- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ya benim hakkimda her soylenenden niye bu akdar cabuk etkileniyorsunuzŞaşırmadım![]()
Hakkimda ileri geri konusuldukca basimi boyle duvarlara vurasim geliyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim hakkimda her soylenenden niye bu akdar cabuk etkileniyorsunuzŞaşırmadım![]()
Beni cok sever kendisi o yuzden asla üşenmezYaaa kudra ya
Usenmemiste sabrina masallah valla![]()
Yapma yavrucuğum beynimiz bize lazımYa benim hakkimda her soylenenden niye bu akdar cabuk etkileniyorsunuz
Hakkimda ileri geri konusuldukca basimi boyle duvarlara vurasim geliyo![]()
Hayirdir kocaya mi kactinBabam bana bir gittin beş geldin diyorda. Tecrübe benimkisi![]()
Sen söylüyorsun, senin hakkında senin söylediklerinden de mi etkilenmeyelim?Ya benim hakkimda her soylenenden niye bu akdar cabuk etkileniyorsunuz
Hakkimda ileri geri konusuldukca basimi boyle duvarlara vurasim geliyo![]()
Halimden gayet memnunum tatlim iyi boyle keske hic dönmeseYok kız yenge köye kaçmış ev işleri umutsuzun başına kalmış bence![]()
Neyi ben soylemisim Allah aşkınaSen söylüyorsun, senin hakkında senin söylediklerinden de mi etkilenmeyelim?
Hangi cevaplar soyleyinde bilelim yahuKuzeni yazmıştır![]()
Evli adam ile evli olduğunu bildiğin halde konuşmaya devam ettiğini. Birkaç sayfa evvel kudracım senin o yazdığını alıntılamış.Neyi ben soylemisim Allah aşkına
Bi ornek versene
Herseyin bi aciklamasi var elbet
BilemedinMutfağı yaptiriyorlardir tezgahı mı dolabı mı yoktu da yenge de kalıyorlar di yemek için..
Kacinci sayfadaEvli adam ile evli olduğunu bildiğin halde konuşmaya devam ettiğini. Birkaç sayfa evvel kudracım senin o yazdığını alıntılamış.![]()
Butun aklimi size mi vereyim ayol aaaaYapma yavrucuğum beynimiz bize lazım
13.Kacinci sayfada
Bence kimseye verme sana zor yetiyor güzelim. Kendi açtığın konuları, kendi yazdıklarını hatırlayamıyorsun baksana.Butun aklimi size mi vereyim ayol aaaa
Halk açıklama bekliyor umutsuz evli adamla neden konuşmaya devam ettin? Uykun gelmeden yaz benceKacinci sayfada
İşine gelmiyor kiiii...Bence kimseye verme sana zor yetiyor güzelim. Kendi açtığın konuları, kendi yazdıklarını hatırlayamıyorsun baksana.
Etmez anam, uyumaya falan gider yine.Halk açıklama bekliyor umutsuz evli adamla neden konuşmaya devam ettin? Uykun gelmeden yaz bence![]()
Senin aklını bize verme olanları düşünmek bile istemiyorum kim kime dum duma oluruz mazallahButun aklimi size mi vereyim ayol aaaa