Komsuyu sikayet ettim kapiya vuruyor kufrediyor yardimm

bombeli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
176
432
103
30
Üst katta saz çalıp şarkı söylüyorlardı saat 00.30a kadar bağıra bağıra. Jandarmayı aradım tanimadigim için. Apartmanın girişleri de farklı gidip uyaramazdım. Polis geldikten sonra dairemizin önündeki çok kovasını fırlattı poliste aşağıdaydı önüne düştü. Geldi kapıya vurdu. Pencereyi açıp açıp kapatıyor. Az önce ağza alınmayacak küfürler etti pencereden. Sikayet etmeyecekti görür o vs dedi. Şu an ellerim buz tutmuş durumda. Titriyorum. Tekrar polisi çağırayım dedim ama bayilcak gibiyim. Esinin sesi geliyor sakin ol hayır yapma tamam sakin ol vs diye. Pencerelere kapilara kosuyor adam demek rahatsiz olmus o... vs diyor. Su an ne yapmaliyim ayrica daha sonra ailemden birisine zarar verir mi? Sabah ablam ise gidecek korkuyorum birsey yapar mi :( Su an bile asagi inip inip çıkıyor. Lütfen yardım edin yutkunamaz hale geldim...

Üst katta saz çalıp şarkı söylüyorlardı saat 00.30a kadar bağıra bağıra. Jandarmayı aradım tanimadigim için. Apartmanın girişleri de farklı gidip uyaramazdım. Polis geldikten sonra dairemizin önündeki çok kovasını fırlattı poliste aşağıdaydı önüne düştü. Geldi kapıya vurdu. Pencereyi açıp açıp kapatıyor. Az önce ağza alınmayacak küfürler etti pencereden. Sikayet etmeyecekti görür o vs dedi. Şu an ellerim buz tutmuş durumda. Titriyorum. Tekrar polisi çağırayım dedim ama bayilcak gibiyim. Esinin sesi geliyor sakin ol hayır yapma tamam sakin ol vs diye. Pencerelere kapilara kosuyor adam demek rahatsiz olmus o... vs diyor. Su an ne yapmaliyim ayrica daha sonra ailemden birisine zarar verir mi? Sabah ablam ise gidecek korkuyorum birsey yapar mi :KK43: Su an bile asagi inip inip çıkıyor. Lütfen yardım edin yutkunamaz hale geldim...
Isıracak köpek havlamaz. Kapınıza gelir önünüze gecer vs tekrar şikayet edeceginizi soyleyin korktuğunuzu belli etmeyin terbiyesize

Siz olduğunuzu nasıl anladı tekrar çağırın polisi böyle yapıyor tehditbeduyor deyin

Sizin şikayet ettiğinizi nerden biliyor bu bir, jandarma geldi ve sonrası? Adama saz çalma deyip geri mi gittiler bu iki.
Evet sessiz olun rahatsız oluyorlar dedi gitti. Çöpe vurunca jandarmanin önüne düştü bir kat aşağıya. Bu ne dedi. Dedim onlar attılar kapiya vurdular. Yani adam jandarma iner inmez kapiya geldi firlatti. Jandarma da tamam tamam sıkıntı yok dedi adami uyarir gibi gitti. Sikayet edenin biz olduğunu nasıl anladı bilmiyorum

Ülkemizdeki en iyi polis, avukat, hakim, savcı sosyal medyadır. Videosunu çekip herhangi bir kanalın whatsapp haber hattına yollarsanız Hukuk devleti olan türkiyemizin kağıt üzerindeki mükemmel hukuk ve kolluk kuvvetleri anında devreye girip olayı çözer ama Sosyal medyada gündem olması şart bu yüzden videoyu çekerken biraz dramatikleştirip izleyiciye üst komşunun şerefsiz bir maganda olduğunu hissettirmen lazım. Sana çok iş düşüyor umarım çabucak kurtulursunuz o Hayvandan

Şu an ses kesildi uyudular galiba. Kayda aldım seslerini. Herhangi bir durumda arayacağım. Olayın şokunu yeni atlatıyorum hala ellerim buz gibi. Karşılaşırsak vs diye korku düştü içime ilk adam içkili zaten birde iyi ayak değilmiş. Allahım kadın olmak ne zor :(

Ülkemizdeki en iyi polis, avukat, hakim, savcı sosyal medyadır. Videosunu çekip herhangi bir kanalın whatsapp haber hattına yollarsanız Hukuk devleti olan türkiyemizin kağıt üzerindeki mükemmel hukuk ve kolluk kuvvetleri anında devreye girip olayı çözer ama Sosyal medyada gündem olması şart bu yüzden videoyu çekerken biraz dramatikleştirip izleyiciye üst komşunun şerefsiz bir maganda olduğunu hissettirmen lazım. Sana çok iş düşüyor umarım çabucak kurtulursunuz o Hayvandan
Öyle haklisiniz ki :( Onlar gittikten sonra ortalık daha da karıştı.

Back
X