• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşuyla başımız dertte

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
büyük bir dert olmamakla birlikte yine de yaşamımıza sorun teşkil etmekte bu sorun.
soruna gelince de bu aralar bir iki haftadır kapımızın önünden ayakkabı veya terlik alıp kapıcı dairesinin oraya atıyorlar.
maksatları nedir çözemedik halen.
apartmanda kimseyle küs değiliz bunu yapacak kimse de aklımıza gelmiyor kimsenin günahını almaya değmez.
ben sizlerden kızlar şu konuda yardım istiyorum ne yapalım ki bunu yapan kişi açığa çıksın?
ve yine ne yapmalıyız ki bu olay bir daha yaşanmasın?
bu konu da aklına parlak fikir gelen olur da paylaşırsa memnun olurum.

büyük bir dert olmamakla birlikte yine de yaşamımıza sorun teşkil etmekte bu sorun.
soruna gelince de bu aralar bir iki haftadır kapımızın önünden ayakkabı veya terlik alıp kapıcı dairesinin oraya atıyorlar.
maksatları nedir çözemedik halen.
apartmanda kimseyle küs değiliz bunu yapacak kimse de aklımıza gelmiyor kimsenin günahını almaya değmez.
ben sizlerden kızlar şu konuda yardım istiyorum ne yapalım ki bunu yapan kişi açığa çıksın?
ve yine ne yapmalıyız ki bu olay bir daha yaşanmasın?
bu konu da aklına parlak fikir gelen olur da paylaşırsa memnun olurum.

çok büyük bi sorunsa sizin için ki ben ister istemez kafaya takardım evde oldugunuz süre içinde yada uygun oldugunuz zaman dilimlerinde zaman zaman dürbünden bakın.. suç üstü yaparsanız zaten sıkıntının önüne geçmiş olrsunuz

çok büyük bi sorunsa sizin için ki ben ister istemez kafaya takardım evde oldugunuz süre içinde yada uygun oldugunuz zaman dilimlerinde zaman zaman dürbünden bakın.. suç üstü yaparsanız zaten sıkıntının önüne geçmiş olrsunuz

yani durduk yere böyle bir durumun olması hoş değil
insan ister istemez merak ediyor kim olduğunu çünkü düşüncesi ne yönde neden böyle yapıyor bilmiyoruz.
düşüncen fikrin için de teşekkürler

Apartmanınızda haylaz çocuklar var mı genelde çocuklar atıyor bizimkilerde bazen atılmış oluyor bende gidip kızıyorum bir daha atamıyorlar :52: Eğer çok rahatsızsanız ayakkabılarınızı içeri alın yada bilemedim şimdi komşularınızada söyleyebilirsiniz :26:

Daire kapısının önüne ayakkabı koymak yasak mı apartmanınızda? Ayakkabılarınızı sürekli kapı önünde bırakıyorsanız belki tepki amaçlı bir komşunuz yapıyordur. Bizim apartmanda kesinlikle yasak görüntüyü bozduğu için hemen uyarırlar.

hayır yasak değil.
yasak olsa zaten kesinlikle koymayız. zaten iki çift ayakkabı durur o da ne olur ne olmaz gibisinden.
bizim haricimizde komşularımızında ayakkabıları dışarıda duruyor genellikle

Daire kapısının önüne ayakkabı koymak yasak mı apartmanınızda? Ayakkabılarınızı sürekli kapı önünde bırakıyorsanız belki tepki amaçlı bir komşunuz yapıyordur. Bizim apartmanda kesinlikle yasak görüntüyü bozduğu için hemen uyarırlar.

