- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Naptın cocugu ayarladın mıMapustan ciktiiiiiimmmm nihayet![]()
Tuzagına dusurdun mu anlat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın cocugu ayarladın mıMapustan ciktiiiiiimmmm nihayet![]()
Hemde sonsuza kadar![]()
Mapustan ciktiiiiiimmmm nihayet![]()
Gelişmeler var evetNaberGelişme var mı, yengen napıyor, sen evlenmeden dönmeyecekmiş öyle diyooollaarr
![]()
Gelişmeler var evet
Fake hesaptan konusuyoruz merak ettiklerimi soruyorum dürüstce cevap veriyo düzgün biri galiba
O zaman evlenmemeye raziyim yeter ki donmesin![]()
Gelişmeler var evet
Fake hesaptan konusuyoruz merak ettiklerimi soruyorum dürüstce cevap veriyo düzgün biri galiba
O zaman evlenmemeye raziyim yeter ki donmesin![]()
Tuzak demeyelim de şansı döndü diyelim daha cuk otururNaptın cocugu ayarladın mı
Tuzagına dusurdun mu anlat
Hayır ya Tuzagına dusurdun mu diye sordum baksana ahahahahahahahaahHala fake hesap mi ya bende tanıştınız sandım hoff gidiyorum asdgshaka
Fake hesapla cocukla sohbet ediyosun tuzak degıl de ne ayol buTuzak demeyelim de şansı döndü diyelim daha cuk oturur
Ya bu arada ben polis sanıyordum is guvenlik uzmaniymis megersem polis olan abisiymis
Hayır ya Tuzagına dusurdun mu diye sordum baksana ahahahahahahahaah
Tuzak demeyelim de şansı döndü diyelim daha cuk oturur
Ya bu arada ben polis sanıyordum is guvenlik uzmaniymis megersem polis olan abisiymis
Ya inan büyük cesaret gerek tanismam icin. Dun gordum gelmisti ablasina. Balkonda annemle oturuyoduk ilk annem gordu senin yakışıklı gelmis yine diyorHala fake hesap mi ya bende tanıştınız sandım hoff gidiyorum asdgshaka
Ya aslinda konuşmaları ılımlı boyle yeni tanismalara falan acik gibi ve konusmalari cok duzgun mantikliÖmürlük hapis yani
Nasıl oldu? Hayırlı olsun senin ve yengen icin❤![]()
Ya inan büyük cesaret gerek tanismam icin. Dun gordum gelmisti ablasina. Balkonda annemle oturuyoduk ilk annem gordu senin yakışıklı gelmis yine diyor![]()
Ask olsun ama yaaaÇocuk daha kendi güvenliğini sağlayamıyor iş güvenliğini nasıl sağlayacak acaba![]()
Ya aslinda konuşmaları ılımlı boyle yeni tanismalara falan acik gibi ve konusmalari cok duzgun mantikli
Hatta bugun fake hesaptan evlilige karsi misin diye sordum o da degilim dedi icime su serpildi valla
Kaliteli mızahhhh hahahahahahahaÇocuk daha kendi güvenliğini sağlayamıyor iş güvenliğini nasıl sağlayacak acaba![]()
Sordu ve aldıgı cevaba inandıCidden bunu mu sordun canım benim![]()