komsularin aptal degil. Hayır kardeşim aptal ve cahil. cunku anayasal haklardan özel hayattan haberi yok. Erkek arkadaşı evlilik dışı cinselliği fuhuş zannediyor. Bu kadar basit.

Özel hayata müdahil olup yaşam tarzı kısıtlamaları getiren komşular bir çok kuralı ihlal ediyor. Ben etmiyorum. Magdur benim.

Konunun özüne hak verdim
Uzun yıllar yalnız kadın tabir edilen modda yaşadım, 25 yaşında genç bir kadındım ve bir de afet-i devran dul ablam vardı =) ve en can alıcı noktası istediğim gibi yaşadım o cahil tabir insanların arasında, sevgilim de oldu, evime de geldi, arkadaşlarım da vardı.
Evet cahil insanlar var ama bu kadar kibir fazla
Bende yalnız oturdum, ilk zaman çok dikkat çekti ama sonra günaydın, iyi akşamlar ve biraz güler yüz tüm sorunu çözdü, eğitimli olmanız iyi insan olduğunuz anlamına gelmiyor, kendiniz bile kendinizi itici bulurken insanların sevmemesi de çok anormal değil. 41 yaşında biri olarak şunu diyebilirim ki hayat cahilisiniz, hem de fazlaca . Her şey kurallardan ibaret değil, insani diyalog denen bir durum da var, bu arada o zaman da bu eğitimin içinde iken hakkınızı aramayıp sonra forumdaki insanlara serzenişiniz hiç de eğitimli birine yakışacak davranış değil.
Beğenmesek de bu toplumun yapısı bu, ilk anda böyle tepkiler yaşanıyor, maalesef ki kararlarını okuduğunuz üst düzey hakimlerle komşu değilsiniz, keşke böyle olmasa, insanlar birbirlerine biraz saygılı olsa ancak değişmiyor işte bazı şeyler. İşte o zaman orta noktayı bulmak lazım, biraz itidalli olmak yerine göre de hakkını aramak lazım, bu infialiniz sadece size zarar verdiği gibi, olgunlaşma yolunda da ileri gitmenizin önüne geçer.

senin forumda işin ne o zaman ben anlamıyorum ki git bişeyler üret madem, cahil cahil takılalım biz.

Ya ben bu forumu seviyorum nickim de en büyük kk zaten. Forumu degil ahlakci vasat zihniyetleri kotuledim. İtici bulmakta haklısınız ama lutfen ofkemin kaynagini anlamaya çalışın. Uslubum kotu olabilir. Hatta evet kötü. Bazen yaralanan insanlar saldırıya geçer, yaralanan bir hayvan gibi. Ben de öyle yaptım. Durup dururken kendimi övüp insanlara hakaret edeyim demedim. Açar açmaz konuyu ben de pişman oldum. Ama insanlari rahatsız eden komşum gibi insanlar hiç rahatsız olmadi.

Evet farkındayım konum kapanacak ve ben de banlanacagim. Pişman mıyım

Ya biliyor musunuz ben de kendimi cok itici buluyorum. Hatta bunlari yazdığım icin utanıyorum bile. Normal hayatımda yuksek sesle dile getiremeyecegim, zihnimin derinliklerinde sakli, zehir gibi dusunceler bunlar.

Ulkede hakim vasatliga, aptalliga, acik acik vasatlik ve aptallik demek istiyorum. Kuralları ve ahlakı aptalca gormek, aptalca bilmek aptalca anlamak. Hakim olan genel anlayışin içi boş rezil ve aptalca. Bu olay başıma gelen ilk olay da değildi. Neyin hırsı demissiniz ya işte bunun hırsı. Belki bir savunma olarak büyüklük hissine kapıldim. Ve bu itici biliyorum. Ve sizi haklı buluyorum. İçimdeki zehri akitiyorum sadece saldiriya uğramış bir akrep gibi.

Sikayet etmedim cunku aslinda 21 yaşında her yetiskini hakli gören, çatışmadan kacan hanim hanimcik cici bir kızdım. Şimdi belki de içimde birikti bu öfke bu yuzden. Simdi olsa ederdim.
Valla su itiraf ettiklerini bile su forumda cogu kisi yapmaz/yapamaz.

Kadının adını "Bla blanın annesi" "Bla blanın karısı" olarak anan insanlardan ne bekliyorsunuz ki?
Her yerde var böyle tipler.

Babamların kiracısı iki bekar hanım var, kuaför salonu işletiyor birlikte, sıfırdan bir hayat kurmuşlar.
İlk iki sene boyunca üst kat komşularından şikayet aldılar ya, sürekli gecenin bir vakti babam aranır "Sizin kiracılar ehhlaksızlık yapıyor, eve adam girerken gördük" filan... Babam en sonunda "Gecenin bu vakti kadınların evinin kapısını dikizlemek sana mı düştü?" diye bağırıverdi adama. Adam hala bi şeyler diyor kendince. Hayır arkadaşım senin ahlağın komşunun evine kimi aldığına göre bozuluverecek bir şeyse zaten, senin ahlak sağlam değil, sorun o.

