- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Siz yine de fazla rahatlamayın.Umutsuz daha evlenmedi![]()
Ay bekar kaynım da yok ki alıp kaynanama musallat edeyim. Keşke kaynım olsaydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yine de fazla rahatlamayın.Umutsuz daha evlenmedi![]()
Ona fark etmiyorBelki adamın sevgilisi var, belki adam evli![]()
Evli yazmak yetmez ki, mazallah evlilere de göz dikenler varArkadaşlar herkes komşusunu kontrol etsin. Bu zorlu günlerden kocamızla sağ salim çıkmayı başaracağız inşallah. Herkes komşusunu kontrol etsin, gerekirse zilin üstüne evli yazın. Unutmayın, komşu değil tedbirsizlik yuva yıkar.
Bence biz işimizi sağlama alıp, Seren Serengilin Gülben Ergen'e karşı başlattığı gibi bir #kocamadokunma kampanyasi başlatalım. Sosyal medya arkamızda olursa kocalarımızı elimizde tutmanız daha kolay olur.Şu an içime su serpildi bacım. Sonuçta kocasız da kalabilirdim.
Anneniz hasta mı peki.? Ona bakıyor musunuz?İnşallah konudaki kardeş benim kardeşim değildir, inşallah sen kardeşimi bizim balkonda görünce beline kadar eğilip bakmaya çalışan üst komşunun kızı değilsindir.![]()
Anneniz hasta mı peki.? Ona bakıyor musunuz?
İyi bari.Aa hayır, öyle bir durum yok. Detayları kaçırmışım zaten polismiş de galiba. İçim rahatladı, artık başımı yastığa koyup bebekler gibi uyuyabilirim.![]()
Tontri baba seni bansız görmek de varmış yavBiriyle tanismak bu planlari yapip uygulamak filan, yaslandim galibausenirim ben
Hayirdir kocaya mi kactin
Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler
Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
O kafanın içinde ne yaşıyosun hakkaten merak ediyorumBen komşunuzun kardeşine vurdunuz diye anladım ve komşu kardeşini çocuk sandım![]()
Çok korktum şuanTüm bilgilerin elimde umutsuz, artık herşey için çok geç![]()