komşuyla başımız dertte :(((

paposoner

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
1.137
99
358
arkadaşalr mrb fikrinizi almak istediğim bir konu var.annemlerin oturdugu bınada karşı komşumuzla başımız dertte.olayı ozetle anlatmaya çalışayım.kadının bır oglu ve ıkı kızı var.hepsi birbirinden beter.bınaya taşındıklarından beri huzurumuz kalmadı.sureklı polısler gidip geliyor ve polısler bize sureklı oglan elinde çantalarla gelirde bodruma ınerse haberimiz olsun.sebebide komurluklerınden çıkan onlarca laptop,halı,bisiklet..vb.yanı anlaşıldıgı gıbı hırsızlık yapıyolar.

olay meydana çıkınca benım babamda yonetıcı oldugundan onun onderliginde ımza toplanıp bınadan çıkarılmak istenıyor.(ama ole bişey olmuyor tabıkıı,yanı kanunlar izin vermıyor)daha sonra avukat aracalıgı ıle ıhtarname çekiliyor ve uyarılıyolar.bu olaydan sonra babama saldırmaya başladılar.iftira attılar çok agır çok kotu çok yıprandık balkonlarımız bıtışık sureklı meyve kabukları fıstık kabukları pet şişe atıyolar.daha sonra evlı ablam bizi ziyarete gelirken sokakta oglan ve annesi ablama saldırıyolar.daha sonra olay buyuyo ve biz mahkemeye basvuruyoruz.şahıtlerimiz butun komşular.tanıklık ta yaptılar ancak dun gorulen mahkemede hakım dosyayı bıle ıncelememış,ilgilenmedi bile.çocuga soruyo sabıkan var mı yok:halbukı tam 4 tane sabıkası var ve avukatımız bunu mahkemeye sundu ama hakım uzlaşın dıye bizi meşgul etmeyın dıye davayı yıne erteledi ekıme.kadın orda babamı parmağıyla tehdıt edıyo.
ve biz hiçbirşey yapamıyoruz.kadın gecenlerde flash ta yalçın abı dıye bı program var ona katılmış.kızı terk etmiş evli admla kaçmış evlıykende onu anlatıyordu.gecen yıne ucu birden annemle babama saldırmış.napıcaz bılemyoruz.ev kendımızın taşının dıyorum onlar suclu onlar gıtsın dıye taşınmıyolar.babam dovdureyım dıyo biz engel oluyoruz.bizim raaporumuz var sıze herşeyi yaparız dıyolarmışş.aklım hep annemle babamda butun komşlar çıksın istiyor gecen yıne toplantı yapmışalr ama sonuç yok

Ev alma komsu al demisler. Neden ilk basta babaniz imza toplamak istedi. Keske iyi gecinseydiniz. Yani sabikasi olmasi onun her zaman yapacagi anlama gelmez. Almistir cezasini siz tekrar aileyi evden attirmaya kadar getirmissiniz onlar da size kizmislar anladigim kadariyla. Bir yarari var mi bilemiyecegim ama annesiyle bir konussaniz . Oglunuz bu tarz isler yapiyor gibi... Onlari evden atmanizda anladigim kadariyla mümkün degil. Ya iyi gecinirsiniz ya da karsilikli tehditlerle birbirinize saldirir kim pes edesiye kadar savasirsiniz.

ya babam yonetici idi o zman bizimde balkonlarımız çok yakın atlasa gecer yanı ya oğlan annesi biliyo kı zaten hrsızlık yaptıgını.ailecek garıpler yaa ama biz baş edemyız onlarla.bınadakı herkes şikayetçi herkes aynı şey soyluyo.alt komşusu diyo kı biz aşşadan vurdukça ses yapmayın dıye daha çok yuvarlanıp zıplıyolar dıyor.onlarda ev sahıbı ama ev bakıyolar şimdi.yaa oyle boyle değil yaa oğlan çok afedersiniz ama inşaatlarda para karşılıgı ibnelik yapıyor diye adı çıkmış mahallede.kımse uğraşmak istemıyor.bize patladı kabak

valla benim basım da alt komsuyla dertte tabi bizimki bu tarz olaylar deil allahtan.hos pazar günü tasınıp kurtuluyorum. yapabiliceniz bisey yok gibi görünüyor simdilik.yaptınızmı bilmiyorum ama polise yada savcılıga tehdit ediliyoruz die sikayette bulunsanız dicem ama mahkeme falanda var.bilemiyorum polislerle ugrasmanız gerekir cok fazla git gel olur.hakimde olayı ciddiye almamıs (buda tr deki adaletin en acı yanı ya neyse )en mantıklısı her tehditte polis tarafından ciddiye alınana kadar sikayet etmek dilekce vermek polisi sıkıstırmak.baska secenek yok gibi.allah yardımcınız olsun.

