Komşunun Kardeşine Vuruldum

Tatlim bu kadar hasretlik cekmene gönlüm razi olmadi sahalara geri döndüm :KK70:
Yani görünüş olarak oyle ayrica apartmandaki herkes ne kadar düzgün aile falan diyor
Çocuk düzgünse sosyal medya olmaz hem erkekler dışını merak etmediklerinin içini merak etmez abla en güzeli ama süslen git

Hayır yani ablasi da demiyor ki bu apartmanda bekar kiz var kardesimle aralarini yapayim diye bunun ablasinda is yok yahu
Av yaklastiginda nasil takip edecem geldiginde arabasindan iniyor bina kapisindan giriyor zaten giriş katında ablasi direkt eve giriyor. Nasil denk getirecem ki
Seni begenmemistir belki.. ayrıca bu kadar görüp selamlastigin erkek eğer çok utangaç filan değilse hoşlansa beğen konuşurdu seninle, yada belli etmeye calisirdi yada sen hissederdin davranislarindan filan

Güzel giyin
Haftada 4 gün oradaymış zaten geldiğinde bi selam ver ya da geldiğinde kek yap onlara git
Gitmişken hoşgeldiniz falan de bi konuş bakalım. Fark eder illa ki eşşek değilse

Güzel giyin
Haftada 4 gün oradaymış zaten geldiğinde bi selam ver ya da geldiğinde kek yap onlara git
Gitmişken hoşgeldiniz falan de bi konuş bakalım. Fark eder illa ki eşşek değilse
Yıllardır aynı binada oturup görüşmedikleri insana elinde kekle gitse bütün mahalle niyetini anlar bence.

Yıllardır aynı binada oturup görüşmedikleri insana elinde kekle gitse bütün mahalle niyetini anlar bence.
O zaman yüzüğü de alıp gitsin :halay:

A581D20D-FF7F-4963-8EDA-3533719B14EC.webp

Esim geçisle benim okuduğum üniversiteye gelmisti. 2 yıl aynı bölümde okuduk. Tabi ben o zamanlar not ortalaması 95 olan klasik ineklerdendim. :eek:.(burslu okuyordum) okul bitipte mezun olduktan sonra yıllıklarımız geldi eve. 2 yıl senin dikkatini çekmek için yapmadiğım kalmadı ama simdi rahatca itiraf ediyorum seni seviyorum benimle evlenirmisin yazmiş yıllığima. Saf kocam onceden açılsaydı gezip tozardik iş ciddiye binince nisanlıyken babam sağolsun sinemaya bile göndermedi. Ozamanlar facebook whatsapp falanda yok. O bana çağrı atardı ben ona çagrı atardım. 😂.

Back
X