Komşunun Kardeşine Vuruldum

37 yasindaymis benden 10 yas buyuk
Kim oldugumla ilgili bi fikrin var mi dedim
Beni tanidigini düşünüyorum dedi
Ama ipucu verirsen kim oldugunu tahmin edebilirim dedi
E 37 yas evli nisanli olup olmadigindan eminmisin sen komsuluk iliskilerin dolayisiyla bu bilgiyi ogrenmismiydin hos ayrilmista olabilir

Apartmandaki herkes benim yakisikliyi konusuyor
Annem demisti polis diye ama karistirmis
Baska aday gorenlerde var demekki elini cabuk tutman lazim 😁sen bole cicek bocek instagram takilirken biri bir yakiniyla bir kahve iciriverir kus yuvadan ucar

Yok o olmaz bacım
Sen elindekinin kıymetini bil o olmazsa baska talipler ararsin bak yakışıklı efendi güvenlik uzmani cocugu aldatma yazıktır günahtır önce onunla bir bulus konuş işi pişir, sonra baktin olmuyor yeni taliplere sans verirsin :KK70:
Kiz asıl sorunda o ben bu cesaretsizlikle tanisamicam hic galiba😭

Yaşca buyuk mu yani olmaz mi diyosun
Ama hic yasini gostermiyor kaslı sportif fit biri
Yok olmaz demiyorum
Iyice araştır 37 yasinda bir adam fazla gözü aciktir, kaslı sportif de diyorsun
Evlenmis olabilir, iliskisi olabilir
Biri olma ihtinalini düşündüğünü göre, bir eski sevgili ya da şu an takildigi birileri varsa onlardan biridir diye supheleniyor olabilir.
Bence yüz yüze görüşmeyi erteleme bacim sen
Adam yine espritüel biriymis normalde o yasta bir adam daha sert tepkiler de verebilirdi diye düşünüyorum sonucta evlenmeyi dusunebilir, ciddiyet arar.

Sen bu adama 35 dememismiydin.Evlilige sicak bakiyomusunlari gec senin dedigine gore cok yakisikli isi gucu var pek kadin kismi rahat birakmaz diye bakardim ben
Evlenip ayrilmis olma ihtimalini ogrenebildinmi?
Once onu ogren sen simdi ikinci evlilik olmak istemezsin bosa efor sarfetme 😁
Kiz bide boylu poslu kaslı bisey biri gozune kestirmez insallah ta bana kalir

Ablasıyla samimi ol , evine davet et oda seni davet eder. aranı iyi tut zamanla hiç oralı değilmiş gibi bir tavır sergile. Giyimine kuşamına özen göster

Back
X