Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yarar mı diyorsun, benim pek ümidim yok açıkçası 😄 yenge konusunda haklısın, kadın bilse belki aracı falan olur bir an evvel başgöz etmek adına 😅

Belli olmaz, aşk bu; ne zirzopları hamarat ediverir, ne kaknem suratları şenlendirir, ne asabileri hoşgörü abidesine çevirir... Oluyor yani. El birliği ile Umutsuz'a taktikler vermek boynumuzun borcu, yengeyi de kurtarmış olacağız. Bir taşla iki kuş.

Filmlerde, dizilerde olmuyor muydu böyle şeyler 😄
Adım adım hedefe ulaşmış arkadaşınız, değer bunca plana,programa inşallah.
Hep çok kararli bi insan oldu valla saygi duyuyorum😅 ama beni asil şaşırtan çocuktaki potansiyeli de görmüş olmasi, çocuk normal sıradan bi üniversite ve bölüm okuyordu tanışma sevgililik evrelerinde, şuansa gerçekten iyi kazanıyor cok iyi yerlere geldi.. o arkadaşımdan sonra ben de seçilmek istemiyorum seçmeliyim birini tribine girdim ama malesef tutmadi😅😅

Ablasi da 50 küsür yaşlarında bi kadin
Ben daha gencligimin baharindayim
Jenerasyon farkı var yani
Oyle muhabbet kurabilecegim biri degil
Evet yaş farkı varmış, arkadaşlık zor iş .
Annen var mı evde onunla git gel yapsanız hanım hanımcık kız modunda olsan gelin gözuyle bakmaz mı acaba.

Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler

Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
Ya şu stalklamayi bana bir anlatır mısınız? O kadar araştırdım, ofsayti bile anladım stalk işini tamamen cozemedim

Belli olmaz, aşk bu; ne zirzopları hamarat ediverir, ne kaknem suratları şenlendirir, ne asabileri hoşgörü abidesine çevirir... Oluyor yani. El birliği ile Umutsuz'a taktikler vermek boynumuzun borcu, yengeyi de kurtarmış olacağız. Bir taşla iki kuş.
Gangsta iyi hoş da çocuğu ve ablasinin ailesini de alip alip yengeye gitmesin😂
Yapmayin, etmeyin.😀

Hep çok kararli bi insan oldu valla saygi duyuyorum😅 ama beni asil şaşırtan çocuktaki potansiyeli de görmüş olmasi, çocuk normal sıradan bi üniversite ve bölüm okuyordu tanışma sevgililik evrelerinde, şuansa gerçekten iyi kazanıyor cok iyi yerlere geldi.. o arkadaşımdan sonra ben de seçilmek istemiyorum seçmeliyim birini tribine girdim ama malesef tutmadi😅😅
Seçilme olayı zaten yalan seçeceksin tabi ben de kararlıyımdır ama arkadaşındaki öngörü o da herkes de olmuyor ya da ben kelekleri ayıklıyorum bilemedim. Sana bol sanş sürtün arkadaşına belki sana da denk gelir😉

İyi de Gangstacım çocuğun ablası komşu, şimdi bunlar ikimizde çalışıyoruz diye yine yengenin beğenmedikleri yemeği yemeye falan giderler sık sık neme lazım 😄 yengeyi düşünüyorsak uzak diyarlardan olmalı beyaz atlı prens. Benim komşu kardeşine puanım 1 :KK43:

Pandemi sürecinde assolist gibi giyinip ablasına havuçlu kek götür fark etmemesi mümkün değil etmezse ben burdayım bekliyorum

Assolist gibi giyinirse niyet net belli olur, "Kime geldiği belli" diye cingöz ilan edilir oradan olmaz o iş.
Yok gibi doğal makyajını yapacak, saçlarını güzel şekillendirecek, basit ama etkili giyinecek, bir kot-tişört bile yeter.
Güzelce bi kek yapsın evet, çalsın kapıyı "Müsait misiniz, çok sıkıldık evde" diye gitsin. Tek başına giderse de dikkat çeker, annesini de yanına almalı, oradan sızar içeriye.

