Komşunun Kardeşine Vuruldum

Cesurlar bir gün korkaklar her gün ölür 😂😂 söyle gitsin kim olduğunu dünyanın sonu mu😂
Aslinda tanisirim adim atarim dert degilde ya reddedilirsem korkusu var. Surekli yuz yuze bakacaz ablasindan ciktigi yok masallah her gun orda gorecem bu beni uzer yani isler yolunda gitmezse

Aslinda tanisirim adim atarim dert degilde ya reddedilirsem korkusu var. Surekli yuz yuze bakacaz ablasindan ciktigi yok masallah her gun orda gorecem bu beni uzer yani isler yolunda gitmezse

Eğer haftalarca fake hesaptan konuşursan zorlaşır kısa sürede hallet. Hızlı ve temiz olsun😂😂

Seni biliyor mu bak ben orayı kaçırmışım, kendi hesabından konuşaydın ya 😂

Bu arada çok popülersin mahpustan çıktım diyorsun üç beş atlıyoruz😀😀
Bana bilmedigim seyler soyle tatlim😂 populerligimin farkindayim
Kendi hesabimdan konusmam icin yuksek dozds cesaret depolamam lazim

Zaten profil resmine de başkasını koymuş umarım kendisinin renk olarak zıttı birini koymamistir😂😂
Adam umutsuzun kım oldugunu ogrenmek ıcın huyuna suyuna gıdıyor suan
Eski sevgili olmadıgını anlar Bı de umutsuz oldugunu ogrenırse seyret filmi😂😂

Bana bilmedigim seyler soyle tatlim😂 populerligimin farkindayim
Kendi hesabimdan konusmam icin yuksek dozds cesaret depolamam lazim

Evlilikten ödüm patlıyor, ablamın kurulu düzenine hergün gelip ense yapmak daha cazip geliyor filan der mi sence ,demez 🤓 Burdan o kamil tanınmaz 😎

Sen kimsin demiyor mu ya ,tavrı da enterasan 🤓

Evlilikten ödüm patlıyor, ablamın kurulu düzenine hergün gelip ense yapmak daha cazip geliyor filan der mi sence ,demez 🤓 Burdan o kamil tanınmaz 😎

Zaten kim oldugunu ogrenmek ıcın sohbet ediyordur suan agagagaga

Kiz benimde tuhafima gitti tavri
Sanki uzun zaman sonra ilk defa mi bi kizla konusuyo desem yada tahmin ettigi biri yasa birileri var o yuzden mi oyle davraniyo bilemedim valla

Adam umutsuzun kım oldugunu ogrenmek ıcın huyuna suyuna gıdıyor suan
Eski sevgili olmadıgını anlar Bı de umutsuz oldugunu ogrenırse seyret filmi😂😂

Ya şimdi bu filmin ikinci kısmı da var. Normal hayatta tanışacak fake hesabını soylemeyecek. Bu sefer yeni konu normal hayatta hem benimle flortlesiyor hem de fake hesaptan bir kıza yazıyor o kizda benim diye 😂😂😂😂

Ya şimdi bu filmin ikinci kısmı da var. Normal hayatta tanışacak fake hesabını soylemeyecek. Bu sefer yeni konu normal hayatta hem benimle flortlesiyor hem de fake hesaptan bir kıza yazıyor o kizda benim diye 😂😂😂😂
Hahahahaha brok bu dedıgın muge anlı da oldu hatta sayesinde katıl ortaya cıktı.
Fılm senaryosu olsa gise rekoru kırar 😂

Back
X