- 11 Aralık 2018
- 42.561
- 264.467
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Konu sahibi nerde yoksa nikah dairesinde falan mı
Ya da adamın annesinin cenazesin de mi nerede
Bugün pazar olmasa nikah günü alıyor derdim ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi nerde yoksa nikah dairesinde falan mı
Ya da adamın annesinin cenazesin de mi nerede
Hüzünlü bir hikaye...Ve sonuç, elde var sıfır.
Aga bee...
Hüzünlü bir hikaye...
Helal olsun çok komplike çalışmışBenim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler
Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
Yengesi kurtulmak için hemen yapar işte aralarını? İyi misin?Normalde kolay ama umutsuz ile yengesi için geçerli değil bu![]()
Yawww kadin dayanamayip umutsuzu olduğu gibi anlatirYengesi kurtulmak için hemen yapar işte aralarını? İyi misin?![]()
![]()
![]()
![]()
Ama bu çok güzelDaha önce nasil farketmedin hayret.
Çocuğun verilmiş sadakasi buraya kadarmis demekki![]()
Kendine kötülük yapmış olur yenge o zaman.Yawww kadin dayanamayip umutsuzu olduğu gibi anlatir
Umutsuzun en buyuk korkusu evlenememek. Bunu bilen yenge takiverir çelmeyi![]()
Kamu hizmeti yaptım senin için
Eki Görüntüle 2664748
Ay ben de diyorum bu üyenin kaçıncı platonik ilişkisiydi? Buraya açmadığı konularla birlikte 20 var o zaman, o may gad.
Konu sahibi, belki de bu kadar zorladığın için olmuyordur. Herkese "evlenilecek adam" gözüyle bakmaktan vazgeçsen doğru dürüst bir ilişkin olacağına inanıyorum.
Bana göre fazla anormal. Lakin herkesin hayatına kimse karışamaz tabi.İki sene içinde 16 kişi. Ortalama 1.5 ayda bir kişi. Bana mı anormal geliyor, gerçekten anormal mi bilmiyorum.
Yani liseli falan olsa sıkıntı yok. O zamanlar üç gün ondan beş gün bundan hoşlanıyorduk falan. Ama 30’una merdiven dayamış bir kadın olarak ayda bir başka bir aday çıkması acayip sanki.Bana göre fazla anormal. Lakin herkesin hayatına kimse karışamaz tabi.
Ben yorum yapmak istemiyorum.Ben niye Komşunun kardeşine vurdum diye okudum![]()
Ben konuya zannımca kendi yaram açısından baktım. Eski eşim hafta 7 o 8 gün ablasına gider bildiğin gece 12 1 2de eve gelirdi. Bekarken de dediğin GB haftada 4 5 aksam orda olurdu. Ama ben bekar oldugu için o zamanlar buna mutlu bile olurdum. Ben sadece bunu söylemek istedim. He netice bosandım ablasından cıkıp kendi karısını evini bilemediği için.Selam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Ablasını bir gün kahveye çağır samimi ol,aklına geldikçe ablasına kek börek götür sempatisini kazanSelam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Kamu hizmeti yaptım senin için
Eki Görüntüle 2664748
Biri şu kızı aydinlatsin pleaseBiri beni aydınlatsın, yenge konusu nedir![]()