• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşunun fuhuş şikayeti

Sen de Isvecte Norvecte mi yasiyorsun ablacim nedir yani
Sort giydi diye kadina tekme attilar sen diyorsun ki yasam alanina saygi falan:bicak:
Hakikatten
Biz önce sokakta orada burada tekme yemeden tek parça dönmeyi basarabilelim sonra yaşam alanına saygı kavramına geliriz
Bu bilince nerden baksan 150 yıl var ve o zaman sürekli artiyor azalacağına

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Yalan dolan iste
Amerikali polisler de siskoymu sgaliba onlar da ekip arabasinda donut yiyip kahve iciyorlar
Yakisikli polis dendi mi akla Italya gelir

https://www.sparkpeople.com/mypage_public_journal_individual.asp?blog_id=2500049

https://www.buzzfeed.com/conzpreti/...security-guard?utm_term=.wmxMxLA63#.qtJJYxN8E

Amerikali polisin ruhu Italyanin onunde diz cokup tovbe ister bu kadar yazayim:KK30:
İkinci :110::bicak::dondurma::deli::KK17::KK53::KK31::KK8::KK8: anca ifadelerle anlatabildim :70:
Tutukla beni :27:

Yalan dolan iste
Amerikali polisler de siskoymu sgaliba onlar da ekip arabasinda donut yiyip kahve iciyorlar

https://www.sparkpeople.com/mypage_public_journal_individual.asp?blog_id=2500049

https://www.buzzfeed.com/conzpreti/...security-guard?utm_term=.wmxMxLA63#.qtJJYxN8E

Amerikali polisin ruhu Italyanin onunde diz cokup tovbe ister bu kadar yazayim:KK30:

Amerikanin tipik biz en iyiyiz kafasi işte. Dunyayi da hep onlar kurtarir ya zaten :63:

Bi bayan boyle adamlari gordukce evdekine ekmek veresim gelmiyor demisti :D o geldi bak aklima

Öteki konuyu okudum kadın emin değil belki hergün başka biriyle sevismek isteyen bir kadın ne biliyorsunuz :KK66: neymiş sevisme sesi müzik sesi :110: dayak sesi gelse aile içi der susarsınız ama :işsiz:
Neyse aile apartmanlarını hiç sevmem öyle bir apartmanda da oturmuyorum şükür kimse kimsenin kapısını kollamıyor yukardan müzik sesi geliyor ben aşağıda oynuyorum :KK73:
Ama kavga ediyorlar moralim bozuluyor keşke hep sevişseler :KK66:
Bir kac sene once ben de boyle diyordum, oyle bir komsu geldi ki akillara zarar. İnsan gece 1 den sabah 4e kadar anirarak sevisir mi? Noluyor olabilir yani 3 saat boyunca susmayacak kadar? Zaten 6 bucukta kalkiyor, uyumak ne mumkun. Polis cagiriyoruz insan utanir, morali bozulur; gittikten 10 dakika sonra kadin yine baaliyor agagagga diye
Ondan sonra tam tersi yorum yapmaya basladim, dikkat et sana da sevisgen komsu gelmesin:D

Sürekli kavga gürültü duyarsan bir daha konuşalım resmen apartmana nefatif enerji yayılıyor sanki ben aşağıda huzursuz mutsuz oluyorum :/

Evlerin de beni rahatsız etmedikleri sürece istediklerini yapabilirler
yardım isteyeni geri çevirmem polise götürmüşlüğüm vardır.
ama koca apartmanda sadece onlar varmış gibi davranmalarına karşıyım.

Yalan dolan iste

Actim baktim.
Calisma konsantrasyonumuzu bozuyorsun;)

Amerikanin tipik biz en iyiyiz kafasi işte. Dunyayi da hep onlar kurtarir ya zaten :63:

Bi bayan boyle adamlari gordukce evdekine ekmek veresim gelmiyor demisti :KK70: o geldi bak aklima

Actim baktim.
Calisma konsantrasyonumuzu bozuyorsun:KK66:

Benim isyeri isyerlerinin oldugu bloklarda diyeyim, asagi kattaki cafede bir amele var gormeyin. genelde getir gotur koli tasima falan islerini yapiyor. Gecende dunya kupasi maci icin afis asiyordu ben de asansorden ciktim dondu bakti selam verdi ben de el salladim oh yeah dedim kendi kendime amele falan ama hepsinden yakisikli:olamaz: Bizim ofisteki okumus tiplerden hayir yok, biri sisko, patron yasli, biri Arap, digeri kisa boylu....al birini vur otekine.:KK51:

Son düzenleme:
Benim isyeri isyerlerinin oldugu bloklarda diyeyim, asagi kattaki cafede bir amele var gormeyin. genelde getir gotur koli tasima falan islerini yapiyor. Gecende dunya kupasi maci icin afis asiyordu ben de asansorden ciktim dondu bakti selam verdi ben de el salladim oh yeah dedim kendi kendime amele falan ama hepsinden yakisikli:olamaz: Bizim ofisteki okumus tiplerden hayir yok, biri sisko, patron yasli, biri Arap, digeri kisa boylu....al birini vur otekine.:KK51:

