- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ben de yorumlara gülüyorum halenYa asdgsjskagagshsjsjahahahagsgsggssgzg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yorumlara gülüyorum halenYa asdgsjskagagshsjsjahahahagsgsggssgzg
Demek ki herkes senin yenge konundan illalah etmiş ki,kimse yazmak istemiyorBiri şu kızı aydinlatsin please
Ben bu yengem konusundan illallah ettim
Niye öyle dediniz?Tüyo verip adamın başını yakmayalim derim, olur da işe yarar falan ne gereği var şimdi![]()
Niye öyle demiş olabilir?Niye öyle dediniz? ☺ Merak ettim
He valla sırf evden gideyim diye elinden geleni yapar cocugu ayarlamak icin
Bak ben bunu düşünemediydim.Bence yapmaz. En azından tek kişisin. Birde seni evlendirip kocanla, çocuğumla uğraşsın kadıncagiz.
Faturalardan kadinin adini soyadini ogrenip faceden hesabini bulmusturAblası ile selam selam da beyfendının adını soyadını nasıl öğrendin onu meral ettım ben
Ama ben dedim teee sayfalar önceozaman dediklerimi geri alıyorum çocuğun başını yakmakta ufak bir payım olursa o vebale giremem bu umutsuz vaka için
![]()
Evet baktım bende konularına hakikaten öyle şıp sevdi vakasıAma ben dedim teee sayfalar önce
Yenge olayini falan gectim karakter ortada (eski konulardan biliyoruz). Tanissa dahi cocuk iki gun sonra kosarak kaçar.![]()
Allah aşkına yap nolurBen yorum yapmak istemiyorum.![]()
Al bunu buradanBiri beni aydınlatsın, yenge konusu nedir![]()
Yapmam, ban yerim.Allah aşkına yap nolur![]()
Vurdurdum okudun di mi? Ben de ben deBen yorum yapmak istemiyorum.![]()
Sus sus. Ban yiycez.Vurdurdum okudun di mi? Ben de ben de![]()
Müge Anlı' nın dediği gibi "Geldim gidiyorum şöyle bir kadın olamadım."Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler
Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
Umutsuz vaka anlatılmaz yaşanır.Niye öyle dediniz? ☺ Merak ettim
Umutsuz vaka anlatılmaz yaşanır.
Aile ilişkilerine bakışı, abisinin eşine yaklaşımı bir tarafa, uçan kuşa vuruluyor. Bunlar arasında evli olduğunu öğrenmesine rağmen alıştım diye konuşmaya devam ettiğini mi ararsın. Arkadaşının eski nişanlısini gözüne kestirip sosyal medyadan eklemesi mi ararsın.![]()
Aslında üşüyenprensesle umutsuz arkadaş olsalar. Prenses taliplerinden birkaçını umutsuza verse çok güzel olmaz mı?