Komşunun Kardeşine Vuruldum

Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler

Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
Arkadasindan korkulur valla seytana pabucunu ters giydirir bu kiz
Valla ne diyelim helal olsun saygi duydum
Bende de boyle taktikler olaydi simdiye kadar evlenmis coluk cocuga karismistim ahh ahh

Anca bir cenaze Allah korusun yada bir düğün olursa görüşebilirsiniz tanışma amaçlı (düğün esas oğlanın olmadığı sürece)
Aslinda annesini gördüğüm kadariyla kadinin bi ayagi cukurda gidici gibi sanki onun cenazesinde mi tanisayim

Madem anne yaşlı hastaneye gidip geliyormuş, annesiyle konussana geçmiş olsun diye anne önemli bir rol burda ona ne kadar iyi davranırsan oğlunun aklına sokar seni

Aslinda annesini gördüğüm kadariyla kadinin bi ayagi cukurda gidici gibi sanki onun cenazesinde mi tanisayim

Hı hı evet çok uygun an olur, hatta daireler çizerek gidersin adamın yanına, akbaba stayla... Tövbeler olsun, ilişki başlatmayı umduğun ana bi bak çocum.

Back
X