Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yok söyleme bence de... Erkekler merak ediyorlar kim onlara hayran ya da tanidik biri mi diye. Öğrenince de kendilerince ego yapip canim isterse görüşürüm moduna giriyorlar, kiz nasilsa peşinde koşuyor diye düşünüyorlar. (Istisnalar kaideyi bozmaz ama benim fikrim ve gozlemlerim bu sekilde)

Ablayla samimiyet kurmaya baslamissin boyle devam et
Illa ki karşılasirsiniz
Hatta onun geldiğini gördüğünde al eline bir tabak kek falan, ablasina cik kapida karsilasmaniz bile olası bu sekilde.
Kapi önü de olsa tanisirsiniz ya da onun hemen arkasindan gidersen belki kapiyi o bile acabilir :) iceri buyur ederler girersin yine tanisirsin yani
Bu yol iyi devam et.
Komsunun kardeşini agima dusureyim derken
Bi kac talibim daha cikti
Aklim karma karışık

He anladim galiba
Cocukla gorusme ayarlayip senin gibi ilk gorusmede yaramazlik mi yapayim
Taktigin bu mu sekerim😂

Yapamazsın ki 😂😂😂

Bak ben yatağa atmakla kalmadım nikahı da bastım. Gerçi hiç bir adam için senin şu çabanın yarısı kadar çabaya girmedim 😂

Fake bir hesap açın oradan istek gönderin kabul ederse mesaj gönderin sohbet edin sevgilisi olup olmadığını öğrenin muhabbet ilerlerse kim olduğunuzu öğrenmek isterse açıklarsınız. Ama sadece ablasına gelirken apartmanda gördüğüm birine bu kadar çaba harcar mıyım hayatımda yeri var mıdır bence hayır. Sizin de bence merak duygusu kamçılıyor vurgun falan değilsiniz ulaşılmaz olan dikkat çeker belki tanışınca konuşma tarzı üslubu hayat görüşü falan hiç hoşunuza gitmeyecek yani.

Aklim karma karışık

ooo bir değil iki değil hem de birkaç tane taliiiiip!!!

Önce hangisi olmayacak diye iddiaya girelim 😂

Biraz anlat kimdir necidir bunlar da listeye ekleyelim

Yapamazsın ki 😂😂😂

Bak ben yatağa atmakla kalmadım nikahı da bastım. Gerçi hiç bir adam için senin şu çabanın yarısı kadar çabaya girmedim 😂

Kursu varsa boyle seylerin gitmek istiyorum kursuna artik ya. Olmuyor yani olmuyor tam da asiri cabalamaktan herhalde. Yav siz de bir iki taktik verin de nasiplenelim belli ki biseyleri yanlis yapiyoruz. Umutsuz ayarlayamadi manitayi da dusunuyorum ben de komsunun kardesine vurulsam ben de ayarlayamazdim. Cok zor diil mi yahu. Sirf siz de degil ben kesin ayarlardim diyen hanimlardan yorum bekliyordum

Kursu varsa boyle seylerin gitmek istiyorum kursuna artik ya. Olmuyor yani olmuyor tam da asiri cabalamaktan herhalde. Yav siz de bir iki taktik verin de nasiplenelim belli ki biseyleri yanlis yapiyoruz. Umutsuz ayarlayamadi manitayi da dusunuyorum ben de komsunun kardesine vurulsam ben de ayarlayamazdim. Cok zor diil mi yahu. Sirf siz de degil ben kesin ayarlardim diyen hanimlardan yorum bekliyordum

Yarin asiri yakisikli bi adamla tinder dateim var ikinci bulusmamiz artik bu da beni es gecerse manastira filan basvuru yapicam bari hak yolunda calisalim bosuna rahibe hayati yasamiim.

Ahhah güzel iş fikri oldu bu. Sevgili bulamıyorum mu diyorsunuz-nuz-nuz, çabalamaktan yoruldum mu diyorsunuz-nuz-nuz, ilişkimi nasıl yoluna sokarım mı diyorsunuz-nuz-nuz?.. Öyleyse kudra ilişki danışmanlık-lık-lık... Randevu için: 0232 1111111 😂

Şaka bir tarafa benim bir sırrım yok. Sadece kendimi seviyorum, kimse benden kıymetli olmadığı için çaba sarfetmiyorum. Biraz da bencillik var. Bir de birini görüp çok yakışıklıymış deyip bir şeyler hissetmedim hiç. Birinden etkilenmem için o kişiyle zaman geçirmiş, tanımış olmam lazım. Böyle olunca da haliyle ben daha etkilenmeden karşı taraf hamle yaptı şimdiye kadar. Bütün sevgililerim de önceden arkadaş olduğum insanlardı.

Aklim karma karışık
Aaa bizim tatlı kızımız geri dönmüş 😍
Kiz sahalara yeni taliplerle gelmissin :)))
Aklin neden karisiyor acaba?