Apartmanınızda haylaz çocuklar var mı genelde çocuklar atıyor bizimkilerde bazen atılmış oluyor bende gidip kızıyorum bir daha atamıyorlar :52: Eğer çok rahatsızsanız ayakkabılarınızı içeri alın yada bilemedim şimdi komşularınızada söyleyebilirsiniz :26:

geç saatler de genelde atıldığı için 12 gibi bir de 7 defa aynı olay olduğu için çocuklardan şüphelenmekten vazgeçtik.
zaten iki tane çocuk var onalrında anneleri düşünceleridir yanlız bırakmazlar görseler böyle bir durumu terliği alıp yerine koyarlar tekrar

bunu yapsa yapsa mahallenın cocukları yapıyodur kapının onune ayakkabı ve terlıklerınızı koymazsanız sorununuz cozulur dıye dusunuyorum

bunu yapsa yapsa mahallenın cocukları yapıyodur kapının onune ayakkabı ve terlıklerınızı koymazsanız sorununuz cozulur dıye dusunuyorum

işte geç saatler de bu durum olduğu için biz çocuklardan şüphelenmekten vazgeçtik. yoksa neden olmasın
hırsızlık durumları olduğu için bir de ne olur ne olmaz diye kapının önün de bulunduruyoruz.
içeri almak çözüm evet ama kim olduğunu öğrenmek istiyoruz

Bir komşunuza filan söyleseniz belki bilen biri vardır yada apartmanda anlaşamadığınız birileri var mı :26:

Bir komşunuza filan söyleseniz belki bilen biri vardır yada apartmanda anlaşamadığınız birileri var mı :26:

küs olduğumuz anlaşamadığımız kimse yok.
yöneticiye söyledik o da toplantı düzenledi ama fayda etmedi bu durum halen yapıyorlar bu olayı

Genelde aynı saatlerde atıyorlarsa o saatlerde izleyin bakalım :15: . Peki hergün mü atıyorlar
?

her gün değil ama bir hafta da 4 defa felan atıldı.
ilk başlar da aynı saatti akşam 12 gibi atılıyordu o saatte kapıyı kilitlemek için açıp kapatırken fark ediyorduk
sonra sabahları atılmaya başladı değişiyor ne zaman atacağı da

Canım ya ayakkabılarınızı içeri alıcaksınız yada aralıklarla gidip kontrol edip kim olduğunu öğrenmelisiniz :34:

apartmanda kedi yada köpek varmı ? hayvanlarda kaçırabilir ayakkabıları
birde ayakkabılara boya yada tutkal gibi birşey sürseniz atan bir komşunuzsa eline bulaşır ordan anlardınız

Bu benim fikrim lutfen darilmayin fakat apartmanda kapi onune ayakkabi koymak hic hos gozukmuyor, iceri alsaniz bence hem bu gibi dertlerle uyrasmamis olursunuz hemde calinma derdi, apartmanin havasini agirlastirma gibi sorunlariniz olmaz.

ayakkabıya ince bi ip bağlayın ipe de çıngarak asıp içeri takın ayakkabılar hareket edince çıngarak öter siz de görürsünüz kimin yaptığını..
bilemiyorum ama ben olsam ben de sinir olurdum sabah akşam kapının arkasında beklerdim kim olduğunu bulmak için.
kapı önündeki iki ayakkabının kime zararı var anlamıyorum.

Ayakkabılarınızı içeri alırsanız böyle bir sorunuzu da olmaz. Ben küçük çocukların yaptığını sanmıyorum bizim apartmanda da böyle bir sürü ayakkabı kapının önüne koyarlardı gelen geçen takılıyor ilk kattakiler bir de sanırım üst komşu devamlı atıyordu ayakkabıları bir yerlere evlerine alsınlar kapının önünde bırakmasınlar diye en sonunda yıldırlar kapının önüne ayakkabı terlik filan koymuyorlar içeri alıyor herkes.

Bende tuhaf bir huy var,kapı önünde ayakabı çıkarıp bırakanları dağınık insanlar olarak değerlendirirlm hep,içeri alın canım sizde,hem tasalanmassınız,kim olduğunu öğrenmek için bırakıyorum diyorsunuzda can sıkmaya ne luzum var şimdi alıverin içeri rahat edin.

Back
X