Komşunun Kardeşine Vuruldum

Canim sen olaya pek hakim olamamissin yaaa
O oyle degil
Istek attigim hesabin listesinde sadece adam olunca e haliyle anladi ozellikle onun icin actigimi hesabi o yuzden kim oldugumu anlamaya calisiyor
Anladım da resminiz var mı yok mu profilde? Eğer resminiz varsa haklısınız ama yoksa sonuçta sizi tanımıyor, belki de bir erkek işletiyor onu. Nasıl hemen mesaj atıyor? Eğer size de tuhaf gelmiyorsa bu durum, diyecek bir şey yok. Mutluluklar dilerim

Anladım da resminiz var mı yok mu profilde? Eğer resminiz varsa haklısınız ama yoksa sonuçta sizi tanımıyor, belki de bir erkek işletiyor onu. Nasıl hemen mesaj atıyor? Eğer size de tuhaf gelmiyorsa bu durum, diyecek bir şey yok. Mutluluklar dilerim
Resim var tabiki profilde herhangi bi kiz resmi koydum. Ya biseylerden suphelendigi icin rastgele eklemedigimi bildigi icin mesaj atti bence

Valla helal aklı başında dediğim tüm üyeleri dalgaya almış konu sahibi amaçsız saçma salak bir konuyla insanlar ile eğleniyor
Adam değil siz av olmuşsunuz sevgili konuya yazanlar
Belki karşılıklıdır herşey. 🤔

Valla helal aklı başında dediğim tüm üyeleri dalgaya almış konu sahibi amaçsız saçma salak bir konuyla insanlar ile eğleniyor
Sen şaka misin ya
Ne degisik bi kisiliksin
Negatif elektrik yüklüsün resmen
Keyfimden konu acmadim heralde buraya

ya umutsuz umudunu kırmak istemem ama ablası sizinle aynı apartmanda oturan bir adam senden elektrik alsa da olmaz o is, çünkü ablası sizin aileyi az çok biliyor...bence sen nişan aşamasına kadar yaşama koşullarınızı öğrenemeyecek mesafede tutabileceğin birine yürü sonra üzulme neden olmadi diye

Yoo gayet herkes her şeyin farkında
Umutsuz kk'nin renkli simalarından biri :)
Siz yenisiniz galiba:)

Keyfimiz oyle istedi canim istersek ted odada da yasariz kim karisabilir :D
Tabi keyfiniz isterse tek kaşıkla 10 kişi yemek de yiyebilirsiniz ama ne biliyim hani temizlik, kişisel alan, özel hayata saygı..? Gerçekten üzücü genç bir kızın hayata bakışının bu olması..

Ben oldugumu anlamamistir yahu o kadar da degil bugunde hic gelmedi buralara zaten
Sende bu masallah dediginin 3 gun yasamasi basireti varken ondada bilisimci bilemedin bilisimle bire bir calisan bulmusundur :olamaz:
Cokmerak ederse Kapi numarana kadar bulur hahaha
Mapustan cikinca bu konuyuda bir dusun :KK70:

Back
X