Bak tatlım kalbinin sesini dinle, insaniz hoslaniriz ama bu kadar ayran gönüllü olma. Birini istiyorsan ona odaklan baktin olmuyor o zaman da biraz onu unutup.kendini dinle. Zaman ver biraz. Sonra yeni birine bakarsin. Böyle daldan dala olmuyor ki bacım :KK70: :KK70: :KK70:

Yapamazsın ki 😂😂😂

Hahahhqhahahag allahım ölüyorum gülmekten.
Ben de eşimi öyle tavladım valla ama bu konu sahibinde 5 tane birden talibi çıksa yemin ediyorum hepsini kaçıracak potansiyel var.

Yarin asiri yakisikli bi adamla tinder dateim var ikinci bulusmamiz artik bu da beni es gecerse manastira filan basvuru yapicam bari hak yolunda calisalim bosuna rahibe hayati yasamiim.
Valla ben de 6 yildir yalnızım kimse yok ama inanın cabam da yok
Tanıştığım ve tanistirildigim kisiler oldu, kafama uymadi/anlasamadik bir sekilde olmadi
Ama ben cok üzerinde durmuyorum
Gerçekten fazla caba demek, cabayi bosa cikaracak seylerin olmasi demek...
O yuzden akisina birakmak lazim, bir sekilde doğru insan vakti geldiğinde karşınıza cikar artik bu motto ile ilerliyorum
Ayrica kendime deger veriyorum öncelikle, benim için şeffaflık ve paylasim önemli. Tanıştıklarımın çoğu benim kriterim bu uyarsan olur modundaydi yani sen olmazsan baskasi tarzında bos beleş kisiler. Eee öyle olunca seni mi cekecegim diyorum haliyle.
O yüzden kimseyi kendinizden daha degerli kilmayin. Olmazsa da dogru zaman ve dogru kisi gelmemistir böyle bakin olaya.
Inşallah cok guzel bir bulusma olur sizinkisi de😍

Aklim karma karışık
Yaz bakalim siradaki talipleri kimlermis?
Yazsaydin hemen fake hesabindan gormuyorum seni kac zamandir hasta falan degilsin dimi diye :))
O dusunsun nerede goruyor acep beni diye 😁

Onlarida bu cocugun arkadas listesinden bulmadin demi umutsuz🤦‍♀️

ooo bir değil iki değil hem de birkaç tane taliiiiip!!!

Önce hangisi olmayacak diye iddiaya girelim 😂

Biraz anlat kimdir necidir bunlar da listeye ekleyelim
Anlatacaktim ama vazgectim anlatmiyom hih
Sirf boyle dedin diye birini ayarlayayim da gor
Baska meraklisina anlatacam

Aaa bizim tatlı kızımız geri dönmüş 😍
Kiz sahalara yeni taliplerle gelmissin :)))
Aklin neden karisiyor acaba?

Bak tatlım kalbinin sesini dinle, insaniz hoslaniriz ama bu kadar ayran gönüllü olma. Birini istiyorsan ona odaklan baktin olmuyor o zaman da biraz onu unutup.kendini dinle. Zaman ver biraz. Sonra yeni birine bakarsin. Böyle daldan dala olmuyor ki bacım :KK70: :KK70: :KK70:
Valla yerden goge kadar haklisin
Ayran gonullu oldugum gercegini kabul ediyorum
Aklim oyle karisik ki
Bi akil verin hemde acilen
Neyse taliplerden bahsedeyim
1.talip benden 2 yas kucuk ogretmen yakisikli sempatik bulundugum sehre yakin bi semtte mesaj atti eger kabul edersem yarin gorusmek istiyor ben halen mesajina cevap yazmadim cocugun bulundugum sehre 13 saatlik mesafede bir sehirde yasiyor
2.talip 32 yasinda meslegi att eli yuzu duzgun birine benziyor kuzenimin is arkadasi o tavsiye etti ayni sehirdeyiz

Sakin haaa ablayla arkadaş olma.. hickimse arkadaşıyla kardeşinin aşk yaşamasını istemez..bu değişik bir psikoloji.. bende olay tam tersi oldu..ablası benim hem komsum hemde arkadaşımdı..ve aşık olup tanışmaya çalışan da ben değil O idi..aramızda büyük bir aşk oldu evet ama inan ablası öğrenince pekte hoş karşılamadı..ha bu arada bu vatandaş bana Instagramdan ulaştı..ekledi arkadaş olarak sonra ufak ufak yazdı..sende aynı şeyi yapabilirsin.. takıp isteği gönder mutlaka cevap verecektir..ınstagram fotoğrafların da güzeldir umarım..erkekler güzel ve çekici kızlara kayıtsız kalamaz..ilgisi yoksa bile ilgisi başlar..seni bizimapartmana girip çıkarken çok görüyordum önerilerde ciktin ekledim dersin sonra gerisi gelir zaten:))

Back
X