- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
+1Kadın kendince, kıymetli prens oğlunu dış mihraklardan korumak için savunma geliştirmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Kadın kendince, kıymetli prens oğlunu dış mihraklardan korumak için savunma geliştirmiş![]()
Takılma adını söylemeden abi diyiver hattaKarşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
Karşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
Hayır dindar birisi değil.Kadin dindar bir insansa normal. Araniza mesafe koymaya calismistir. Ya da siz de onaylamadigi hareketler varsa yakinlasir da sevgili olursunuz gelin olarak alirim diye korkmustur.
' biricik' oğlunu 'kendince' kaptırmak istemeyen kaynana adayı gibi geldi bana birazKarşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?