Komşunun tuhaf tavrı

Karşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
Takılma adını söylemeden abi diyiver hatta

bir kız bana emmi dedi neyleyim...

kadın kendince o sana olmaz diyor

yalnız komşunun benimle akran oğlu hakkında ismi ile konuşacak nasıl bir ortamınız var ki

yani tanıdığım komşu X teyze ile sohbette konu oğlu ise oğlun derim Ahmet, Mehmet demem

hoş ben genelde hitap sevmem komşunun oğlu ile de merhabalaşırım ama muhtemelen adı ile hitap etmem

Aman mazallah onun biricik oğluna göz falan koyarsınız kıyamet kopar sonra,sonuçta dünyada kalan tek erkek onun oğlu,tüm kadınlar onun peşinde... :işsiz:

Sizde abi deyin üç yaş üç yaştır:) bazı insanlar cidden takılıyor bu tarz şeylere.

O kadar garip insanlar var ki..bazi tipler boyle takintilidir..he deyip gecin

Karşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?

O benim abim değil ben onun ablasıyım dersen hanım teyze mesajı alır. Bir daha da bulaşmaz

Kadin dindar bir insansa normal. Araniza mesafe koymaya calismistir. Ya da siz de onaylamadigi hareketler varsa yakinlasir da sevgili olursunuz gelin olarak alirim diye korkmustur.

Sanırım ben olsam oğluyla ilgili bi konu geçtiğinde hımm der geçerim muhabbetini etmem. Oğluşunu havada kapmaya meraklı olmadıklarını anlar o da

' biricik' oğlunu 'kendince' kaptırmak istemeyen kaynana adayı gibi geldi bana biraz

Back
X