valla benim basım da alt komsuyla dertte tabi bizimki bu tarz olaylar deil allahtan.hos pazar günü tasınıp kurtuluyorum. yapabiliceniz bisey yok gibi görünüyor simdilik.yaptınızmı bilmiyorum ama polise yada savcılıga tehdit ediliyoruz die sikayette bulunsanız dicem ama mahkeme falanda var.bilemiyorum polislerle ugrasmanız gerekir cok fazla git gel olur.hakimde olayı ciddiye almamıs (buda tr deki adaletin en acı yanı ya neyse )en mantıklısı her tehditte polis tarafından ciddiye alınana kadar sikayet etmek dilekce vermek polisi sıkıstırmak.baska secenek yok gibi.allah yardımcınıbz olsun.
yaa oyle boyle değil yaa oğlan çok afedersiniz ama inşaatlarda para karşılıgı ibnelik yapıyor diye adı çıkmış mahallede.kımse uğraşmak istemıyor.bize patladı kabak
ılgınc... Pek ınanmadım buna ama bende ılk mesjaını okudugumda annen ve babana degılde kendıne dıkat et dıyecekdım ( kız basına, hersey basına gelır dıye) ama bu yazdıgın kızmı okuyunca pek korkulacak yerı kalmadıgını gordum tabı, ne kadar dogruysa..
SIZ BASINIZA TAM BIR BELA SARMISSINIZ. BENIM BABAM HERZAMAN.. BELADAN UZAK DURUN DER. SIZ ADAMLAR ICIN IMZA TOPLARSANIZ OLACAGI BUYDU.. KIM OLSADA AYNISINI YAPAR.. BUNLAR ZADECE TOZUNU KACIRMISDIR BELKI...
GERCEKDEN DEDIGIN GIBIYSE.. BUNLARIN TOPUNUN CINSLERI BOZUK..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?