Komşuya gittim diye eşimle tartışmamız

Eşin haklı. Korona var haklı zaten en basta. İkinci olarakta alt komsunun senınle yasıt olan kızı kocanı cagırsa birşey sormak için eşinde gitse sonra geldiginde sana sanane giderim dese ne düşünürsün. Elalem için eşini kırmışsın. Sorucak sorusu olan kapıya gelirdi sende eşinle kapıda cevaplardın.

Eski komsulukk nerde kalmisss yanii simdiki komsular aman amann basa belaa esin yasindada erkek varsa evde bide sanane diyip kocani tinlamayip asagi inmende hic hos degill sen esini degill komsunu savundun yanlis komsun nereye kadar yaninda??

Eşin haklı. Korona var haklı zaten en basta. İkinci olarakta alt komsunun senınle yasıt olan kızı kocanı cagırsa birşey sormak için eşinde gitse sonra geldiginde sana sanane giderim dese ne düşünürsün. Elalem için eşini kırmışsın. Sorucak sorusu olan kapıya gelirdi sende eşinle kapıda cevaplardın.
Doğru elalem için kırdım ama o da abartmadı hadi ben indim bir anlık kararla da o da gelince bi daha gitme vs deyip geçse daha iyi depil mi 2 st surat yaptı öyle trip atınca öfkelendim ben

Hadi gittin diyelim, 1 saat oturmak nedir ? Degil mi?
Evettt 1 saati bosverr bide eşi yasinda bi cocukla 1 saat lak lakk ayyy ben iniyimm kocam sabaha kadar demedigini birakmazz bikere benimde bi komsum cagirmistii ama esim istemedii aksam aksam ne bu dedii bende tamam dedim komsum kirilmasin diye bahane ettim gitmedim yanii eşim daha onemli eski komsu nerde kalmiss

Anladım..
Olmamış ama..
Eşiniz haklı,sizde bundan sonra hayır demeyi bilin komşunuza☺️
Calissalar bile sonucta whatsap var sorabilirdii yazabilirdii kiza kizda soyleyebilirdi kardesine biraz terbiyetsizlik oldu

eğer siz, eşinizi yaşıtı bir hanım soru sormak için ayağına aşağıya çağırıp 1 saat sonra geldiğinde sorun etmeyecekseniz bence çok iyi yapmışsınız boşayın hatta. Ama yok bende yeri göğü inletirim diyorsanız gidip gönlünü almalısınız bence.
Bencede adama uzuldum yanii resmen kendini degersiz gibi hissetmistir ozur dilesin gonlunu alsin arkasinda kocasi varr komsusu degill

Evettt 1 saati bosverr bide eşi yasinda bi cocukla 1 saat lak lakk ayyy ben iniyimm kocam sabaha kadar demedigini birakmazz bikere benimde bi komsum cagirmistii ama esim istemedii aksam aksam ne bu dedii bende tamam dedim komsum kirilmasin diye bahane ettim gitmedim yanii eşim daha onemli eski komsu nerde kalmiss
Hanımefendi çocukla mı sohbet ettim yazıyor ablayla oturdum ben.

Yapmayin boyle seylerr esinizle iyi olun ne demek sanane diyip asagiya inmek ben seni hatali buldum ben olsam yapmam bunu esimmi onemli komsumu benimde kocam olsa istemezz cocuk gibi hareker yapmissiniz
Sanane deyip aşağı inmedim yav geldiğimde 2 st surat yapıp sanane milletten deyince asıl sanane indim işte dedim. Ayrıca niye bu kadar konuya takıldınız siz

Sanane deyip aşağı inmedim yav geldiğimde 2 st surat yapıp sanane milletten deyince asıl sanane indim işte dedim. Ayrıca niye bu kadar konuya takıldınız siz
Herkes kendi gorusu kendine tabi o ayrii
Ama boyle seylere ayar oluyorumm bide oglanla konusmadimki diyosun bide almis telefonda soruyo sana olmadi anlamadim diyip asagiya iniyosun nediyim yanii siz bilirsiniz bidaha olmaz diyip esiniz gonlunuzu alin

Back
X