- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapiya not yazicam en sonunda aksamlari biraz sessiz olun diyeOnlar utanmiyorsa sen neden utaniyorsun?Çoluk çocuk seslerinizi duyuyor ..ayıp oluyor de bence ..
.Kapiya not yazicam en sonunda aksamlari biraz sessiz olun diye
Bizim evimiz cok kucuk 2 odasi karanlik bi odasi yatak odasi diger karanlik odada baya kucuk oldugu icin cocuklarin oyuncaklari birde besik var yatak odasi sigsaydi orayi dusunuyodum ama malesefYatak odanızı başka bi odaya taşıyın , ben olsam öyle yapardım .
Aksamda olursa bu sefer gercekten yazicam asicam sabah ise giderken gorurler.
Evet mantikli![]()
Ben isteyerek gurultu yapmiyorum cocuk bu cocuga ne kadar soz gecirebilirsinizki sonucta ben rahatsiz oluyolar diye duzenimi bozdum artik o odada uyutmuyorum onlarda duvara vurmamla ne kadar anlarlar bilmiyorumduvara vurmali komsuluga devam edin bence, sizde gurultu yapiyormussunuz, onlarda. bi sekilde odesmis oluyorsunuz.
Dogru soyluyosunuzEe sizde haklisiniz cocuk bu aglar,onlarda hakli yeni evlilier..
Duvarları kagit gibi incecik yapan mutahitte suç..
Iki çözümü var.Ya katlanmak yada baska eve tasinmak.
yuz goz olmak daha kotu bence. bilemedim.Ben isteyerek gurultu yapmiyorum cocuk bu cocuga ne kadar soz gecirebilirsinizki sonucta ben rahatsiz oluyolar diye duzenimi bozdum artik o odada uyutmuyorum onlarda duvara vurmamla ne kadar anlarlar bilmiyorum
Cok dogru gercektenÇocukları başka odada uyutma.. Bırak dinlesinler sizi..
Kapılarına not bırak "çoluk çocuk gece muhabbetlerinize şahit olmak zorunda değil. Biraz edep" yaz..![]()
siz böyle anlatınca aklıma ctesi günü yaşadığımız bi olay geldi; K.braderimin evindeydik misafir olarak 3 elti 3 kardeş bi de 4-5 tane çift olmayan arkadaşımız muhabbet ediyoduk biraz kahkahalar konuşmalar yüksek olabilir ama saat daha 11 di ve el çekmeden çalınan bi zil.. Gitti açtı k.brader (alt komşu genç bi çocuk) konuşmaları duyuyoruz bu arada;Merhaba hanimlar yeni evime tasinali 9 ay oluyo benden 2 ay sonra yan dairemize yeni evli cift tasindi kimseyle muhattap olmazlar cok soguk insanlar herneyse bizim yatak odamizin duvarin arkasida sanirim onlarin yatak odasi cocuklarimi uyuturum bende yatarim bazen cocuklarim cok ses yapiyo agliyolar uyumak istemiyolar rahatsiz olduklari icin duvara vuruyolar anliyorum susturuyorum bi sekilde ama ne kadar susabilirler icerde uyutup yatak odasina goturuyorum bu sefer herneyse kafami yastiga koymamla gece 12 den sonra bi kahkahalar belli araliklarla gelen sesler yataklarinin hizli bi sekilde bizim duvara carpmasi ciglik sesleri cocuklarimin uyanmasina neden oluyo duvara vuruyorum iki uc defa hic anlamiyolar ben boyle sesleri duydukca bi garip oluyorum sinirleniyorum artik napicagimi sasirdim ve buraya yazmaya karar verdim gidip soylemek istiyorum az sessiz olun diye ama ne diyicem hem utaniyorum hem sinirleniyorum o odada yatmak istemiyorum artik geceleri basina gelen varmi acaba artik seslerini duymak istemiyorum
Ne kadar mantikli yasiz böyle anlatınca aklıma ctesi günü yaşadığımız bi olay geldi; K.braderimin evindeydik misafir olarak 3 elti 3 kardeş bi de 4-5 tane çift olmayan arkadaşımız muhabbet ediyoduk biraz kahkahalar konuşmalar yüksek olabilir ama saat daha 11 di ve el çekmeden çalınan bi zil.. Gitti açtı k.brader (alt komşu genç bi çocuk) konuşmaları duyuyoruz bu arada;
k.brader: hayırdır kardeşim (kardeşim burda dayılanma tarzında değil hitap şekli olarak) bu saatte bi sıkıntı mı var?
komşu: çok fazla ses var rahatsız oluyoruz biraz sessiz olur musunuz?
k.brader: misafir var kardeşim k.bakmayın biraz idare edin
komşu : ama çok fazla ses geliyo ve her ses (imalı) geliyo
k.brader: her ses derken?
komşu : kadın çığlığı gibi sesler geliyo sürekli evinizden (!) (burda da sex seslerinden bahsediyo)
k.brader : terbiyesizlik yapma kardeşim misafirim var şu anda saat daha 11 diyip kapıyı kapadı.
Tabi bu olayda evdeki herkes şok eltim renk değiştirdi resmen.. Sus pus biraz daha oturup kalktık gittik ama komşu resmen bilerek yaptı gibi geldi hepimize.. Amacı rezil etmekti ama tabiki edemedi insanlık hali duvarlar ince sesler gidebilir.. ki biz orda normal bi şekilde muhabbet ediyoduk ne müzik ne tv hiçbişey yoktu sadece 8-10 kişinin muhabbet sesiydi komşuyu bu derece delirten.. Yatak odası sesi de bence komşuyu ilgilendirecek bi konu değil.. abartı bi durum olmadığı sürece insanlar sex tarzlarını konuya komşuya göre değiştirecek değiller.. Eğer çok abartıysa sizinkiler misafir olduğuna emin olduğunuz bi günde bizim komşu gibi yapabilirsiniz![]()