Komşuya o ses benden gitmiyor nasıl ispatlarım?

Aaa bunun aynısından bende var ... Geçen bana çocuğunuz çok ağlıyor ben ise gidiyorum uyuyamiyorum dedi .. Dedim ne çocuğu bizim çocuğumuz yok inanmıyor eminim sizden geldiğine diyor .. Eşime söylemiş dün eşim de KESKE OLSA DA SENİ RAHATSİZ ETSE demiş :)

Eşimin yurt dışındaki olduğunu daha ilk tanışmamızda belirtmiştim
Yine kapıya geldiği bir gün
"Sahur da çok ses oldu kocam gelecekti ben tuttum"demez mi allahım çıldırdım
Kocasının geleceği saat gece 4
Dedim ki "sen ne terbiyesizsin
Benim eşimin olmadığını biliyorsun
Utanmıyor musun
Eşin sana öyle birşey demişse bile gelip bana söylememen gerekirdi"

İki lafının biri
"Çok sinirli benim kocam
Çok Yaman benim kocam
Çok şöyle benim kocam
Çok böyle benim kocam"

Adamı da gördüm dünya ahiret abim olsun kendi halinde sessiz bir şeye benziyor
Bende anlamadım
Benim üstteki de çocuğu gece yarılarına kadar gürültü yapınca uyardım bir de silkeleme yapınca birer kez sadece. Sonra komşulara ağlayıp bana bağırdı tasindigimdan beri rahat ettirmedi diye iftira atmiş. Kocam böyle sinirli, kocam kocam şöyle sinirli, böyle belalı deyip durmuş onlara. Mevzuyu her duyan KutupSumrusu eşine duyurmayın eşi aşırı sinirli kötü huyluymus deyip duruyor.:KK53:

Bence aynı mantiktalar. Eşle sindirmeye çalışıyorlar. Kısacası psikolojileri bozuk. Dengesizler..

Sağdan soldan alttan gelen sesler hepsi birbiriyle karışıyor yeni binalardamı böyle anlamadım,bizede çok gürültü geliyor,alt komşumun küçük çocuklarının olduğunu bilmesem koşturma seslerinin üst kattan geldiğine yemin edebilirdim, o derece karışıyor sesler.başka birilerinin yaptığı gürültü sizin üzerinize kalmış bence.

Valla en kötü durumlardan biri Yeni heves evlendiğim evde ev sahibinin kızı altında oturuyordu gün aşırı kapıda çalışıyoruz aynı iste 8,30 da gidip akşam 8'30 geliyoruz çocuk yol gelen giden YÖK aöa maf etti bize hayatı sonuçmu üç ayda ev aldık tam bir seneceziyetten sonra evimize geçtik çok şükür şimdiki komşum da çocuklu sağ olsun bi kez bile duymadım şikayet rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın çok şükür bugünümüze

en üst katta ben oturuyorum ama bazen bi süpürge sesi çocukların o uzun koridorda koşma sesleri gümbür gümbür gelince, alt kattakinin yaptığı gürültüyü eğer üstte oturan olsa ondan bilirdim yok böyle bi ses sanki üstte biri zıplıyor..

bu şekilde alttakinin gürültüsünü size mal etmiştir..

Bir tanesi de bende. Gece hastaneden gelmisim, serumlarla ayakta duruyorum, gida zehirlenmesi. Gozlerim ari sokmus gibi. Gelir gelmez yattim, bi saat sonra kapi. Ama nasil calmak. Velet, yaninda da kiytirik anasi, esime kafa tutuyor. Yas 13. Neymis, hali cirpiyormusuz. Kalktim dedim sdn manyak misin be, ne goruyorsun sen, buraya degil doktora git dedim kapattim. Aylarca yumrukladi duvarlari, aylarcaaaaa. Artik o vuruyor ben vuruyordum. Bi gece kapiya uyandik, polis. Polislerde sasirdi, eee uyuyoruz. Aramis, ust komsum temizlik yapiyor demis. Ya dedim gelin, yastigim bile sicaciktir. Ne temizligi. Yeter. En son esim disarids goruyor adami. Cekiyor kenara, ne konustular hala anlatmaz, birak duvara vurmayi basi onde yol degisiyor simdi.

hayırlı geceler
Başlıktanda anlayacağınız gibi konu gürültü

Bakın ben sıfır ses ile yaşıyoruz demiyorum elbette insan yaşıyor bu evde ses de olur mutlaka

Fakat bana mesela diyor ki " akşam elektrik süpürgesi çalıştırdın" yemin ediyorum hayır diyorum yok inanmıyor

Ailecek tatilde olduğumuz bir sırada yöneticiye gürültü oluyor diye beni şikayet eden insandan bahsediyorum düşünün artık

Evde değiliz kimse Yok hiçbir canlı Yok evde!