yaa evet nasıl bi ulke ben anlamıyorum.ille başımıza bir iş mi gelmesi lazım kanunların bizi koruması için.kendi yontemimizle halletmeyelim skıntı olur diyoruz ama avukatımız bile kanunlar boyle diyo.kadının da zaten sabıkası varmış ama 2001 de oldugu için 5 sene sonra zaten hukmu kalmıyormuş.koyun muyuz da yaptıklarına ses çıkarmayalım balkonumuza ne gecerse ellerine atıyolarr uymayalım dıyoruz ama bir yere kadar.gece 3 de kalkıp zilleri takıp oynuyolar inceceik duvar ne zmana kadar kulak tıkansın.ben yıne evlıyım annemler yazık yaşlı başlı insanlar.

valla benim basım da alt komsuyla dertte tabi bizimki bu tarz olaylar deil allahtan.hos pazar günü tasınıp kurtuluyorum. yapabiliceniz bisey yok gibi görünüyor simdilik.yaptınızmı bilmiyorum ama polise yada savcılıga tehdit ediliyoruz die sikayette bulunsanız dicem ama mahkeme falanda var.bilemiyorum polislerle ugrasmanız gerekir cok fazla git gel olur.hakimde olayı ciddiye almamıs (buda tr deki adaletin en acı yanı ya neyse )en mantıklısı her tehditte polis tarafından ciddiye alınana kadar sikayet etmek dilekce vermek polisi sıkıstırmak.baska secenek yok gibi.allah yardımcınıbz olsun.

bizim ilk tartışmamızda 3 şahit goturmuştuk bınadan komşu polıs dalga geciyo hepsini getirseydin diye babamda 'gerekırse hepsini getiririm siz işinize bakın' dedı.ıs sonra abı hemen alınma dıyor.başka bi polıs de balkonunza pimapen yaptırın dıyor.polısın rahatı bozulmasında.kadın yalçın abı ye çıkmıştı flash ta kızları bıle dayanamamış evlıyken başka evlı ve 3 çocuklu bır adama kaçmıştı.ne mal oldukları bellı

bunlar bela insanlar belli.kendi eviniz heralde ama satın başka eve taşının bence.çok zor eminm bunu yapmak ama başka çare yok

Allah ıslah etsin böyle insanları...bu insanlar toplumun huzurunu kaçıran başbelası,sömürücü ve asalak yaşayan tiplerdir.. İnşAllah bir an önce kurtulursunuz cnm...aslında video kaydi gibi deliller sunsaniz mahkemeye belki işe yarayabilir..

yaa oyle boyle değil yaa oğlan çok afedersiniz ama inşaatlarda para karşılıgı ibnelik yapıyor diye adı çıkmış mahallede.kımse uğraşmak istemıyor.bize patladı kabak

ılgınc... Pek ınanmadım buna ama bende ılk mesjaını okudugumda annen ve babana degılde kendıne dıkat et dıyecekdım ( kız basına, hersey basına gelır dıye) ama bu yazdıgın kızmı okuyunca pek korkulacak yerı kalmadıgını gordum tabı, ne kadar dogruysa..

SIZ BASINIZA TAM BIR BELA SARMISSINIZ. BENIM BABAM HERZAMAN.. BELADAN UZAK DURUN DER. SIZ ADAMLAR ICIN IMZA TOPLARSANIZ OLACAGI BUYDU.. KIM OLSADA AYNISINI YAPAR.. BUNLAR ZADECE TOZUNU KACIRMISDIR BELKI...

GERCEKDEN DEDIGIN GIBIYSE.. BUNLARIN TOPUNUN CINSLERI BOZUK..

Son düzenleyen: Moderatör:
ılgınc... Pek ınanmadım buna ama bende ılk mesjaını okudugumda annen ve babana degılde kendıne dıkat et dıyecekdım ( kız basına, hersey basına gelır dıye) ama bu yazdıgın kızmı okuyunca pek korkulacak yerı kalmadıgını gordum tabı, ne kadar dogruysa..

SIZ BASINIZA TAM BIR BELA SARMISSINIZ. BENIM BABAM HERZAMAN.. BELADAN UZAK DURUN DER. SIZ ADAMLAR ICIN IMZA TOPLARSANIZ OLACAGI BUYDU.. KIM OLSADA AYNISINI YAPAR.. BUNLAR ZADECE TOZUNU KACIRMISDIR BELKI...

GERCEKDEN DEDIGIN GIBIYSE.. BUNLARIN TOPUNUN CINSLERI BOZUK..

valla ne kadar doğru bende bılemem ama 10 yıldır aynı bınadayız ve 10 yıldırdda babam yapar yoneticiligi emeklidir yapacak başka bir işi olmadığından bahçe duzenlemelerıyle,bina duzenı ıle ilginir.kımse kımseyı dururp duruken binadan attırmak için imza toplamaz.polıslerin surekli gelip bu ınsanlar herhangi dikkat cekici bir eşya ile gelirse bizi arayın dıye bize numaralarını bırakırsa,kimse o tıp insanlarla aynı mekanda bulunmak istemez.20 daire var herkes birbirine saygı duymak zorunda.gecenın bı yarısı kımse muzık seslerini,5.kattan attıkları pislikleri toplayıp,temizlemek zorunda hiç değil.davar değliz güdülelim.hırsızlık yapıp her defasında ben kleptoman ım benım psikolojım bozuk yok oyle.senınde boyle dusunmene çok şaşırdım.ben hayatımda ilk defa karakola ve mahkemeye gittim.

Back
X