- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yaşca buyuk mu yani olmaz mi diyosunŞüpheli durum adam da çakal kiz bu baya büyük dikkat et
Ama hic yasini gostermiyor kaslı sportif fit biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşca buyuk mu yani olmaz mi diyosunŞüpheli durum adam da çakal kiz bu baya büyük dikkat et
Ya anlamadım buralarda yeniyim sen kime yaptınTaklit edilmekten hoslanmadigimi soylemis miydim
Asıl ben anlamadim seniYa anlamadım buralarda yeniyim sen kime yaptın![]()
BravooGördüm gördüm adam da 37![]()
Asıl ben anlamadim seni
Yaşımı da ogrendigine gore artik bi harekete gecsen diyorum sayin guzin ablaBen sade yas ve ıs sordum kendime almıcam sonucta asfsjajaja
Cocuk boydan foto isterse nası salcak basından umutsuz onu dusunsun bence hahahahahahah
E 37 yas evli nisanli olup olmadigindan eminmisin sen komsuluk iliskilerin dolayisiyla bu bilgiyi ogrenmismiydin hos ayrilmista olabilir37 yasindaymis benden 10 yas buyuk
Kim oldugumla ilgili bi fikrin var mi dedim
Beni tanidigini düşünüyorum dedi
Ama ipucu verirsen kim oldugunu tahmin edebilirim dedi
Ablasiyla bizim aile dostumuz apartmandaki laf arasinda bahsetmis hic evlenmedi diye o konuda kuşkum yok yaniE 37 yas evli nisanli olup olmadigindan eminmisin sen komsuluk iliskilerin dolayisiyla bu bilgiyi ogrenmismiydin hos ayrilmista olabilir
Abisi ne alaka yahuO abi bu kızın gbt'sini cikartir cocuk da kapiya dayanirbilisimden yer tayini de yapiliyor malum
Apartmandaki herkes benim yakisikliyi konusuyorIki erkek kardesten polis olan abiymis bunun begendigi yuce rabbimin insallah sadakasini karsi getirecegi cocuk is guvenlikcisiymis yelekle geldiyse oralara aaa trafikci dedi zaar![]()
Baska aday gorenlerde var demekki elini cabuk tutman lazimApartmandaki herkes benim yakisikliyi konusuyor
Annem demisti polis diye ama karistirmis
Ya özetgeçebilir misin? Çok başında kaldım ulaştınız mı?Yaşımı da ogrendigine gore artik bi harekete gecsen diyorum sayin guzin abla![]()
Kiz asıl sorunda o ben bu cesaretsizlikle tanisamicam hic galibaYok o olmaz bacım
Sen elindekinin kıymetini bil o olmazsa baska talipler ararsin bak yakışıklı efendi güvenlik uzmani cocugu aldatma yazıktır günahtır önce onunla bir bulus konuş işi pişir, sonra baktin olmuyor yeni taliplere sans verirsin![]()
Yok olmaz demiyorumYaşca buyuk mu yani olmaz mi diyosun
Ama hic yasini gostermiyor kaslı sportif fit biri
Kiz bide boylu poslu kaslı bisey biri gozune kestirmez insallah ta bana kalirSen bu adama 35 dememismiydin.Evlilige sicak bakiyomusunlari gec senin dedigine gore cok yakisikli isi gucu var pek kadin kismi rahat birakmaz diye bakardim ben
Evlenip ayrilmis olma ihtimalini ogrenebildinmi?
Once onu ogren sen simdi ikinci evlilik olmak istemezsin bosa efor sarfetme![]()
Bir arkadas demis ya bilisim falan hatta 5 kere okudum anlayamadim demişsinAbisi ne alaka yahu
Killandim ben birazKiz bide boylu poslu kaslı bisey biri gozune kestirmez insallah ta bana kalir