- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yaaa kudra yaKamu hizmeti yaptım senin için
Eki Görüntüle 2664748

Usenmemiste sabrina masallah valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kudra yaKamu hizmeti yaptım senin için
Eki Görüntüle 2664748
Bak ben bunu düşünemediydim.![]()
Mutfağı yaptiriyorlardir tezgahı mı dolabı mı yoktu da yenge de kalıyorlar di yemek için..Bugün pazar olmasa nikah günü alıyor derdim ama![]()
Kuzeni yazmıştırYani o cevaplar gökten zembille inmedi heralde![]()
Tabi ya kafandaki kuyruğu birbirine değmeyen tilkilere danışacaksın mevzuyu dimiHic enerjim kalmadi uyuyacagim simdi
Yarin konuyu acikliga kavusturururum
Ah o kuzenler yokmuKuzeni yazmıştır![]()
İyi de hep evde balkona çıktığımda görüyorum evin içinde de mi makyaj yapayımben bekarken gece 11 de makyajsız sokağa çıkmazdım yaa hayatımın aşkıyla karşılaşırsam derdim ,
bekar insan bu kadar paspal gezer mi hiç ,
Yok kız yenge köye kaçmış ev işleri umutsuzun başına kalmış benceMutfağı yaptiriyorlardir tezgahı mı dolabı mı yoktu da yenge de kalıyorlar di yemek için..
Evet evde bakımlı gezeceksin , çok hafif bir makyaj ,İyi de hep evde balkona çıktığımda görüyorum evin içinde de mi makyaj yapayım![]()
Abisi dik dik bakmayacak mı '' Noluyo len?! '' diye. Evin içinde ya sonuçta.Evet evde bakımlı gezeceksin , çok hafif bir makyaj ,
ben çok sarışın oldugum için rimelsiz hasta gibi olurum meselaa
Yemekle uğraşmamak için mutfağı yaptırmayanlar.. kalan ev isini yapacak sanki.. yengenin uzak olmasına sevindim kafa dinler birazYok kız yenge köye kaçmış ev işleri umutsuzun başına kalmış bence![]()
Abisi dik dik bakmayacak mı '' Noluyo len?! '' diye. Evin içinde ya sonuçta.![]()
Heee, bir konusunda gördüydüm. Yengesi gitmiş köye, bütün işler umutsuza kalmış. Yenge yazı çıkartmadan dönmez heralde.Yemekle uğraşmamak için mutfağı yaptırmayanlar.. kalan ev isini yapacak sanki.. yengenin uzak olmasına sevindim kafa dinler biraz![]()
Vuhuuuuuu...Umutsuz vaka anlatılmaz yaşanır.
Aile ilişkilerine bakışı, abisinin eşine yaklaşımı bir tarafa, uçan kuşa vuruluyor. Bunlar arasında evli olduğunu öğrenmesine rağmen alıştım diye konuşmaya devam ettiğini mi ararsın. Arkadaşının eski nişanlısini gözüne kestirip sosyal medyadan eklemesi mi ararsın.![]()
ŞaşırmadımUmutsuz vaka anlatılmaz yaşanır.
Aile ilişkilerine bakışı, abisinin eşine yaklaşımı bir tarafa, uçan kuşa vuruluyor. Bunlar arasında evli olduğunu öğrenmesine rağmen alıştım diye konuşmaya devam ettiğini mi ararsın. Arkadaşının eski nişanlısini gözüne kestirip sosyal medyadan eklemesi mi ararsın.![]()
Cok mantikliymis ya bu benim daha once niye aklima gelmediBalkona çıkıp "imdaaat polis" diye bağırın. O zaten size gelir.
Bana uzak Allaha yakin olsunda her işin üstesinden gelirim evelallahHeee, bir konusunda gördüydüm. Yengesi gitmiş köye, bütün işler umutsuza kalmış. Yenge yazı çıkartmadan dönmez heralde.
Belli...Bana uzak Allaha yakin olsunda her işin üstesinden gelirim evelallah![]()