- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ne alaka yaşın ozman çocukla nasıl muhabbet kuracak sen fikir ver bakalım artık herşey sosyal medya dönüyorYaşlar kaç 12,5 falan mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka yaşın ozman çocukla nasıl muhabbet kuracak sen fikir ver bakalım artık herşey sosyal medya dönüyorYaşlar kaç 12,5 falan mı
Önce msj atsaydin merhaba seni gördüm çok hoşlandım falan diye hemen sazan gibi atlardiYaa süpersin hali hazırda fake hesabım var zaten hemen şuan istek atıyorum adama ama fake hesap oldugu çok belli ya belki isteği kabul bile etmez
Hatta istek attım an itibariyle bakalım kabul edecek mi
Bi samimiyetimiz yok ki hiç selamlaşma o kadarEvet yaş farkı varmış, arkadaşlık zor iş .
Annen var mı evde onunla git gel yapsanız hanım hanımcık kız modunda olsan gelin gözuyle bakmaz mı acaba.
E fikrini alalımBelli olmaz, aşk bu; ne zirzopları hamarat ediverir, ne kaknem suratları şenlendirir, ne asabileri hoşgörü abidesine çevirir... Oluyor yani. El birliği ile Umutsuz'a taktikler vermek boynumuzun borcu, yengeyi de kurtarmış olacağız. Bir taşla iki kuş.
Oyunculuğum pek iyi değilValla ben olsaydım merdivenden düşüyormuş gibi falan yapıp dikkat çekerdim heralde![]()
Vallahide billahide almayacamCocugu da abinin evıne ıcguveyı almayacaksan verelim tuyo.
Adamın yarın tayini çıkacak belki ne malumİyi de Gangstacım çocuğun ablası komşu, şimdi bunlar ikimizde çalışıyoruz diye yine yengenin beğenmedikleri yemeği yemeye falan giderler sık sık neme lazımyengeyi düşünüyorsak uzak diyarlardan olmalı beyaz atlı prens. Benim komşu kardeşine puanım 1
![]()
Bilmeden etmeden atıp tutan da ne bileyimönüne gelene vurulmak da ne bileyim.
senin konular hep böyle ama napimBilmeden etmeden atıp tutan da ne bileyim![]()
Sosyal medyadan ekle dedım ya cıcegımVallahide billahide almayacamtayinci hem adam bugün var yarın yok
ver artık şu tüyoyu
mantıklı lakin ben çocuğu tekrar bizim aparmanda görünce hayran hayran bakıp ya ifşa olursamÖnce msj atsaydin merhaba seni gördüm çok hoşlandım falan diye hemen sazan gibi atlardi
Kimsin derse ne cevap verecemSosyal medyadan ekle dedım ya cıcegımilk ordan yuru,
![]()
Demez yahu, koskoca adamın kuracağı ilk cumle kimsin olmaz bence. Sen bir sansını dene. Derse ona da buluruz bıseyKimsin derse ne cevap verecem
Bu kıza ailesi ne yedirip iciriyorsa derhal kesmeli.
Korkuyorum uçan kus bile nasibini alacak
her gun 3 doz mutlakaKeçiboynuzu pekmezi v.benzerleri
Fake hesaptan da istek attım gerçek hesaptan da atarsam hemen anlamaz mı durumuDemez yahu, koskoca adamın kuracağı ilk cumle kimsin olmaz bence. Sen bir sansını dene. Derse ona da buluruz bısey