Komşunun Kardeşine Vuruldum

İşin içinde yenge varsa olması için elinden gelen herşeyi yapar. Onunda amacı biran önce kurtulmaktır zaten. Hiç üzülmeyin yengenize bırakın.

Ablasına ne kadar hamarat olduğunuzu gösterin, kayınvalideniz ile aynı evde oturacağnızı, bütün ev işini sizin yapacağınızı, hatta isterse görümce olarak onun da her gün annesinin evine gelip her türlü hizmetinin sizin tarafınızdan yapılacağını söyleyin. Sizi kaçırmaz kardeşi için kesin aranızı yapar :rolleyes: :rolleyes:
Hizmetçilik yapayım yani bildiğin :D oldu canım başka

Arkadaşlar herkes komşusunu kontrol etsin. Bu zorlu günlerden kocamızla sağ salim çıkmayı başaracağız inşallah. Herkes komşusunu kontrol etsin, gerekirse zilin üstüne evli yazın. Unutmayın, komşu değil tedbirsizlik yuva yıkar.
Madem bu kadar beni biriyle baş göz etmeyi çok istiyosunuz komşunun kardeşiyle tanışmamı sağlayın :D

Hemencecik fake hesap aç ona aşık olduğunu söyle yada fake hesapla huyunu suyunu öğren sevgilisi varmı yok bir nabız yokla ama kimliğini belli etme

İnşallah konudaki kardeş benim kardeşim değildir, inşallah sen kardeşimi bizim balkonda görünce beline kadar eğilip bakmaya çalışan üst komşunun kızı değilsindir. :KK53:
tatlım senin yakışıklı bekar kardeşin var demek
Sana görümce olmak çok yakışır biliyo musun:KK45:

Hemencecik fake hesap aç ona aşık olduğunu söyle yada fake hesapla huyunu suyunu öğren sevgilisi varmı yok bir nabız yokla ama kimliğini belli etme
Yaa süpersin hali hazırda fake hesabım var zaten hemen şuan istek atıyorum adama ama fake hesap oldugu çok belli ya belki isteği kabul bile etmez
Hatta istek attım an itibariyle bakalım kabul edecek mi

Back
X