- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
Kendimi övme konusunda savunmami yaptim ozurlerimi diledim daha fazla açıklamaya ugrasmayacagim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversitedeyken bizimde kapımıza aynı şikayetle polis gönderdiler bütün sorunun üst kattaki çiftten çıktığını bildikleri halde ,peki ben ne yaptım ,polisi tuttum apartman boşluğuna çıkardım sessizce üst kata çıkardım tüm sesleri dinlettim sonra da polisten müsade alarak apartmanda var sesimle bir cıngar çıkarttım o , o oldu daha da mezuniyetime kadar yanaşamadılar ,daha da pislik yapanı allahıma fuhuş yapıyor diye meydanda dolandırırım aha bu polis abide destekliyor diye ...polisin bana aferin kız diyip kahkaha atışlarını unutmuyorumYoo onlar yoktu zaten. Adam biliyor ki öğrenci olduğunuzu sirf psikopatlik olsun diye yaptı bunu. Biz de salak gibi peşine düşmedik hesap sormadık. Arkadaşımin teyzesi gidip konuştu. Annemlere bile soylemedim bu olayi uzulmesinler diye. Sonra da ben ayrıldim o evden ailem şehir merkezine tasininca. Kızlar da başka eve çıktı.
Şimdi olsa hesap sorardim.
Kucumsemeyle duzelseydi simdiye kadar coktan duzelirdi. Tam aksine sizin gibi insanlarin kucumsemeleri, hor gormeleri bu tarz insanlari daha fanatiklestirdi. Simdi bile uslubunuzdan dolayi bunu okuyan bircok kadin eger cahilse! Cahilligime siki siki sarilir onu savunurum die dusunuodur. Ama bu benim gorusum deyip duruyor herkes, ozgur ifadeyi bu saniyor. Evet bazen durum icler acisi; okuduklarimiz, gorduklerimiz.. Ama bence ulkenin okumuslari ve entellektuelleri de icler acisi. Siz de bir ozelestiri yapmalisiniz bana kalirsaYani acikcasi suç ne demek ceza ne demek bilmeyen, bir insani sırf genç, kadın ve nazik ve biraz da fazla yumusak basli diye ezmeye çalışan insanı aşağılamam ve bunu yaparken aramızdaki eğitim farkını vurgulamam o kadar kötü bir sey de değil. Burada "ama apartman kuralları uymak zorundasin" diye bu şiddeti ve iftirayı hafife alan insanlar gelmis bana üslup dersi veriyor. Yüz kere açıkladığım, insanı iletişim kurmaya, derdimi anltmaya calistigim halde. Evet bu ülkede eğitim de hukuk ahlak algısı da vasat. Ben bunu küçümsüyorum. Küçümserken de kendimi ovdum ama kardeşim bir sor neden. Ama anlamaya çalışmak yerine hemen saldırmak kibirle suçlamak vs vs. Ugrasmayacagim.
Kucumsemeyle duzelseydi simdiye kadar coktan duzelirdi. Tam aksine sizin gibi insanlarin kucumsemeleri, hor gormeleri bu tarz insanlari daha fanatiklestirdi. Simdi bile uslubunuzdan dolayi bunu okuyan bircok kadin eger cahilse! Cahilligime siki siki sarilir onu savunurum die dusunuodur. Ama bu benim gorusum deyip duruyor herkes, ozgur ifadeyi bu saniyor. Evet bazen durum icler acisi; okuduklarimiz, gorduklerimiz.. Ama bence ulkenin okumuslari ve entellektuelleri de icler acisi. Siz de bir ozelestiri yapmalisiniz bana kalirsa
üniversitedeyken bizimde kapımıza aynı şikayetle polis gönderdiler bütün sorunun üst kattaki çiftten çıktığını bildikleri halde ,peki ben ne yaptım ,polisi tuttum apartman boşluğuna çıkardım sessizce üst kata çıkardım tüm sesleri dinlettim sonra da polisten müsade alarak apartmanda var sesimle bir cıngar çıkarttım o , o oldu daha da mezuniyetime kadar yanaşamadılar ,daha da pislik yapanı allahıma fuhuş yapıyor diye meydanda dolandırırım aha bu polis abide destekliyor diye ...polisin bana aferin kız diyip kahkaha atışlarını unutmuyorum![]()
Hayirli ugurlu olsun :)
Benim isyeri isyerlerinin oldugu bloklarda diyeyim, asagi kattaki cafede bir amele var gormeyin. genelde getir gotur koli tasima falan islerini yapiyor. Gecende dunya kupasi maci icin afis asiyordu ben de asansorden ciktim dondu bakti selam verdi ben de el salladim oh yeah dedim kendi kendime amele falan ama hepsinden yakisikliBizim ofisteki okumus tiplerden hayir yok, biri sisko, patron yasli, biri Arap, digeri kisa boylu....al birini vur otekine.
![]()
Şu konuda dönüp dolasip kendimi ovmeme takıldiniz ya helal olsun. O kadar yazdihim açıklamalara kendimi anlatma cabalarima yazik. Kimse dinlemedi bile.
Şu konuda dönüp dolasip kendimi ovmeme takıldiniz ya helal olsun. O kadar yazdihim açıklamalara kendimi anlatma cabalarima yazik. Kimse dinlemedi bile.
Yazdıhınız aciklamayi okumadim henuz . Giriyorum alintilara bakiyor ve cevapliyorum. Ayrica bir mevzu birden fazla kisinin dikkati cekmis konuşulmuş ben eski konulara kizan bir mesaj yazdigim halde siz gene beni alintiladiniz. Hep bunlar pro uyelik yuzunden hepalimiyon bak gor :)
Kadının en büyük düşmanı kadındır özellikle bizim ülkemizde bu çok daha belirgin maalesef başarılarınla gurur duydum boşver kendini paralayıp kendine zarar veriyrsn yazdıklarını anlamıyorlarmı sanıyorsun pskolojik baskıyla kıskançlıklarını yatıştırmaya çalışıyorlar keşke burası gerçekten birbirimize destek olacağımız bir forum olsaydı burda bile kavganın peşindeyiz buna ben de dahilim geçmişte olanları hatırlamana üzüldüm ama sen çok güçlü ve başka bir insansın artık kendini övmekte de sonuna kadar haklısın
Ben kadınların başarılarıyla övünmesinden yanayım. Kadınlar kendilerini göstermeye korkmasınlar
Erkekler yapınca aman ne karizmatik, kadınlar yapınca aman ne burnu büyük oluyor.
#kadıngücü
Tamam zamanında kötü birşey yaşamışsınız,bu üzücü,haklısınız da ben anlatımınızdan hiçbirşey anlamadım.
Yazım hatalarını geçtim,kendinizi ifade ediş biçiminiz fiyasko kusura bakmayın da konuya odaklanamıyor insan.
Kadının en büyük düşmanı kadındır özellikle bizim ülkemizde bu çok daha belirgin maalesef başarılarınla gurur duydum boşver kendini paralayıp kendine zarar veriyrsn yazdıklarını anlamıyorlarmı sanıyorsun pskolojik baskıyla kıskançlıklarını yatıştırmaya çalışıyorlar keşke burası gerçekten birbirimize destek olacağımız bir forum olsaydı burda bile kavganın peşindeyiz buna ben de dahilim geçmişte olanları hatırlamana üzüldüm ama sen çok güçlü ve başka bir insansın artık kendini övmekte de sonuna kadar haklısın