• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsunun yatak odasi

Simdi burayi “napsinlar sevismesinler mi?” ciler basar hazir olun :) yoneticiniz varsa onunla konusun. Sesleri duymaya basladiginizda duvari kiracakmis gibi vurun sizde. Cok ayip ya. İnsallah hicbir zaman basima gelmez. Ben de gidip konusamam cunku.

yanyana olduğunuza göre ev planı aynı peki sizde başka oda yok mu? Ben iki taraf da haklı buldum siz çocuğa sus deseniz anlamaz insanlarda yatakta kan alınıyormuş gibi durmaz
Odamiz oldugu icin zaten cocuklarimi artik orda uyutmaya calismiyorum icerde uyutup oraya goturuyorum seslerine uyaniyolar

Simdi burayi “napsinlar sevismesinler mi?” ciler basar hazir olun :) yoneticiniz varsa onunla konusun. Sesleri duymaya basladiginizda duvari kiracakmis gibi vurun sizde. Cok ayip ya. İnsallah hicbir zaman basima gelmez. Ben de gidip konusamam cunku.
Evet bastı zaten coktan ben sevismesinler demiyorum ama millete ses duyurmamaya ozen gostersinler ses duyuldugunu bile bile yapmak terbiyesizliktir bence.

Evet bastı zaten coktan ben sevismesinler demiyorum ama millete ses duyurmamaya ozen gostersinler ses duyuldugunu bile bile yapmak terbiyesizliktir bence.
Bence de terbiyesizligin alasi. Kendilerine engel olamiyorlarsa onlarin yatak idasini degistirmesi veya yalitimli bir eve gecmeleri lazim.

Belki sesiin bu kadar çok geldiğinin farkında değillerdir.
Gördüğünüz zaman bir kez kibarca uyarın bence veya gündüz vakti gidip uyarabilirsiniz. Geceleri çok ses geliyor çocuklar uyanıyor bizde duyuyoruz dikkat edermisiniz gibi eğer devam ederse daha çirkin bir uyarı yapabilirsiniz

Hiç çocuk sesiyle sevişme sesi aynı olur mu ya? Çocuk sesini heryerde duyuyoruz ama diğeri öyle mi ?
Tabi ki herkes özgürce sevişsin, öpüşüp, koklaşsın. Ama bağıra bağıra yan komşunun evini inletmek çok yanlış. Ben bir gece kaldığım otelde, eşimle uyurken bu tarz seslere maruz kaldım, korkunçtu. Bu sesleri komşumdan duymayı düşünemiyorum bile. Bunun modern olmakla,medeni olmakla hiç Alakası yok. Senin cinsel yaşantın, zevklerin başkasını bu denli rahatsız etmemeli.
Konu sahibi arkadaşın rahatsızlığı da gürültü değil zaten , bu farklı bir rahatsızlık.

Ya ben çok kafaya takıldığı için rahatsız olunduğunu düşünüyorum bazı gürültülerden.
Sevişme sesi sonuçta en fazla ne kadar gürültülü olabilir?

Ayıp örf âdet var.Tamamen edepsizlik.
Bu ne ya iyi ozaman yarın öbür gün çoluk çocuğumuz evlenip yanımıza kalmaya geldiklerinde de böyle sesler duyulursa normal gören insanlar hiç utanmasın.
Sevişen çift sadece onlar mi. Düşünsenize tüm apartmanda herkezden bu tür sesler geliyo aman allah'ım kâbus.

bizimde eski evde yatak odalarımız bitişikti yan komşu ile. geceleri hep aynı saatte duvara vuruyordu. ne yapıyor bu ya diye sinirleniyordum. böyle üst üste bir tıklama değil. bir vuruyor bekliyor gene bir kere daha sonra bekliyor gene bir kere daha. haliyle bende o gürültü yapıyor sanıp birde üstüne sinirleniyorum sonra bir baktım kadın meğer bizden rahatsızmış uyarmak için vuruyormuş :) rahatsızlığı fan sesi o kadar şaşırmıştım ki insan laptopın fan sesine kadar nasıl duyar diye. fan bozuk falanda değil normal bir şekilde çalışıyor. belki komşunuz da bizim gibi vurmanızdan anlamıyordur. gidin kapısına söyleyin

Merhaba hanimlar yeni evime tasinali 9 ay oluyo benden 2 ay sonra yan dairemize yeni evli cift tasindi kimseyle muhattap olmazlar cok soguk insanlar herneyse bizim yatak odamizin duvarin arkasida sanirim onlarin yatak odasi cocuklarimi uyuturum bende yatarim bazen cocuklarim cok ses yapiyo agliyolar uyumak istemiyolar rahatsiz olduklari icin duvara vuruyolar anliyorum susturuyorum bi sekilde ama ne kadar susabilirler icerde uyutup yatak odasina goturuyorum bu sefer herneyse kafami yastiga koymamla gece 12 den sonra bi kahkahalar belli araliklarla gelen sesler yataklarinin hizli bi sekilde bizim duvara carpmasi ciglik sesleri cocuklarimin uyanmasina neden oluyo duvara vuruyorum iki uc defa hic anlamiyolar ben boyle sesleri duydukca bi garip oluyorum sinirleniyorum artik napicagimi sasirdim ve buraya yazmaya karar verdim gidip soylemek istiyorum az sessiz olun diye ama ne diyicem hem utaniyorum hem sinirleniyorum o odada yatmak istemiyorum artik geceleri basina gelen varmi acaba artik seslerini duymak istemiyorum
Benim başıma gelmişti. Alt komşunun eşi ile olan sesleri geliyordu. Gidip uyaramazsın yani bir yerde doğal bir durum. Başka odada yatabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Bu durum evin izılasyonu ile ilgili. Bir iki ay sonra taşınmıştım ben. Zor bir durum ama kolaylıklar ve sabır diliyorum

bence not yaz kapıya yapıştır anlasınlar, belli ki farkında diiller seslerinin gittiginin ama siz vuruyormussunuz da, somut bir sey olursa bir daha yapmazlar diye dusunuyorum

simdi siz onların yuzlerine söyleseniz bile utanmazlar ne var karım/kocam nikahlı/helalim falan filan ezik edebiyatı yaparlar. ne fark eder ha sevgili ha nikahlı eş. her türlü ayıp ve toplumsal yasama kurallarına aykırı. kendilerine hak göruyorlar her turlu seyi. ondan böyle kadına siddet haberlerinin karım degil mi döverim de severim de savunması..

Gu
Gördüğünüz zaman bir kez kibarca uyarın bence veya gündüz vakti gidip uyarabilirsiniz. Geceleri çok ses geliyor çocuklar uyanıyor bizde duyuyoruz dikkat edermisiniz gibi eğer devam ederse daha çirkin bir uyarı yapabilirsiniz
Gunduz gitmeyi dusundum ama kadinda calisiyo sanirim kacta geldiginide bilmiyorum tek hic gormedim hep kocasiyla eve giriyor

Haklisiniz dediklerinizi deniycem gordugum zaman

Back
X