Komşunun Kardeşine Vuruldum

Arkadaşlar herkes komşusunu kontrol etsin. Bu zorlu günlerden kocamızla sağ salim çıkmayı başaracağız inşallah. Herkes komşusunu kontrol etsin, gerekirse zilin üstüne evli yazın. Unutmayın, komşu değil tedbirsizlik yuva yıkar.
Evli yazmak yetmez ki, mazallah evlilere de göz dikenler var :KK70:

Şu an içime su serpildi bacım. Sonuçta kocasız da kalabilirdim.
Bence biz işimizi sağlama alıp, Seren Serengilin Gülben Ergen'e karşı başlattığı gibi bir #kocamadokunma kampanyasi başlatalım. Sosyal medya arkamızda olursa kocalarımızı elimizde tutmanız daha kolay olur. 😄😄

İnşallah konudaki kardeş benim kardeşim değildir, inşallah sen kardeşimi bizim balkonda görünce beline kadar eğilip bakmaya çalışan üst komşunun kızı değilsindir. :KK53:
Anneniz hasta mı peki.? Ona bakıyor musunuz?

Kaleyi icten fetih ederek baslamalisin :KK73: ablasiyla yakin olmalisin bence yalan dan degil tabi borek corek yap birseyler gotur ikram komsuculuk yap yani

Ay hakkaten umutsuz vakaymissin
Ben herkesi de takip edemiyorum ki
Ama listeler yikiliyor bayildim :KK70:
Sen annesini ziyaret etsene, kadincagiz hastaymis!

En iyi es adayı adamin anasını el üstünde tutandir, kkda neler neler okuyoruz ve hep kv derdi. Demek ki neymiş kv önemliymiş :)
Sen de git bi bak hem kizina da sor yapilacak edilecek var mi diye
Ne biliyim cocukla da denk gelirsin belki, o da seni potansiyel eş olarak görür. Ablasina yardim.eden kiz olarak.

Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler

Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin

Azme bak yahu :p

:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
Untitled-1.webp

Back
X