Neyse.
Şimdi diğer konuda birkaç nüans var sizin konudan ayrılan, onu da atlamamak gerek.

Konunun özüne hak verdim
Uzun yıllar yalnız kadın tabir edilen modda yaşadım, 25 yaşında genç bir kadındım ve bir de afet-i devran dul ablam vardı =) ve en can alıcı noktası istediğim gibi yaşadım o cahil tabir insanların arasında, sevgilim de oldu, evime de geldi, arkadaşlarım da vardı.
Evet cahil insanlar var ama bu kadar kibir fazla
Bende yalnız oturdum, ilk zaman çok dikkat çekti ama sonra günaydın, iyi akşamlar ve biraz güler yüz tüm sorunu çözdü, eğitimli olmanız iyi insan olduğunuz anlamına gelmiyor, kendiniz bile kendinizi itici bulurken insanların sevmemesi de çok anormal değil. 41 yaşında biri olarak şunu diyebilirim ki hayat cahilisiniz, hem de fazlaca . Her şey kurallardan ibaret değil, insani diyalog denen bir durum da var, bu arada o zaman da bu eğitimin içinde iken hakkınızı aramayıp sonra forumdaki insanlara serzenişiniz hiç de eğitimli birine yakışacak davranış değil.
Beğenmesek de bu toplumun yapısı bu, ilk anda böyle tepkiler yaşanıyor, maalesef ki kararlarını okuduğunuz üst düzey hakimlerle komşu değilsiniz, keşke böyle olmasa, insanlar birbirlerine biraz saygılı olsa ancak değişmiyor işte bazı şeyler. İşte o zaman orta noktayı bulmak lazım, biraz itidalli olmak yerine göre de hakkını aramak lazım, bu infialiniz sadece size zarar verdiği gibi, olgunlaşma yolunda da ileri gitmenizin önüne geçer.

Öfkem asiri çocukca ve bu konuyu acmam gereksizdi belki buna katiliyorum.

O zaman 21 yasinda acayip guleryuzlu sevimli bir genç kadındim. Saygıliydim. Yemin ederim. Ama yani hak ettiğim cevap bu oldu.

Kadının adını "Bla blanın annesi" "Bla blanın karısı" olarak anan insanlardan ne bekliyorsunuz ki?
Her yerde var böyle tipler.

Babamların kiracısı iki bekar hanım var, kuaför salonu işletiyor birlikte, sıfırdan bir hayat kurmuşlar.
İlk iki sene boyunca üst kat komşularından şikayet aldılar ya, sürekli gecenin bir vakti babam aranır "Sizin kiracılar ehhlaksızlık yapıyor, eve adam girerken gördük" filan... Babam en sonunda "Gecenin bu vakti kadınların evinin kapısını dikizlemek sana mı düştü?" diye bağırıverdi adama. Adam hala bi şeyler diyor kendince. Hayır arkadaşım senin ahlağın komşunun evine kimi aldığına göre bozuluverecek bir şeyse zaten, senin ahlak sağlam değil, sorun o.

Neyse.
Şimdi diğer konuda birkaç nüans var sizin konudan ayrılan, onu da atlamamak gerek.
:KK9::KK9::KK9:

Allah “Cahil “insanlardan korusun,komşuluk diye bir kavram kalmadı.Binadaki herkesle seviyem,kapıda karşılaşırsam “Merhaba,merhaba “Ama onların bana sorduğu sorular “Bebek yok mu “ “ Hadi yap da sevelim “Bebeğiniz olmuyor mu :halay:

Bir arkadaşımın da başına gelmişti. O şikayet etmişti diye hatırlıyorum. Çok hadsizce bir durum yapılan. Peşini bırakmamak lazım aslında. Bu insanlar zayıf gördüklerinin tepesine biniyorlar. Eve erkek girince namussuzluk oluyor ama çoluk çocuk istismar edilince herkes susuyor! Ahlaklı olmayı çok yanlış anlıyoruz millet olarak.

Öfkem asiri çocukca ve bu konuyu acmam gereksizdi belki buna katiliyorum.

O zaman 21 yasinda acayip guleryuzlu sevimli bir genç kadındim. Saygıliydim. Yemin ederim. Ama yani hak ettiğim cevap bu oldu.
Şimdi bu yaşta öfkeyi bir kenara koyup milleti ıslah edecek birkaç cümle etmek istense sonuç yine hüsran görüldüğü üzere. Çünkü millet düzelmek istemiyorki. En doğru benim doğrum diyip doğrusunu dikte etmeye uğraşıyor. Güzellikle anlatalım etkili olalım değil kafasına kafasına vuralım ötekileştirelim anlamazsa. Hepimiz bunu yapıyoruz.

