Komşunun Kardeşine Vuruldum

Ben de o cesareti görmüyorum acikcasi...
Aslinda ne var adam hayir dese bile bir daha gormezler simdi bile yuz yuze denk gelmemisler zaten
Simdi yuz yuze gelmedik belki ama bundan sonra gelmeyecegimiz ne malum adamin bi ayagi burda surekli gidip geliyo
Şoyle ara sira gelen biri olsa hemen hic durmaz eklerdim
Ne kaybedecem zaten ara sira goruyorum derdim
Ama iste oyle degil simdi

Yok bence twitterdan yürüdüğü adama daha takikti. İnstagramda canli yayinini izlerken bana güldü diyip duruyordu.

Bir de gunlerce kendisine yazmayan adamin karakalem mi yagli boya mi resmini yapmisti yanlis hatirlamiyorsam.

Bu is güvenlikciye henuz tam takmadi bence. Valla patlamis misirimi alip merakla izliyorum konusunu bu sefer nolacak diye.
Iyi seyirler tatlim

Bu adam tam tiyatrocu komedyen :confused: :KK70:
Is güvenliği uzmanı guzel de diger isler tamamen sanatci ruhu barindirdigini gösteriyor ki anlattigin kadariyla da zaten matrak bir tip
Adam senle egleniiyiiir bacim bence isi netlestir
Eglenceli aktif biri oldugu belli
Yaşina gore de baya enerjik
Fake hesaptaki konusmalarindan zaten ti ye aldigi belli bana ozel hesap açmışsın tesekkur ederim demeler falan

Kendi kimliğini açıklama sakın. O fake hesaptan bazı kişisel bilgilerini öğrenmiş oldun kalsın orda ileri gitme. Adam evdeyken bi kek poğaça vs götür annem yolladı de gerekirse. Kadın da seni içeri davet ederse o şekilde girersin muhabbet olur aranızda. Olana kadar zorla artık 😄 ama kendini ifşa etme sakın kıymetin olmaz sonra. Erkekler zoru sever biraz uğraşacak o da. Haa belki şüphelenebilir ama şüphelensin bişey olmaz ondan düşünsün dursun sen inkar edeceksin ilerlerse muhabbet
Ay yok kendimi ifsa eder miyim hic akillandim
Bi öncekinde de fake hesaptan yazip sonra kim oldugumu söylemiştim oglan yuzume bakmadi ogrendikten sonea

Bence hala yanlış düşünüyorsun. Benim de erkek kardeşim var ama asla herhangi bir kızı görünce aralarını yapma gibi bir şey düşünmedim, düşünmem. Zaten bahsettiğin profil özgüveni yüksek, kendisine bakan bir adam. Kendisi istediği gibi birisini çok rahat bulabilir diye düşünüyorum ki ablası da aynen böyle düşünüyordur. Bence kendini çok yoruyorsun. Çalıştığını söylemiştin diye hatırlıyorum, kendi etrafından birileriyle sağlıklı bir ilişki yaşaman daha doğru olur

Back
X