• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsunun kusu

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Arkadaslar yakkasik 2 aydir alt kattan kus sesi geliyor,ama muhabbet degil bildigin karga sesi gibi..
Sabah 6 7 gibi basliyor otmeye onun sesine uyaniyorum hemende dalamam uykuya,kulaklarima pamuk tikiyorum,asaga inip soylesemmi biktim bu kusun sesinden uyuyamiyorum diye.

Sizden baska rahatsiz olan var mi? Kus bu neticede apartmanda beslenmesi yasak olan bir hayvan degil
Diger komsulara gitmaz benim alt katimda oturuyor yattigim odada kus,sessizlikte sanki basimda otuyor gibi.bide hic susmuyor

Alt kattaki kuş sesini nasıl duyup uyuyamıyorsunuz hayret
Ben o kuş kulağımın dibinde ötse yine uyanmam :KK45:
İsterseniz söyleyin ama kuşu sokağa atamayacaklarına göre sanırım katlanmak zorunda kalacaksınız .

Diger komsulara gitmaz benim alt katimda oturuyor yattigim odada kus,sessizlikte sanki basimda otuyor gibi.bide hic susmuyor
Anliyorum, soyleyin isterseniz ama ise yarayacagini sanmiyorum en iyi ihtimalle hayvanin bulundugu odayi degistirebilirler

Bence soyle care yok derlerse karanlik odaya koysunlar yada kafesin uzerine bi sal atsinlar karanlikta otmezler tmm yani hayvani sevelimde ev nedir arkadasimya anlayamiyorum:KK53:

Arkadaslar yakkasik 2 aydir alt kattan kus sesi geliyor,ama muhabbet degil bildigin karga sesi gibi..
Sabah 6 7 gibi basliyor otmeye onun sesine uyaniyorum hemende dalamam uykuya,kulaklarima pamuk tikiyorum,asaga inip soylesemmi biktim bu kusun sesinden uyuyamiyorum diye.
155 e şikayet et

Bizim büroda vardı papağan aman tanrım öyle beter bir sesi vardır ki bilemezsiniz
Hayvan bu sonuçta laftan anlamaz elbet ama uyku saatlerinde karanlık bir odaya koymak yada kafesin üstüne bir örtü armak çözüm olabilir

Kendi çocuğunuz evi cıyaklamasıyla yıkacağı günü düşünüp sabredin bence. Kimse kimsenin çocuğunun gürültüsünü de cekmek zorunda değil.
Ama hicbirimiz etrafımızdan izole bir yaşam süremiyoruz malesef.

Ben de evimdeki hayvandan vazgecmem ayrıca
Oglu 15 yasinda kadinin,gece 2 lere kadar bagira bagira play stasen oynuyor,kizi 20 yasinda gece 3 lere kadar muzik dinliyor esiyle surekli kavga gurultu cikiyor,birde basima papaganlari cikti,siz olsaniz sabredermiydiniz bu insanlara,bi keresinde gittim kapiya soyledim ama senin esininde cok sesi geliyor dedi,bide uste cikmaya calistilar,esimde ev bizim gidicek biyerimiz yok rahatsiz oluyosaniz siz gidin deseydiniz.

Back
X