• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşunun tuhaf bebesi

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?

İşim var de ..
Bi daha koymaz. .
Son cümle ne alaka?
Zamane çocukları. .

Son düzenleme:
annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
kesin düşünür olacak bu çocuk:D

Ayyyyy ben de kuzenime 6 yaşındayken bu dergileri (pembeli,allı pullu içi boş kız çocuğu dergileri) okuyacağına bilim çocuk oku demiştim, bana dönüp "ben senin zevklerine ve tercihlerine müdahalede bulunmuyorum. Aynı saygıyı senden de beklerim" demişti. Sesi hala kulaklarımda ahahahahhaha. Şu An 16 yaşında bu kadar mantıklı cümle kuramıyor :) :D

ay ne güldüm yiğenim geldi aklıma oda beş yaşındaydı annesine " anne teyzem neden gözüne bişey sürerken ağzı burnu bi şekil oluyor ben korkuyorum ozamnaları demişti":)) başka bişe bunlar allah esirgesin

6 yaşına yaklaşmış bir çocuk için normal bir cevap değil mi sizce? hele de günümüz çocukları öyle çok uyarana maruz kalıyor ki bu cümlenin 10 katkıni duyabilirsiniz.

Ben hergün neler neler duyuyorum mesela :)

Back
X