• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşunun tuhaf bebesi

annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
çocukların çok ilginç lafları oluyor.çocukları olanlar anlar.geçende de eşim izldiği birşey için' Allah yardımcıları olsun' demişti.oğlum;'Allahı ne bekliyorsun,kendin etsene'dedi.böyle lafların hatti hesabı yok.

Ben hiç sevmem çok bilmiş çoçuğu çokmu kızdım mana verdimde ondanmıdır benim oğlum çok bilmiş geçenlerde ablasıyla kardeşini almış hararetli hararetli ingilizce birşey anlatıyor mutfak camından görüyorum işim bitti yanlarına gittim ne oluyor bir sorun var dedim oğlum dediki birbirimizle çekiştirmece oynuyoruz ablamla kardeşim x yerime vurdular bende bundan sonra dikkat edin orama vurmayın kanser olup çoçuğum olmaz sperm sayımı düşürüyorsunuz dedim diyor ben aynen böyle:KK57:9 yaşında şimdiden çoçuk geleceğini garantiliyor:KK48:geçenlerde okul ceza vermiş müdür eşimi aramış aynen şöyle demiş oğlunuz x sınıftaki bir kıza aşk mektupları yazmış yetmemiş okulda bilgisayar dersinde 1 hafta kendine hesap açmış 2. Hafta kızla anlaşıp kızın ailesini eklemiş bazı yerlerden 3. Hafta adamla kadına msj atmış aynen şöyle ben 19 yaşıma girince kızınızla evleneceğim karşı falan çıkmayın sonu kötü olur anlayışınız için şimdiden teşekkürler:KK14:okul 2 haftalık ceza uyguladı tabiki bizde halen daha ahhh çok korkduk biz x le şimdi gizli konuşuyoruz sınıfta sonra evlencez 19 yaşımızda bakalım o zaman bu cezalar sökcekmi:KK43:valla başıma çok iş açacak gibi şimdiden korkar oldum :KK12:

Kesin seytan kacmis, IQ yuksek.
Sizede bulasmasin aman uzak durun, cunku IQ yuksekligi sagliga zararli.

O yaşlar biraz sıkıntılı oluyor anlayabiliyorum sizi
Sabretmeye çalışın yapacak bi şey yok komşunuza ayıp olur

annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
Bir de eğer bakmak zor geliyorsa NEZAKETEN de olsa gönder demeyin lütfen. Şurada yazdığınızdan aslında çocuktan rahatsız olduğunuzu anladım. Bir iyilik yapıp ardından söylemek en sevmediğim harekettir. Çocuk bakmak hiç kolay değil, içinizden gelmiyorsa teklif de etmeyin.

Ben hiç sevmem çok bilmiş çoçuğu çokmu kızdım mana verdimde ondanmıdır benim oğlum çok bilmiş geçenlerde ablasıyla kardeşini almış hararetli hararetli ingilizce birşey anlatıyor mutfak camından görüyorum işim bitti yanlarına gittim ne oluyor bir sorun var dedim oğlum dediki birbirimizle çekiştirmece oynuyoruz ablamla kardeşim x yerime vurdular bende bundan sonra dikkat edin orama vurmayın kanser olup çoçuğum olmaz sperm sayımı düşürüyorsunuz dedim diyor ben aynen böyle:KK57:9 yaşında şimdiden çoçuk geleceğini garantiliyor:KK48:geçenlerde okul ceza vermiş müdür eşimi aramış aynen şöyle demiş oğlunuz x sınıftaki bir kıza aşk mektupları yazmış yetmemiş okulda bilgisayar dersinde 1 hafta kendine hesap açmış 2. Hafta kızla anlaşıp kızın ailesini eklemiş bazı yerlerden 3. Hafta adamla kadına msj atmış aynen şöyle ben 19 yaşıma girince kızınızla evleneceğim karşı falan çıkmayın sonu kötü olur anlayışınız için şimdiden teşekkürler:KK14:okul 2 haftalık ceza uyguladı tabiki bizde halen daha ahhh çok korkduk biz x le şimdi gizli konuşuyoruz sınıfta sonra evlencez 19 yaşımızda bakalım o zaman bu cezalar sökcekmi:KK43:valla başıma çok iş açacak gibi şimdiden korkar oldum :KK12:

:KK70: :KK70:

Bize burdan komik geliyor bir de size sormak lazım demi ama.

şimdi ki çocuklar filozof, yeni duruma alışmak lazım, her nesil bir öncekinden değişik geliyor... normal bi durum

şimdi ki çocuklar filozof, yeni duruma alışmak lazım, her nesil bir öncekinden değişik geliyor... normal bi durum
Canım bizler sokaklarda büyüdük düşe kalka şimdikiler ellerinde teknoloji aletleri herdaim internet bilmedikleri yok kızım 4 yaşında whatsappdan birşeyler yolluyor ne yapıyorsun aşkım benim telefonla dedim anneanneme birşeyler yazıyorum dedi iyide senin yazman yokki bebişim dedim evet anneciğim ama bak sanada öğreteyim :KK14:bunu yapınca üzgünüm :KK70:bunu yapınca mutluyum:63:buna benzer yapınca umrumda değilsin çoçuğum bunlarla anlaşıyormuş anneanneside geri aynı şekilde yapıyormuş birgün koşa koşa geldi anneannem üzülmüş bak:KK61:bunu yolladıben yine böyle:KK57:

:KK70: :KK70:

Bize burdan komik geliyor bir de size sormak lazım demi ama.
Sorma canım cezası bile vızzx geliyor beyefendiye sürekli benim oğlum üniversiteye bitirecek mesleğini alacak kariyer yapacak diyorum o yinede araya sokuşturuyor hepsi 19 yaşımda bitermi söz verdim ben x bak kaçar bana sonra ikimizin üniversitesine parayı nerden bulcan diyor :KK57: inşaallah seneye geçer bu aşkı yoksa işim iş bi arada büyük kızım türkiyede yaşama aşkı tutmuştu her kızdığında yeter beee yeter ben kararımı verdim anneannemin ordan ev tutup orda yaşayacağım diye tutturdu iki yılımı aldı onu unutturmak

Anam ne kadan da zeki bir cocuk. Ustun zekali bile olabilir. Biz bile bu kadar guzel cumle kuramiyoruz, ben bes bucuk yasinda hala yataga isiyodum :D :D

Simdiki cocuklarin hepsi boyle, o yuzden butun anneler cocuklarini super zeki saniyor :KK70:

Gecenlerde arkadasimla bulustuk yanimizda onun 2.5 yasindaki oglu ve benim 3.5 yas kiz var, bunlar kendi aralarinda konusuyor, biz de bikac adim arkalarindan yuruyoruz, oglan birden bize döndü, biz şu kafeye oturup birer kahve icmeye karar verdik, bize katilmaya ne dersiniz dedi :KK57:
Lutfettiniz bayim diyip takildik peslerine napalim :KK53:

Sorma canım cezası bile vızzx geliyor beyefendiye sürekli benim oğlum üniversiteye bitirecek mesleğini alacak kariyer yapacak diyorum o yinede araya sokuşturuyor hepsi 19 yaşımda bitermi söz verdim ben x bak kaçar bana sonra ikimizin üniversitesine parayı nerden bulcan diyor :KK57: inşaallah seneye geçer bu aşkı yoksa işim iş bi arada büyük kızım türkiyede yaşama aşkı tutmuştu her kızdığında yeter beee yeter ben kararımı verdim anneannemin ordan ev tutup orda yaşayacağım diye tutturdu iki yılımı aldı onu unutturmak

Bu cocukların aşk hikayeleri hep komigime gitmiştir. Durup durup soru sorar bülbül gibi konuştururdum onları hep. Tabi oglum yapınca durum ne hal alır bilemicem :p

Bu cocukların aşk hikayeleri hep komigime gitmiştir. Durup durup soru sorar bülbül gibi konuştururdum onları hep. Tabi oglum yapınca durum ne hal alır bilemicem :p
Valla biz annelerin işi zor canım oğlum yine bir şekilde aşkının oeşinden giden sahip çıkan 12 yaşındaki kızım her hafta yeni birini buluyor sebep çok soru soruyormuş terk ediliyorum çoçuğum bide bana anlatıyor birgünde çok içlenmiş neden terk ediliyorum çirkinmiyim ben diye ahhhh ahhh olurmu sen çok güzelsin şöylesin böylesin dedim çok soru sorarsan erkekler sıkılır annecim dedim bu ok dedi iki hafta önce ingiliz çoçuk buna teklif etmiş buda kabul etmiş sonra çoçuk laf atmış bu cvp vermemiş gördüğü yerde kaçmış çoçukda bırakmış bunu haber yollamış bide beni suçluyor kaç dedin kaçdım yine terk edildim bırakdım bu işleri benden olmuyor diyor:KK70:

Valla biz annelerin işi zor canım oğlum yine bir şekilde aşkının oeşinden giden sahip çıkan 12 yaşındaki kızım her hafta yeni birini buluyor sebep çok soru soruyormuş terk ediliyorum çoçuğum bide bana anlatıyor birgünde çok içlenmiş neden terk ediliyorum çirkinmiyim ben diye ahhhh ahhh olurmu sen çok güzelsin şöylesin böylesin dedim çok soru sorarsan erkekler sıkılır annecim dedim bu ok dedi iki hafta önce ingiliz çoçuk buna teklif etmiş buda kabul etmiş sonra çoçuk laf atmış bu cvp vermemiş gördüğü yerde kaçmış çoçukda bırakmış bunu haber yollamış bide beni suçluyor kaç dedin kaçdım yine terk edildim bırakdım bu işleri benden olmuyor diyor:KK70:
Ben sizin çocuklarınıza bayıldım maşallah ya :) Bir kaç aknektot daha dinlemeyi isterim :) Allah size bağışlasın çok mutlu hayatları olsun :)

ben de küçükken buna benzer şeler sölermişim hep ama içimde şeytan falan yok :D zeki çocuk bence normal konulardan konuşun anlaşırsınız

anlaşıyoruz güzel. bana yardım ediyor. geçen de araba için ailesine söz vermiştim.sonra başka birinin daha acil bir ihtiyacı çıktı.durumu anlattım.bozulmuş bizim ki.''iyi ki bir takozun var.hava atıp sonra da vermiyorsun'' dedi :)

benim yegenimde 6 yasında annem kız kardeşime çok kızdı bide biraz sırtına falan vurdu. küçük yegenimde anneme ne hemen vuruyorsun adam gibi sorup derdini anlasana hemen dayaga yöneliyosun konuşarak halledin sorunlarınızı dedi. biz ağzımız açık yegenime bakakaldık. oluyo yani artık küçükler büyümüşte küçülmüş gibi

Back
X