Eee ben de onu diyorum zaten. Kasli, vucut gelistirici degil normal sekilde fit bir erkek nerde sokakta goren var mi? Jogging yapan erkekler nerde mesela? Klasik Turk erkegi ise gidiyor, isten gelip karisinin yaptigi yemegi yiyip telefonu/kumandayi eline aliyor hayat stili bu.

Var ama az. Esimde Jogging filan bilmez. Hatta spor salonuna gitmez inatla. Ben yalniz sikildigim icin benimle gelsin istiyorum ama O' nun yontemi acik havada kosmak.
Aksamlari yemek yememek bitti gitti. Hatta biraz zayif bile sayilir 75 kilo. :KK70:
Teyzenin teki esime oglumm biraz kilo al bu ne boyle demisti :D o kadar abarti zayif durmuyor ama insanlarin gozu alisik degil.

Allah “Cahil “insanlardan korusun,komşuluk diye bir kavram kalmadı.Binadaki herkesle seviyem,kapıda karşılaşırsam “Merhaba,merhaba “Ama onların bana sorduğu sorular “Bebek yok mu “ “ Hadi yap da sevelim “Bebeğiniz olmuyor mu :halay:
Geçen ayda yılda bir yüzyüze birkaç kelam ettiğim komşum bana siz fırına yemek vermiyorsunuz galiba çok dedi. Fırına tepsi götürürken bizi görmüyormuş.

Biraz daha elit yerde oturmanizi tavsiye ederim.komşuların sosyo ekonomik ve kültür seviyesi yüksek olunca genelde çok böyle dikizlemeler olmuyor herkes.

Ben de mahalle arası bir yerde oturdum bu sene.Benim hiç tanımadığım insanlar beni tanıyor soru soruyordu filan.

Ay çok sıkıcı.

Yalniz yaşamak da malesef ve malesef canım ülkemde çok zor cokkk

Bir önceki konuda elalemin evini dikizleyip, hiçbir şeyden emin olmadan, tepki alınca ama ses geliyor diyen, kadına or.. damgası yapıştıran üyeye "size ne" dediğimiz için ne genişliğimiz kalmıştı ne de onlardan(?) olmamız.
Bu burada bile böyle işte, artık medeni yerde yaşadığınız için sevindim adınıza.

Arkadaşlar konuma bir üst açıklama ekledim ilk sayfada. Niyetim kendimi övmek ve nefret dolu bir uslup kullanmak değildi. Konuyu cok büyük bir sinirle yazdim. Resmen bir an vucudum filan uyustu. Bu konularda acayip hassasim. Yani kadina yonelik siddet ve baski konusunda. Onceki konularimda da yazdim zaten tecavuz magduruyum. Zamanında ses cikarmayinca demek ki içimde kalmış. Burada kustum ofkemi. Destek olanlara cok tesekkur ederim. Elestirilerinizde de haklisiniz. Bunun için ozur dilerim.

Biraz daha elit yerde oturmanizi tavsiye ederim.komşuların sosyo ekonomik ve kültür seviyesi yüksek olunca genelde çok böyle dikizlemeler olmuyor herkes.

Ben de mahalle arası bir yerde oturdum bu sene.Benim hiç tanımadığım insanlar beni tanıyor soru soruyordu filan.

Ay çok sıkıcı.

Yalniz yaşamak da malesef ve malesef canım ülkemde çok zor cokkk

İstanbul Ortaköy'de oturuyordum o zaman. Kardeşim de Ankara'da güzel bir öğrenci semtinde benzer bir olay yasadi. Ailecek bunları mi kendimize çekiyoruz bilmiyorum ki sorun bizde herhalde. Ama yani inanin ki gürültü yapmauan saygılı tiplerdik. Bazen ben de inanamıyorum yalnız yaşayan o kadar kadın var bunlar olamaz herhalde abartı diyorum.

İstanbul Ortaköy'de oturuyordum o zaman. Kardeşim de Ankara'da güzel bir öğrenci semtinde benzer bir olay yasadi. Ailecek bunları mi kendimize çekiyoruz bilmiyorum ki sorun bizde herhalde. Ama yani inanin ki gürültü yapmauan saygılı tiplerdik. Bazen ben de inanamıyorum yalnız yaşayan o kadar kadın var bunlar olamaz herhalde abartı diyorum.

Anlıyorum ben de mıknatıs gibi her türlü densiz insanı çeken bi tıp olduğum için sizi çok iyi anlıyorum bazen hiç olmadık yerden bela gelip bulasiyor.

Yalnızsanız başınızda bi buyuk vs yoksa malesef insanlar ezmeye sindirmeye rahatsiz etmeye bayılıyor

Back
X