• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşunun tuhaf bebesi

annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?

Hatta bu cocugun söyledigi replik Cartoon Network teki Gumball çizgi filiminden emin olabilirsin bak bundan. Gumball bu tarz konuşuyor hep. kesinlikle bu kanalı seyrettirmeyin hanımlar.

çocuk filozof olucak demek ki büyüyünce . evet yaşından büyük bir laf etmiş .

annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
bizim de böyle bir komşu bebesi vardı. ana okuluna yeni başlamıştı sanırım o da 4-5 yaşlarındaydı. annesi ona bir şey için kızmıştı da annesine: "bana haksızlık yaptığının farkında mısın?" demişti de dumur olmuştuk :)
büyüdü de mimarlık okuyor dünkü bebe.

Bir uyenin yazdigina harfi harfine katiliyorum cizgifilmlerden kesinlikle.Ya da anne babanin konusmalarini kullaniyorlar.Cartoon Network kanalinda 25.kare uygulamasina bakmistik incelemistik neler neler vardi beyne sinyal gonderilen.Cinsellik,yemek,kotu sozler vs.Kesinlikle arastirip izletin cocugunuza.

Cocuklugum komple cartoon network ile gecti
hic dahice konusmalarim olmadi....normal cocuktum

Bu çocuklara z kuşağı adı veriyorlar , allah onları farklı donatmış , hemen fark ediliyor var bizdede bunlardan bizde ağzğmız açık hayretle izliyoruz bu kuşağı

Bu zeki veya tuhaf oldugunu göstermez. Nedeni seyrettikleri çizgi filmler. Özellikle Cartoon Network kanalı izliyorsa orada ki çizgi filmler hep bu tarz konuşmalarla dolu.

Oglum da aynı bu tarz konuşmalar yapıyor-du. Bir gün bir fark ettim ki cocugun seyrettigi cizgi filimler bu tarz konuşmalarla dolu...Cartoon Network seyredemiyor artık kanalı yok ettim :)) Bu kanal tehlikeli bir kanalmış hanımlar amman dikkat derim.

Şimdi yaşıtlarıyla bisiklet biniyor dışarıda oyunlar oynuyorlar. Bu onun gelişimi için daha iyi. saçma çizgi filmleri seyredecegine.
Gerçekten bence de çok sıkıntılı bir kanal. Benim de oğlum var 5 yaşında o kanal bizim evde hiç açılmadı, ama arkadaşlarından izleyenler var sanırım bu yaz bir kaç kere izlemek istedi, hedef değiştirerek vazgeçirdim şimdilik umarım ilerleyen zamanlarda da başarılı olurum.
Bu arada 25.kare uygulamasından duymuştum bu kanalı. Ama ondan önce de bikaç kere denk geldiğimde de pek sevimli gelmemişti, hani çizgi film gibi değil kesinlikle.

Gerçekten bence de çok sıkıntılı bir kanal. Benim de oğlum var 5 yaşında o kanal bizim evde hiç açılmadı, ama arkadaşlarından izleyenler var sanırım bu yaz bir kaç kere izlemek istedi, hedef değiştirerek vazgeçirdim şimdilik umarım ilerleyen zamanlarda da başarılı olurum.
Bu arada 25.kare uygulamasından duymuştum bu kanalı. Ama ondan önce de bikaç kere denk geldiğimde de pek sevimli gelmemişti, hani çizgi film gibi değil kesinlikle.

Aynen aynen. hatta geçen gün oglum bana "aklını bit pazarından mı aldın" dedi ve bu Cartoon onun hayatında bir son buldu :)) anladım ki ordan ögreniyor. Daha ne laflar aklıma gelmiyor. Zannedersin cocuk zeka küpü :p ama o öyle degil işte.

Bu 25. kare nedir? bilmiyorum bak ben bunu.

Korkmayın ben de boyleymisim. Seytan falan yok.:KK53:
Şimdi gördüğüm çoğu çocuk da böyle. 5 buçuk yaş da o kadar küçük değil.

Masallahhh zeki çocuk
Bu düşünmesi harika olmali
Bizimkide o yasta çok fazla soru soruyor sadece

Aynen aynen. hatta geçen gün oglum bana "aklını bit pazarından mı aldın" dedi ve bu Cartoon onun hayatında bir son buldu :)) anladım ki ordan ögreniyor. Daha ne laflar aklıma gelmiyor. Zannedersin cocuk zeka küpü :p ama o öyle degil işte.

Bu 25. kare nedir? bilmiyorum bak ben bunu.
Bu 25.kare tekniğiyle beynine sen istemeden hatta farkında olmadan istedikleri mesajı yerleştiriyorlar. Özellikle reklamcılıkta ve sinemada çok kullanılıyormuş. Hani reklamcılıkta yapılmasını biraz anlamıştım da uygulama alanlarını genişlettiklerinde özellikle çizgi filmlere soktuklarında tehlikeden ürkmüştüm. İlk duyduğumda araştırmıştım biraz ve şok geçirmiştim.

sizin çocığunuz yok sanırım.zamane çocukları böyle , ben kızımla 5 yaşından beri oturup iki arkadaş gibi sohbet ediyorum.söylediği sözleri duysan şaşırırsın..

Ben bu yaşımda böyle bir cümle kurmakta zorlanırım:KK53: üstün zekalı olabilir bu çocuk.

5 buçuk yaşındaki çocuğa bebek diye muamele gösterirsen şoka girersin tabi:))
Benim 4 yaşındaki kuzenimin kurduğu cümleleri ben şimdi kuramıyorum :))

zamane çocukları zehir gibiler.
biz höthötle büyüdük.
"sus büyükler konuşurken sana laf düşmez, otur terbiyesizlik etme, kapa çeneni her şeye karışma çocuksun sen"
şimdiki çocukları anne babaları adam yerine koyuyorlar, dinliyorlar eh çocuklar da beyinlerini geliştiriyor.
şeytanlık bir durum yok, çocuk birey olmayı öğreniyor.

ve şuna katılıyorum: çizgifilmler enteresan şekilde etkiliyor çocukları. yeğen yüzünden pepe izleyip durdum yıllarca. "iki ekmek aldım eve gidiyorum, biri küçük biri büyük iki ekmek aldımmmmmmm" :KK45::KK45::KK45:

Son düzenleme:
Back
X