Komşuya o ses benden gitmiyor nasıl ispatlarım?

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.848
13.440
448
Ankara
hayırlı geceler
Başlıktanda anlayacağınız gibi konu gürültü

Bakın ben sıfır ses ile yaşıyoruz demiyorum elbette insan yaşıyor bu evde ses de olur mutlaka

Fakat bana mesela diyor ki " akşam elektrik süpürgesi çalıştırdın" yemin ediyorum hayır diyorum yok inanmıyor

Ailecek tatilde olduğumuz bir sırada yöneticiye gürültü oluyor diye beni şikayet eden insandan bahsediyorum düşünün artık

Evde değiliz kimse Yok hiçbir canlı Yok evde!

Binanın duvarları kağıt misali her sesi iletiyor

Ve bu akşam aşağıdan nasıl vurdu size anlatamam neye uğradığımı şaşırdım

İnecektim kapısına kayınvalidem bırakmadı

Konu çok uzun daha detaya inmeyeceğim

Belediye ye mi gideyim zabıtaya mı ne yapayım

o seslerin tamamı benden gelmiyor nasıl ıspat ederim

Benden geldiğini iddia ettiği gürültüyü ölçen bir cihaz var mıdır

varsa bizzat kendim alıp evine taktıracağım

Baş ağrısından ölmek üzereyim ne olur bir akıl verin ben ne yapayım

Böyle insanlarla uğraşmaya değmez, görmezden gelirim yerinizde olsam. Daha büyük bir sorun olursa o zaman harekete geçin derim. Çocukla çocuk olmayın..

Aynı durumdan muzdaribim. Alt komşum sürekli kapımı çalardı. Evde uyuyordum o esnada düşün.! Ama yok laftan anlamıyor . Böylesi dengesiz komşu gürültüyü hak ediyor aslında . Çokta umursamıyorum. Evime gelen komşular biliyor durumumu . Evimde ses Yok , ha bire kapımıncalmasın diye başka komşumla konuştum. Gittiğinde o söylemiş . Daha gelmedi evime bir daha.

buyuk ihtimalle alt katindan gelen sesleri de sizin yaptiginizi saniyor , ikisinin arasindaki farki anlayacak kadar da beyni yok , sakince sorun alt katinizdakilerin sesini duyuyor musunuz diye
benim eski evimde alt katta iki cocuk , ust katimda 5 cocuk vardi , her iki katin da gurultusu gelirdi , tasindigim gun mutluluktan aglamistim resmen o kadar diyim

Böyle insanlarla uğraşmaya değmez, görmezden gelirim yerinizde olsam. Daha büyük bir sorun olursa o zaman harekete geçin derim. Çocukla çocuk olmayın..
İnanın bu akşam neyle vurdu bilmiyorum oklava olamaz sandalye falan mıydı acaba diyorum
O vurma sesi ile başıma ağrı girdi halen ağrıyor

Biz 4. Katta oturuyoruz. 3. Kattakiler gece alem yapıyor. Ama öyle çok gürültülü değil. Derinden bir müzik olur belki genelde konuşmalar ve arada kahkahalar olur. Ben rahatsız olmuyorum uyuyorum. Ama 5. Kattaki manyak "susun artık" diye yırtınıyor gece yarısı duvarlara vurur. Ondan rahatsız oluyorum işte.

Gürültü senden gelmiyorsa seninle bir alip veremediği vardır.
Bahane olarakda onu buluyordur belki.
Eşimin yurt dışındaki olduğunu daha ilk tanışmamızda belirtmiştim
Yine kapıya geldiği bir gün
"Sahur da çok ses oldu kocam gelecekti ben tuttum"demez mi allahım çıldırdım
Kocasının geleceği saat gece 4
Dedim ki "sen ne terbiyesizsin
Benim eşimin olmadığını biliyorsun
Utanmıyor musun
Eşin sana öyle birşey demişse bile gelip bana söylememen gerekirdi"

İki lafının biri
"Çok sinirli benim kocam
Çok Yaman benim kocam
Çok şöyle benim kocam
Çok böyle benim kocam"

Adamı da gördüm dünya ahiret abim olsun kendi halinde sessiz bir şeye benziyor
Bende anlamadım

Ummadık anda kapısını çalın gürültü yapma diyin neye uğradığını şaşırsın :D sanırım o sizi şikayet ederse ölçüme geliyorlar desibeli, bi şikayet etsin çağırtsın siz de tacizden şikayet edin :)

Aynı durumdan muzdaribim. Alt komşum sürekli kapımı çalardı. Evde uyuyordum o esnada düşün.! Ama yok laftan anlamıyor . Böylesi dengesiz komşu gürültüyü hak ediyor aslında . Çokta umursamıyorum. Evime gelen komşular biliyor durumumu . Evimde ses Yok , ha bire kapımıncalmasın diye başka komşumla konuştum. Gittiğinde o söylemiş . Daha gelmedi evime bir daha.
Ben yemin ettim aylar evvel dedim ki " Allah şahit kapıma geldiğin anda polis çağıracağım"
Gelemiyor
Ama vuruyor böyle

Biz 4. Katta oturuyoruz. 3. Kattakiler gece alem yapıyor. Ama öyle çok gürültülü değil. Derinden bir müzik olur belki genelde konuşmalar ve arada kahkahalar olur. Ben rahatsız olmuyorum uyuyorum. Ama 5. Kattaki manyak "susun artık" diye yırtınıyor gece yarısı duvarlara vurur. Ondan rahatsız oluyorum işte.
Hah işte bu da o cins olmalı
Neyle besleniyorlar bilmiyorum ki

Back
X