Komşunun Kardeşine Vuruldum

alt tarafı 8 saat yazamadım hemen benim üzerime 10 sayfa konuşulmuş ben şimdi kitap mi okuyayım ileride olan sayfaları mı?
seçin kaderime yön verin.
biri babasının hayrına bana özetleyebilir mi nolmuuuuşşş
Kisacasi eski defterleri kurcalamaktan taktik kismina geçemedik ondan dolayi da bisey olmadi

Kadinin ogluyla benim yegen arkadas oyun oynuyorlar demedinmi? O kucuk cocuktan yuruycen:ıslık:
Arada yegeni oyunda yokla onlada ilgilen sev kek falan gotur Buyuyunce ne olacaksiniz de verdigi cevaba ben kucukken kizlar hep ogretmen erkeklerde asker olmak isterdi de
Benim dayim poliss yaaa der
Bir defa adam nisanlimi evlimi falan yumurtlar arada

İkincisi seni severse evde dilinden dusurmez x abla beni sevdi x abla su oyunu ogretti kadinda zamanla senle daha cok merhabalasir ole ole bir gunde olacak iliski duzeyiniz yok

Allah affetsin beni🤲

Son düzenleme:
Selam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Çok basit ablasıyla samimi olursan otomatik olarak kolaylaşır herşey

Kadinin ogluyla benim yegen arkadas oyun oynuyorlar demedinmi? O kucuk cocuktan yuruycen:ıslık:
Arada yegeni oyunda yokla onlada ilgilen sev kek falan gotur Buyuyunce ne olacaksiniz de verdigi cevaba ben kucukken kizlar hep ogretmen erkeklerde asker olmak isterdi de

İkincisi seni severse evde dilinden dusurmez x abla beni sevdi x abla su oyunu ogretti kadinda zamanla senle daha cok merhabalasir ole ole bir gunde olacak iliski duzeyiniz yok

Allah affetsin beni🤲
Ahahajaj. Yiğeniyle,oğlu arkdaşmıymış. Al işte konu sahibi sana fırsat 🤣

Işine gelmeyince unutulur hep zaten
Işine gelmeyince değil canım usendigimden.. arkadaşlar yazmış zaten evli olduğunu öğrenmişsin ama kopamamışsın.. böyle bir mesajın var ve bunu inkar etmişsin.. burda benim işime gelmeyen kısım hangisi? Benmiyim bunu yapıp sonra inkar eden..

Sorma tatlim ya kara sevdaya tutuldum :KK70:
Haydi bakalım
IMG_20200720_212038.webp

Allah affetsin beni🤲

Sevap mı oldu günah mı acaba?

Allah affetsin beni🤲
Yaaaa supersin
Muhtesem bi plan
Ben kadinin oğlundan yuruyeyim arada mubabbet kurayim
Ay şuan gozumde ne canlandi ben kadinin ogluyla evin önünde konusurken birden esas oglan geliyo selam veriyor bana da selam veriyor oype ilerliyor muhabbet

Back
X