Ahagah yok mu söyle boylu poslu düzgün suratli bir adam.
Cok mu buyuk konuştun ne yaptin ya :))))bir istedigin tip yok başka ne istersen var etrafta.
Onedio da cok gommusler italyanlari ben de sevgilimi düşünerek calismaya devam edeyim bari; )))

Ahagah yok mu söyle boylu poslu düzgün suratli bir adam.
Cok mu buyuk konuştun ne yaptin ya :))))bir istedigin tip yok başka ne istersen var etrafta.
Onedio da cok gommusler italyanlari ben de sevgilimi düşünerek calismaya devam edeyim bari; )))

Onediodakiler ezikmis be, kesin ya kisa boylu ya sismandirlar. Italaynlar gayet boylu poslu hem de AB vatandasi iftiraci dobisler

Okumus erkekler yakisikli olmuyor bence, bedensel islerde calisan erkekler daha yakisikli:63::63:

Var ama o da ciddi iliski istemiyor yani sorumluluk almak istemiyor ustelik benden 4 yas kucuk cikti:olamaz:Bununla olmaz dedim gectim

Onediodakiler ezikmis be, kesin ya kisa boylu ya sismandirlar. Italaynlar gayet boylu poslu hem de AB vatandasi iftiraci dobisler

Okumus erkekler yakisikli olmuyor bence, bedensel islerde calisan erkekler daha yakisikli:63::63:

Var ama o da ciddi iliski istemiyor yani sorumluluk almak istemiyor ustelik benden 4 yas kucuk cikti:olamaz:Bununla olmaz dedim gectim

Miss italyaya gittigini okumustum yakınlarda.
Sende bulamazsan kimse bulamaz.
Ne yaptin orada ya:)))
Erkeklerine yogunlasip birini kacirip almanyaya goturecektin.
Iste hem okumus hem boylu poslu hem karizmatik birini bulsa kimse kacirmaz canimcim:))

Miss italyaya gittigini okumustum yakınlarda.
Sende bulamazsan kimse bulamaz.
Ne yaptin orada ya:)))
Erkeklerine yogunlasip birini kacirip almanyaya goturecektin.
Iste hem okumus hem boylu poslu hem karizmatik birini bulsa kimse kacirmaz canimcim:))

Bak bu 4 yas kucuk olan hem boylu poslu hem cok yakisikliydi kumral, mavi gozlu, kirli sakalli, hem profesyonel sporcu hem de beden egitimi ogretmeni. Hem fiziksel is yapiyor hem okumus yani:KK51: Isyerindeki bir abiye de sordum yasli degilse al, ogretmenler fakir degil dedi:olamaz: Bilmiyorum birbirimize genel olarak cok uygun degiliz gibi geldi sanki ben agir abi seviyorum bu da sorumluluk almaya cok hazir gelmedi bana. Ben de almadim:bicak:

Gittim tabi de her yer Arap zenciydi yerli erkekleri goremedik ki:KK12: Bir tane ortayasli herif anneme yaksamlar dileyince annem bir havalara girdi:halay:

Dünkü alt komsu konusuyla sizin yasadiginiz konu cok farkli...siz haksizliga ugramissiniz ama o alt komsu muhtemelen o isi yapiyordu..Dun de dedigim hic kimse apartmaninda oyle tipleri istemez..fuhus yapiliyorsa yani buna hosgoru gosteremez kimse..
bir de bu forumda bazı avukat arkadaslar var yorum yapan uyelerde hooop konuya dalıp herkesin yorumuna kiziyorlar ve onları onaylamazsan vay haline mahkemeye veririz falan süründüruruz modunda ustu kapalı tehdit..Bu arkadaslarin gazına gelmeyin agzinizdan kaba kotu soz cikmasin arkadaslar amaclari belli..

Bak bu 4 yas kucuk olan hem boylu poslu hem cok yakisikliydi kumral, mavi gozlu, kirli sakalli, hem profesyonel sporcu hem de beden egitimi ogretmeni. Hem fiziksel is yapiyor hem okumus yani:KK51: Isyerindeki bir abiye de sordum yasli degilse al, ogretmenler fakir degil dedi:olamaz: Bilmiyorum birbirimize genel olarak cok uygun degiliz gibi geldi sanki ben agir abi seviyorum bu da sorumluluk almaya cok hazir gelmedi bana. Ben de almadim:bicak:

Gittim tabi de her yer Arap zenciydi yerli erkekleri goremedik ki:KK12: Bir tane ortayasli herif anneme yaksamlar dileyince annem bir havalara girdi:halay:

Ya flort isi icin benim icinde karşıdan adim lazim önce.
Mesela sevgilimin etrafinda bir sürü insan vardi ama ben yaklasamiyordum.
Adam tam istedigim kisi. Ama gidip ben diyemedigim icin biraz bekledim.
Sonra ortak gittgimiz yerler oldu yavas yavas tanıdık sonra soyledi ve basladik.
Hersey planladigimiz gibi olmayinca daha güzel sanki . Tanismamizda tesadüftu.
Seninde istediğin gibi biri gelecektir. Tam olarak istediğin kisi olsun.
Ozmn bir sorun bile ciksa pismanlik zor yaşıyorsun.
Suan ayrilsak keske hiç tanismasaydik demem mesela.
Pişman olmam.

Back
X