- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Yüksek sesle ilahi açın sesleri duyduğunuzda. Konsantre falan kalmaz.
Tövbe tövbe 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek sesle ilahi açın sesleri duyduğunuzda. Konsantre falan kalmaz.![]()
Tövbe tövbe
![]()
Cocuklar uyumasa aslinda cook mantikli bidahakine bunu deniycemYüksek sesle ilahi açın sesleri duyduğunuzda. Konsantre falan kalmaz.![]()
Tövbe tövbe
![]()
yanyana olduğunuza göre ev planı aynı peki sizde başka oda yok mu? Ben iki taraf da haklı buldum siz çocuğa sus deseniz anlamaz insanlarda yatakta kan alınıyormuş gibi durmazBaska odami yok acaba evlerinde diye dusunmuyo degilim
Odamiz oldugu icin zaten cocuklarimi artik orda uyutmaya calismiyorum icerde uyutup oraya goturuyorum seslerine uyaniyolaryanyana olduğunuza göre ev planı aynı peki sizde başka oda yok mu? Ben iki taraf da haklı buldum siz çocuğa sus deseniz anlamaz insanlarda yatakta kan alınıyormuş gibi durmaz
Evet bastı zaten coktan ben sevismesinler demiyorum ama millete ses duyurmamaya ozen gostersinler ses duyuldugunu bile bile yapmak terbiyesizliktir bence.Simdi burayi “napsinlar sevismesinler mi?” ciler basar hazir olun :) yoneticiniz varsa onunla konusun. Sesleri duymaya basladiginizda duvari kiracakmis gibi vurun sizde. Cok ayip ya. İnsallah hicbir zaman basima gelmez. Ben de gidip konusamam cunku.
Sizin sözlü uyarıdan başka yapacağınız bir şey kalmamış o zamanOdamiz oldugu icin zaten cocuklarimi artik orda uyutmaya calismiyorum icerde uyutup oraya goturuyorum seslerine uyaniyolar
Bence de terbiyesizligin alasi. Kendilerine engel olamiyorlarsa onlarin yatak idasini degistirmesi veya yalitimli bir eve gecmeleri lazim.Evet bastı zaten coktan ben sevismesinler demiyorum ama millete ses duyurmamaya ozen gostersinler ses duyuldugunu bile bile yapmak terbiyesizliktir bence.
Benim başıma gelmişti. Alt komşunun eşi ile olan sesleri geliyordu. Gidip uyaramazsın yani bir yerde doğal bir durum. Başka odada yatabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Bu durum evin izılasyonu ile ilgili. Bir iki ay sonra taşınmıştım ben. Zor bir durum ama kolaylıklar ve sabır diliyorumMerhaba hanimlar yeni evime tasinali 9 ay oluyo benden 2 ay sonra yan dairemize yeni evli cift tasindi kimseyle muhattap olmazlar cok soguk insanlar herneyse bizim yatak odamizin duvarin arkasida sanirim onlarin yatak odasi cocuklarimi uyuturum bende yatarim bazen cocuklarim cok ses yapiyo agliyolar uyumak istemiyolar rahatsiz olduklari icin duvara vuruyolar anliyorum susturuyorum bi sekilde ama ne kadar susabilirler icerde uyutup yatak odasina goturuyorum bu sefer herneyse kafami yastiga koymamla gece 12 den sonra bi kahkahalar belli araliklarla gelen sesler yataklarinin hizli bi sekilde bizim duvara carpmasi ciglik sesleri cocuklarimin uyanmasina neden oluyo duvara vuruyorum iki uc defa hic anlamiyolar ben boyle sesleri duydukca bi garip oluyorum sinirleniyorum artik napicagimi sasirdim ve buraya yazmaya karar verdim gidip soylemek istiyorum az sessiz olun diye ama ne diyicem hem utaniyorum hem sinirleniyorum o odada yatmak istemiyorum artik geceleri basina gelen varmi acaba artik seslerini duymak istemiyorum
Gunduz gitmeyi dusundum ama kadinda calisiyo sanirim kacta geldiginide bilmiyorum tek hic gormedim hep kocasiyla eve giriyorBelki sesiin bu kadar çok geldiğinin farkında değillerdir.
Gördüğünüz zaman bir kez kibarca uyarın bence veya gündüz vakti gidip uyarabilirsiniz. Geceleri çok ses geliyor çocuklar uyanıyor bizde duyuyoruz dikkat edermisiniz gibi eğer devam ederse daha çirkin bir uyarı yapabilirsiniz
Haklisiniz dediklerinizi deniycem gordugum zamanBelki sesiin bu kadar çok geldiğinin farkında değillerdir.
Gördüğünüz zaman bir kez kibarca uyarın bence veya gündüz vakti gidip uyarabilirsiniz. Geceleri çok ses geliyor çocuklar uyanıyor bizde duyuyoruz dikkat edermisiniz gibi eğer devam ederse daha çirkin bir uyarı yapabilirsiniz