Evi iyice bi incelesin, kadının hobileri-zevkleri ne imiş evinden anlaşılır az buçuk. Çiçekler bitkiler mi var, "Aaa ne güzel de yaprak vermiş (Bu laf her bitkiye gider, yaprak vermiş evet), konuşuyor musunuz çiçeklerinizle siz de? Sevgiyle ne güzel de büyüyor coşuyorlar değil mi?" filan kapar oradan kadını, bitki severi bitkiden yakalayacaksın, örgü severi haraşosundan, tv sevenini Esra Erolundan, Müge Anlısından... Oradan gireceksin muhabbete cici cici...

Sonrası zaten "Sıkıldıkça gel sen yanıma, ne cimcime bu maşallah" diye sahiplenildi mi tamam.
Oradan sızar.

Hazirlan suslen kapinin dibinde bekle heldiginde disari cikiyomus gibi cik.parfumun akilda kalici olsun yalniz.merdivenlerden o cikarken sen inersin.selam verip in cok da seyetme.
Birincide atlama.ikinci de yine suslen tam helirken cik.bi sefer nabiz yokla selam verince behendiyse iletisim kurar bence.

Assolist gibi giyinirse niyet net belli olur, "Kime geldiği belli" diye cingöz ilan edilir oradan olmaz o iş.
Yok gibi doğal makyajını yapacak, saçlarını güzel şekillendirecek, basit ama etkili giyinecek, bir kot-tişört bile yeter.
Güzelce bi kek yapsın evet, çalsın kapıyı "Müsait misiniz, çok sıkıldık evde" diye gitsin. Tek başına giderse de dikkat çeker, annesini de yanına almalı, oradan sızar içeriye.

Evi iyice bi incelesin, kadının hobileri-zevkleri ne imiş evinden anlaşılır az buçuk. Çiçekler bitkiler mi var, "Aaa ne güzel de yaprak vermiş (Bu laf her bitkiye gider, yaprak vermiş evet), konuşuyor musunuz çiçeklerinizle siz de? Sevgiyle ne güzel de büyüyor coşuyorlar değil mi?" filan kapar oradan kadını, bitki severi bitkiden yakalayacaksın, örgü severi haraşosundan, tv sevenini Esra Erolundan, Müge Anlısından... Oradan gireceksin muhabbete cici cici...

Sonrası zaten "Sıkıldıkça gel sen yanıma, ne cimcime bu maşallah" diye sahiplenildi mi tamam.
Oradan sızar.
Bunu hırsız diye içeri tıktırırlar senin dediğini yapsa 😁 benimki de ironiydi zaten çabuk farkedilsin diye herşey yenge için 😂

İyi de Gangstacım çocuğun ablası komşu, şimdi bunlar ikimizde çalışıyoruz diye yine yengenin beğenmedikleri yemeği yemeye falan giderler sık sık neme lazım 😄 yengeyi düşünüyorsak uzak diyarlardan olmalı beyaz atlı prens. Benim komşu kardeşine puanım 1 :KK43:

Abordumanda müstakbel görümce olacak; görümceyle sık görüşmek istemeyecek sonrasında bak o işler köprüyü geçene kadar Yabancım. Görümce kalkanı ile korunacak yenge, sen bana güven. :KK53:

Heh benimde gozlerim seni ariyordu basimin tatli belasi
Kinini kustun rahatladin mi simdi mutlu musun :sinirli:
Bak ya kalp kalbe karşıdır derler ne doğru bende umutsuz ne zamandır askli meşkli konu açmıyor diyordum ki o gün bugünmüş, asıl sen hoş geldin, o sopayı görmemiş olayım :KK70:

Back
X