• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsunun yatak odasi

Sizi anlıyorum eskiden gürültüye bu kadar deli olmazdım şimdi bebeğim rahatsız oluyor sinir oluyorum uyardğım halde ses konusuna dıkkat etmeyen komsularm var şans işi ne yazıkkı
Benim iş arkadaşım vardı kız yalnız kalıyordu üst katındaki adam ve kadın saatlerce ve gece gündüz 3 ye 5 te o kadar zamansız yapıyolarmşki sanırım ilaç alıyolardı kadın çığlık çığlığaymş defalarca uyarmşlar kapılarına yazı asmışlar binadakilrrin çoğu duyıyormus sesi utanmadıkları için kesmemişler sesi en son ayrıldı kadınla adam kız rahat etti

Ayrıca çocuk sesiyle sevişme sesini nasıl bir görmüşler hayret ettim çocuk daha mazur görülür ama koca insanların misilleme yapıcaz diye ahlaksız davranışları çok çirkin Allah yardımcınız olsun
Cok sagolun cok anlayislisiniz gervekten inanin cocuklarim uyanmasa problem degil olmasada problem degil baska odada yatarim yine agzimi acmam

Bunda hakarethyok
Bana kapasitesiz gerizekalı dedin
Arkadaşa eşek dedin gidin mağarada yaşayın deyip aşağıladın
2.5yıl 10000 para cezası
Aaa oyle mı? Bana genelev kadını muamelesı kac yıldan baslıyor bılgınız var mı bakalım?
Benım kullandıgım bır atasozudur.
Evet apartmanda yasaöayı bılemeyen magarada yasasın

Bunda hakarethyok
Bana kapasitesiz gerizekalı dedin
Arkadaşa eşek dedin gidin mağarada yaşayın deyip aşağıladın
2.5yıl 10000 para cezası

Modlara şikayet edip geçin boşverin. Üslup sorunu var. Ben çocuğun olsun görürsün dedim diye ateşsiz seks hayatım oluverdi :)
Biraz uzak kalırsa sakinleşir :)

Aaa oyle mı? Bana genelev kadını muamelesı kac yıldan baslıyor bılgınız var mı bakalım?
Benım kullandıgım bır atasozudur.
Evet apartmanda yasaöayı bılemeyen magarada yasasın
İlk taşı sen attın o öyle demedi seviyesiz seni şikayet edeceğim herkes istediği şeyi söyleyemez

Back
X