- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Belki adamla karşılaşıp konuştuğun an hiçbir şey hissetmeyeceksin, belki adam bir konuşmasıyla seni kendinden soğutacak nereden biliyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok heyecanlandim valla kalbim küt kütBende bir akil varda yazilanlardan sonra cocugun vebalini alirmiyim korkusuyla seedemiyom![]()
Yanu buda bi ihtimal amaBelki adamla karşılaşıp konuştuğun an hiçbir şey hissetmeyeceksin, belki adam bir konuşmasıyla seni kendinden soğutacak nereden biliyorsun![]()
![]()
Kisacasi eski defterleri kurcalamaktan taktik kismina geçemedik ondan dolayi da bisey olmadialt tarafı 8 saat yazamadım hemen benim üzerime 10 sayfa konuşulmuş ben şimdi kitap mi okuyayım ileride olan sayfaları mı?
seçin kaderime yön verin.
biri babasının hayrına bana özetleyebilir mi nolmuuuuşşş
Işine gelmeyince unutulur hep zatenUnuttum![]()
İşte o yüzden damdan düşer gibi ekleme instadan. Üste yazdım onlardan birini yap.Yanu buda bi ihtimal ama
Ben bu ihtimali düşünmek istemiyorum suan
O kısmı görmemişim pardonDedim ya annesi hasta ablasinda kaliyor
Onunla ilgilenmek icin geliyor.
Arada hastane kontrolune falan goturuyor görüyorum
Kardeş payı da olabilir.. paylaşmak önemli birşeySen kendin demedin mi, ayrıldılar şansımı denedim diye. Beş sayfa önce.
İnsan arkadaşının eski sevgilisini yoklarsa bu ahlaksızlıktır
Çok basit ablasıyla samimi olursan otomatik olarak kolaylaşır herşeySelam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Ahahajaj. Yiğeniyle,oğlu arkdaşmıymış. Al işte konu sahibi sana fırsatKadinin ogluyla benim yegen arkadas oyun oynuyorlar demedinmi? O kucuk cocuktan yuruycen
Arada yegeni oyunda yokla onlada ilgilen sev kek falan gotur Buyuyunce ne olacaksiniz de verdigi cevaba ben kucukken kizlar hep ogretmen erkeklerde asker olmak isterdi de
Benim dayim poliss yaaa der
Bir defa adam nisanlimi evlimi falan yumurtlar arada
İkincisi seni severse evde dilinden dusurmez x abla beni sevdi x abla su oyunu ogretti kadinda zamanla senle daha cok merhabalasir ole ole bir gunde olacak iliski duzeyiniz yok
Allah affetsin beni![]()
Arada oyle birsey okudum gecmis sayfalardaAhahajaj. Yiğeniyle,oğlu arkdaşmıymış. Al işte konu sahibi sana fırsat![]()
Işine gelmeyince değil canım usendigimden.. arkadaşlar yazmış zaten evli olduğunu öğrenmişsin ama kopamamışsın.. böyle bir mesajın var ve bunu inkar etmişsin.. burda benim işime gelmeyen kısım hangisi? Benmiyim bunu yapıp sonra inkar eden..Işine gelmeyince unutulur hep zaten
Eh öyle düşünenin kocasını da paylaşan bol olsun ne diyelimKardeş payı da olabilir.. paylaşmak önemli birşey
Tek bir olta da değil. Direkt ağ atsın öyle mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kadinin ogluyla benim yegen arkadas oyun oynuyorlar demedinmi? O kucuk cocuktan yuruycen
Arada yegeni oyunda yokla onlada ilgilen sev kek falan gotur Buyuyunce ne olacaksiniz de verdigi cevaba ben kucukken kizlar hep ogretmen erkeklerde asker olmak isterdi de
İkincisi seni severse evde dilinden dusurmez x abla beni sevdi x abla su oyunu ogretti kadinda zamanla senle daha cok merhabalasir ole ole bir gunde olacak iliski duzeyiniz yok
Allah affetsin beni![]()
Bilemedim valla Zaten ne gelirse basima su dilimi tutmamaktan gelioSevap mı oldu günah mı acaba?
Yaaaa supersinKadinin ogluyla benim yegen arkadas oyun oynuyorlar demedinmi? O kucuk cocuktan yuruycen
Allah affetsin beni![]()