Komşunun Kardeşine Vuruldum

Konuyu okudun mu
Yoksa burdaki kulaktan dolma bilgilerle mi ahkam kesiyosun
Uyeligimi silip buralardan gideyim rahat edin sizde en iyisi bu kadar üstüme gelmenizi haketmiyorum
Sen kendin demedin mi, ayrıldılar şansımı denedim diye. Beş sayfa önce.
İnsan arkadaşının eski sevgilisini yoklarsa bu ahlaksızlıktır

alt tarafı 8 saat yazamadım hemen benim üzerime 10 sayfa konuşulmuş ben şimdi kitap mi okuyayım ileride olan sayfaları mı?
seçin kaderime yön verin.
biri babasının hayrına bana özetleyebilir mi nolmuuuuşşş
Durum stabil cinnetcim, ilerleyen birşey yok, adına konu açılmış diğer vurulduğu adamlar gibi elde var sıfır 😂

Aslinda makyaja pek ihtiyacim yok yaptigimda da cok hafif yapiyorum zaten ama esofmanli falan gormesi hoş olmuyo keske en azindan şık bi sekilde gorse

Cidden denemek istiyorsan ablayla arkadaşlığı geç, hiç bir abla kardeşine layık bir gelin adayı görmemiştir bu güne dek, başlamadan biter ilişkiniz.
Sosyal medyadan falan yürü, adamla arkadaş ol bırak o ablasına takdim etsin seni

Cidden denemek istiyorsan ablayla arkadaşlığı geç, hiç bir abla kardeşine layık bir gelin adayı görmemiştir bu güne dek, başlamadan biter ilişkiniz.
Sosyal medyadan falan yürü, adamla arkadaş ol bırak o ablasına takdim etsin seni
Ben abla değilim o halde. 🤭 Kendi bulsun diyorum, geçineceği insanı bilir, kendine yetecek aklı var sonuçta diyorum. Ne bileyim🙂

Ya tanımadığın adam sosyal medyadan eklenir mi hemen. Annesini götürdüğü ve ya getirdiği zamana denk getir,bir yere gidiyormuş gibi in aşağı. Annesiyle konuş geçmiş olsun tarzında bir iki muhabbet yap. Ya da ananı da al git oturmaya bir gün geçmiş olsuna nasıl olsa komşusunuz, anneni sür öne 🤣🤣

Aslında en cok aklima yatan plan sosyal medyadan eklemek.
Ama iste ekleyince ne diyecem sorarsa yada tanir mi beni bilmiyorum.
Bana bu konu da yardimci olmaniz lazim

Merdivende yolda karşılaş merhabalaş öncesinde, öyle yabani yabani kapılardan süzeceğine adamı bir iki reel diyalog kur.
Sonra ekle madem sosyal medyadan "Komşuyuz diye ekledim, bi mahsuru yoktur umarım" filan diye de klasik bi şeyler yazarsın işte, zaten mahsuru olsa kabul etmez de işte laf oradan ilerler.

Back
X