Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yaaaa supersin
Muhtesem bi plan
Ben kadinin oğlundan yuruyeyim arada mubabbet kurayim
Ay şuan gozumde ne canlandi ben kadinin ogluyla evin önünde konusurken birden esas oglan geliyo selam veriyor bana da selam veriyor oype ilerliyor muhabbet
Bismillah kiz ne ara hayale gectin imgeledin de cocukla tanistin :olamaz:

Umutsuzcum vakacim, bundan 15 gun evvel acaba olur muyuz diye özelden sorup iliski koçluğunu yapmami istedigin kameraman mi bu ?
Hayır bu bey polis 😄 burada konu açmadıklari varmış birde, 15 günde bir vuruluyorsa demek :KK70:

Aparmanda birini gördüğünde selamlaşmıyormusun onu gördüğünde günaydın tünaydın iyi günler iyi akşamlar vs artık neyse

Esim geçisle benim okuduğum üniversiteye gelmisti. 2 yıl aynı bölümde okuduk. Tabi ben o zamanlar not ortalaması 95 olan klasik ineklerdendim. :eek:.(burslu okuyordum) okul bitipte mezun olduktan sonra yıllıklarımız geldi eve. 2 yıl senin dikkatini çekmek için yapmadiğım kalmadı ama simdi rahatca itiraf ediyorum seni seviyorum benimle evlenirmisin yazmiş yıllığima. Saf kocam onceden açılsaydı gezip tozardik iş ciddiye binince nisanlıyken babam sağolsun sinemaya bile göndermedi. Ozamanlar facebook whatsapp falanda yok. O bana çağrı atardı ben ona çagrı atardım. 😂.
Ne kadar güzel masallah sizin gibi aşık çiftlere bayılıyorum Allah mutlu mesut etsin gözünüzdeki ışık sönmesin :KK36:

Magazinciler gibisin he
Olayi nasilda köpürte köpürte carpita carpita anlatiyosun
Birincisi adamin evli oldugunu bilmiyordum benden saklamisti kendi arastirmalarimla ogrendim
Ikincisi arkadasim nisanlanmadi aile arasi soz gibi bisey oldu ben cocugu arkadasim ortada yokken begeniyordum ayrildiktan sonra da sansimi denemek istedim o kadar
Ayyy tobeler olsun sansinimi denemek istedin vallaha evlerden iraksin ayy tüylerim dikeldi arkadaşın sözlendi ayrıldıktan sonra şansını denedin oyle mi nefes alsın yeteri de geçmiş senin durum ayyy :kusmuk:

Back
X