Binanın duvarları kağıt misali her sesi iletiyor

Ve bu akşam aşağıdan nasıl vurdu size anlatamam neye uğradığımı şaşırdım

İnecektim kapısına kayınvalidem bırakmadı

Konu çok uzun daha detaya inmeyeceğim

Belediye ye mi gideyim zabıtaya mı ne yapayım

o seslerin tamamı benden gelmiyor nasıl ıspat ederim

Benden geldiğini iddia ettiği gürültüyü ölçen bir cihaz var mıdır

varsa bizzat kendim alıp evine taktıracağım

Baş ağrısından ölmek üzereyim ne olur bir akıl verin ben ne yapayım

Topuklu ayakkabılarınla zıpla farketsin senden gelen sesin nasıl olduğnu :)
Evde yokken şikayet ettiğinde yöneticiniz söylemedi mi onlar yok diye.
Sizde yöneticiye onu şikayet edin.
Keşke sizde inseydiniz kapısına...

Geçen akşam alt komşu beni çaya davet etti ona indim. Oturuyoruz o sırada yukardan ses geliyor ama bizim evde kimse yokki ben zaten aşağıda oturuyorum. Anladım ki benim üst katın çocuklarının sesi beni aşıp benim altına iniyor . Yapacak birşey Yok cidden

ögrenci iken bir arkadasın evindeydik cocuk sesleri pat cat arkadas yukarı cıktı evde cocuk bile yokmus

Aynisini bir hafta once bende yasadim evde iki kisiyiz ve hayatta gurultu gelmez baktim surekli duvara vuruyo ariyo bende son ses muzik dinledim ozellikle geceleri gurultu yaptim surekli biseyler dusurdum sonra bi daha yapmadilar

Bazı insanlar gerçekten sese çok duyarlı oluyor malesef. Ben çözümü güzellikle bulamamıştım. Yeni evlendim cuma günü eve geldik pazartesi kadın kapıya dayandı su sesi geliyor diye nasıl utanmıştım. 2 gün olmuş geleli bu kadar mı anlayışsız olur insanlar. Daha sonra çok geldi kapıya evde yürüyorsunuz demişti:110: bende ne yapalım evde kanat mı takalım dedim. Gece yarıları gelmeler filan artık en sonunda kapıdan kovdum. Başka çözümü yok kapıdan kovun.

Bazı insanlar gerçekten sese çok duyarlı oluyor malesef. Ben çözümü güzellikle bulamamıştım. Yeni evlendim cuma günü eve geldik pazartesi kadın kapıya dayandı su sesi geliyor diye nasıl utanmıştım. 2 gün olmuş geleli bu kadar mı anlayışsız olur insanlar. Daha sonra çok geldi kapıya evde yürüyorsunuz demişti:110: bende ne yapalım evde kanat mı takalım dedim. Gece yarıları gelmeler filan artık en sonunda kapıdan kovdum. Başka çözümü yok kapıdan kovun.
cevabınız süper bazı insanlar gerçekten hakediyor.

konu sahibi başkaları gürültü yaptığında sen sessiz evinde oturduğunda video çek onun senden bilip takırtısını da çek.izlet bu mla. sonra silme zabıtaya şikayet edersen kanıt olaraka kalır.o kişinin psikolojik sıkıntıları var sanki hani bir defa sanırsın yanlış anlamıştır dersinde hep sana gelince ben akıl sağlığından şüphe ettim o kişinin.

Bence hiç aldırış etmeyin, desin dursun siz kendinizi biliyorsunuz. Derdi varsa şikayet etsin gelip gürültü ölçümü yaparlar ozaman nerden kaynaklandığı çıkar.

Bizim altta bir ayi yasiyor. Son ses muzik acti duvaralr titredi. Bendw polisi aradim . Polia ilgileniyor arayiniz

Back
X