Ben hiç sevmem çok bilmiş çoçuğu çokmu kızdım mana verdimde ondanmıdır benim oğlum çok bilmiş geçenlerde ablasıyla kardeşini almış hararetli hararetli ingilizce birşey anlatıyor mutfak camından görüyorum işim bitti yanlarına gittim ne oluyor bir sorun var dedim oğlum dediki birbirimizle çekiştirmece oynuyoruz ablamla kardeşim x yerime vurdular bende bundan sonra dikkat edin orama vurmayın kanser olup çoçuğum olmaz sperm sayımı düşürüyorsunuz dedim diyor ben aynen böyle

9 yaşında şimdiden çoçuk geleceğini garantiliyor

geçenlerde okul ceza vermiş müdür eşimi aramış aynen şöyle demiş oğlunuz x sınıftaki bir kıza aşk mektupları yazmış yetmemiş okulda bilgisayar dersinde 1 hafta kendine hesap açmış 2. Hafta kızla anlaşıp kızın ailesini eklemiş bazı yerlerden 3. Hafta adamla kadına msj atmış aynen şöyle ben 19 yaşıma girince kızınızla evleneceğim karşı falan çıkmayın sonu kötü olur anlayışınız için şimdiden teşekkürler

okul 2 haftalık ceza uyguladı tabiki bizde halen daha ahhh çok korkduk biz x le şimdi gizli konuşuyoruz sınıfta sonra evlencez 19 yaşımızda bakalım o zaman bu cezalar sökcekmi

valla başıma çok iş açacak gibi şimdiden korkar oldum